Kterých 30 testerek vyzkouší vlasovou péči Garnier Botanic Therapy Ricinový olej a mandle

28.02.2018 | Zábava

Trápí vás slabé vlasy, které mají navíc tendenci vypadávat? Pak jim navraťte sílu s produkty Garnier Botanic Therapy Ricinový olej a mandle. Sadu z této řady bude moci v rámci testování vyzkoušet 30 našich testerek. Jste mezi vybranými?

Produkty řady Garnier Botanic Therapy Ricinový olej a mandle jsou určeny pro všechny, které trápí oslabené vlasy, jež mají tendenci vypadávat.

Ricinový olej je známý svými posilujícími účinky a díky schopnosti pronikat do vlasových vláken přispívá k posílení vlasů zevnitř.

Mandlový olej najde své využití jednak v kuchyni, ale také napomáhá vyživovat oslabené vlasy.

Výsledkem jsou silnější a hustější vlasy na dotek, které vypadají den ode dne zdravější.

Které testerky se mohou těšit na vlasovou kosmetiku Garnier Botanic Therapy Ricinový olej a mandle?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak dlouho je slabé vlasy trápí a kdy jim v životě nejvíce padaly.

Balíček s vlasovými produkty Garnier už je na cestě k těmto testerkám: Mayday, lenhal, nebrius a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat