Matka na pokusy: O šestinedělí

28.01.2018 | Zábava

Nerada to říkám, ale jsem ztělesněním stereotypních či spíše blbých vtipů o ženách. Jenomže, přátelé, kdyby měli chlapi PMS, menstruaci, ovulaci a jiné biologické pochody, nutné pro zachování lidstva, jistě by o nich kolovaly ty samé nejapné vtípky. A když jsme u těch fyziologických daností – takové šestinedělí na integritě osobnosti rovněž mnoho nepřidá.

Já osobně jsem již dvakrát zjistila, že v tento čas mi příliš nejde být racionální. Aby jo!  Když má v sobě ženská víc hormonů než Moby cracku v předveganském období. Dojatá jsem v pikovteřině, nasraná ještě dřív a zoufalá každých pět minut. A teď ten vtip. Těsně po návratu z porodnice jsem poprosila muže, aby mi v drogerii zakoupil jednorázové kalhotky.

Neměl tušení, že něco podobného existuje. Pochopitelně. Nemyslím si, že by měli muži vystavováni podobným nákupům, ale jinak to nešlo. Celá dojatá jsem z jeho rukou přebírala balení potupných spoďárů a se slzou v oku jsem to hodnotila jako jeden z mnoha jeho obětavých činů…Ty jsi tak skvělý…Báječný…Děkuji…

Bulím na krabičku a najednou to uvidím! Velikost XXL. Jakože cože? Tys mi jako koupil XXL? Si děláš prdel? To nemůžeš myslet vážně! To je snad vtip! Mám sice 10 kg navíc, ale XXL??? Fáze dojetí byla vystřídána nasráním a zoufalství na sebe nenechalo dlouho čekat. Neposlouchám argumentaci, že stejně jako neměl ponětí, že cosi jako poporodní gaťky existuje, netušil, že to má i nějakou velikostní škálu. Ne, nejsi tlustá…Ale jo, jsem. Jsem tlustá. Vždyť jsi teď porodila…Takže jsem tlustá, žejo?!? Ne nejsi. To říkáš jen tak…No, prostě asi tak.

Druhý den po tomto šestinedělním incidentu mi manžel vybral a koupil roztomilé letní šatičky. Dojetí. A hele, velikost S. Dojetí. Cpu se do nich. Rup. Nasrání. Zoufalství cobydup. Ne, nejsi tlustá…Ale jo, jsem. Jsem tlustá. Vždyť jsi teď porodila…Takže jsem tlustá, žejo?!? Ne nejsi. To říkáš jen tak…No, prostě asi tak.


Matka na pokusy

HanKa je reklamní textařka a máma dvou malých dcer.

Kdysi psala blog, nyní své postřehy ventiluje hlavně na svůj Facebook.

Nerada dělá z rodičovství vědu, ale co si budeme nalhávat – on to je svého druhu pokus.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat