Kterých 20 testerek vyzkouší přípravky LepekFit a LaktoPlus

13.12.2017 | Zábava

Alergie na různé druhy potravin, lépe řečeno potravinové intolerance, jsou mezi lidmi poměrně časté. Alergie na česnek, jablka, ořechy, citrusy, mléko, lepek či nějakou další potravinu má skoro každý z nás. Zatímco ořechy nebo citrusy můžeme ze stravy lehce vyřadit, horší to je s intolerancemi na lepek nebo laktózu. Vyřadit z naší stravy pečivo nebo mléčné produkty už je značně omezující.

Naštěstí i pro tyto potravinové intolerance už existuje účinné řešení.

Lepek nemá šanci

Právě nyní přichází do českých lékáren doplněk stravy LepekFit, který je vyvinut přímo pro osoby s intolerancí na lepek. Mechanismus účinku je docela jednoduchý. LepekFit obsahuje enzymy, které dokáží štěpit lepek na jednotlivé oligopeptidy a aminokyseliny. Ty jsou pak pro člověka daleko lépe stravitelné.

Užívejte 1 tabletu bezprostředně před jídlem obsahujícím lepek, odstraníte tak nepříjemné příznaky spojené s intolerancí na lepek jako jsou obtěžující nadýmání, špatné trávení nebo dlouhodobý nedostatek energie.

Hřešte s laktózou

LaktoPlus je nejsilnějším produktem na trhu, který je určen pro osoby s intolerancí na potraviny obsahující laktózu. Disacharid laktóza se nachází především v mléčných výrobcích. Již jedna tableta doplňku stravy LaktoPlus s obsahem enzymu laktáza dokáže rozštěpit obsah laktózy odpovídající ½ litru mléka. LaktoPlus je navíc obohacen i o probiotika bacillus subtillis, která jsou potřebná pro naše zdravá střeva.

Stačí užívat 1 kapsli před jídlem obsahujícím laktózu (mléčné produkty) a můžete zhřešit. Vychutnejte si své oblíbené mléčné produkty bez nepříjemných potíží!

Které testerky se mohou těšit na přípravek LepekFit, nebo LaktoPlus?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, zda mají intoleranci na lepek, či na lktózu, a jak ji řeší?

Balíček buď s přípravkem LepekFit, nebo LaktoPlus už je na cestě k těmto testerkám: camina, dady, lidus a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat