Horoskop na leden 2019: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

01.01.2019 | Zábava

Co chystají hvězdy v lednu pro Býky? Před čím by se měli mít na pozoru Střelci? Které znamení by se mělo soustředit na svou lásku a které čeká spousta zážitků spojených s rodinnými událostmi? A koho budou mít hvězdy v lednu prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Zrozence znamení Berana čeká poměrně nepříjemné zklamání – a mohou se ho dočkat nejen od partnera či partnerky, ale i od jiného rodinného příslušníka. Tato událost sice váš vztah nijak zásadně neohrozí, nicméně bude nějakou chvíli trvat, než si vylížete rány a budete schopni se přes událost přenést. Nesmutněte ale déle, než je nezbytně nutné. Snažte se najít svůj pověstný nadhled a vše se vám bude zdát méně definitivní!

Zdraví
Váš organismus mohou v lednu ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest či angíny. Snažte se proto co nejvíce posilovat imunitu!

Finance a kariéra
V lednu vám budou hvězdy v oblasti pracovních příležitostí a úkolů přát. Využijte klidného období a snažte se práci opravdu užít – připomeňte si, s jakým elánem a nadějemi jste do zaměstnání kdysi vstupovali a přeneste trochu toho nadšení i do současnosti. Uvidíte, že vám to pomůže vyřešit spoustu starostí!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Hvězdy se pro následujíc měsíc rozhodly ušetřit vás ve vztazích a rodinném životě větších problémů a neshod. Jen koncem ledna váš nepříliš taktní projev na chvíli připraví o rodinnou idylku, ale tahle drobná potíž by neměla mít dlouhého trvání. Velmi příjemně vás navíc překvapí vaši přátelé.

Zdraví
Na vašem organismu se začne především projevovat stres v práci, a tak vás mohou potrápit nejrůznější zažívací potíže. Snažte se od starostí co nejvíce odpoutat!

Finance a kariéra
V oblasti kariéry hvězdy nejsou tak optimistické jako u vztahů. Mohl by vás totiž nepříjemně zaskočit požadavek šéfa, na který nebudete tak úplně připraveni a který pro vás bude znamenat mnohem více práce a starostí, než byste si kdy chtěli připustit. A tak strávíte v práci spoustu času, který byste raději věnovali příjemnějším věcem. Naštěstí půjde o přechodnou situaci a navíc se dočkáte i zaslouženého uznání!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Nezadaní Blíženci by měli tento měsíc zbystřit – to aby nepřehlédli příležitost k zajímavému seznámení, které pro ně hvězdy nachystaly! Mimochodem, pamatujte, že i člověk, o kterém byste to na první pohled neřekli, se nakonec může stát „tím pravým/tou pravou“! Pokud jste již zadaní, dostanete v lednu příležitost ocenit svého partnera/svou partnerku. Občas je dobré si uvědomit, že ani dlouhodobý vztah není nic samozřejmého.

Zdraví
Zrozenci znamení Blíženců by si měli dát pozor především na nejrůznější drobná poranění – ostré předměty a nerovné povrchy (v kombinaci s případným náledím) nebudou v lednu právě vašimi přáteli…

Finance a kariéra
Jestliže podnikáte, otevře se vám hned počátkem roku zajímavá příležitost, jak rozšířit své portfolio a pole působnosti. Nemáte tendenci vrhat se do všeho bez rozmyslu a po hlavě, což je dobře, protože budete potřebovat všechen svůj um a talent, abyste odhalili případné nástrahy oné až podezřele ideální nabídky… Pokud jste v pozici zaměstnance, žádné větší nástrahy na vás tento měsíc nechystá.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Raci se sice budou muset vypořádat s několika nepříjemnými maličkostmi, které se hned zkraje nového roku vyskytnou především v širším příbuzenstvu, ale jinak k nim budou v lednu, co se vztahů týče, hvězdy velmi přívětivé. Využijte toho a snažte se, abyste si doma všichni ten zasloužený klid pořádně užili!

Zdraví
Letošní mírná zima je pro vás a vaše zdraví sice přívětivá, protože všechny závažnější nemoci, které jsou se zimním obdobím většinou spojeny, se vám úspěšně vyhýbají, nicméně nějakou dobu už se potýkáte s nachlazením, které vám lehce znepříjemňuje život. Možná by bylo na čase jej přestat ignorovat a začít jej řešit!

Finance a kariéra
Otevře se před vámi možnost změnit práci či postoupit v zaměstnání o nějakou tu příčku na pomyslném kariérním žebříčku výše. Nenechte se ovládnout obavami kvůli novým úkolům a odpovědnosti, které jsou s takovou změnou spojeny. Posuzujte nečekanou příležitost s chladnou hlavou a nestyďte se požádat o radu, proberte všechna pro a proti i se svými nejbližšími!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Ačkoli pro vás začal leden, co se vztahů týče, poměrně optimisticky, tahle idylka vám bohužel nevydrží napořád. Na vině bude částečně vaše umanutost, kvůli které občas zapomínáte, že na každý problém existují přinejmenším dva různé pohledy. Své ovšem sehraje i váš partner/vaše partnerka, když se provalí, že vám nějakou dobu zatajuje poměrně významnou informaci – a tento fakt vám nesdělí právě nejtaktněji… Zkuste se ale co nejvíce oprostit od silných emocí a zvažte, jaká motivace za jeho chováním stála.

Zdraví
Vaše tělo se – stejně jako vaše mysl – bude zmítat mezi dvěma póly. Když se budete cítit dobře a vyrovnaně, bude vyrovnaný i váš organismus a žádná nemoc vás jen tak neohrozí. Pokud ovšem nebudete v psychické pohodě, nechá vás to vaše tělo pocítit… Snažte se tedy vsadit na nejrůznější relaxační techniky, které vám pomohou.

Finance a kariéra
Přinejmenším v práci budete mít o starost méně, konečně totiž učiníte rozhodnutí, které vám bránilo v kariérním rozletu. I když efekt nebude okamžitý, například v podobě povýšení či finanční odměny, budete mít ze své práce mnohem lepší pocit. A toho si samozřejmě všimnou i vaši kolegové a nadřízení!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Single Panny se konečně přestanou cítit odstrčeně a zažijí vítané dobrodružství. Neodmítejte příležitost k flirtu, pomůže vám zvýšit sebevědomí a tím i atraktivnost, kterou jste sice ani na okamžik neztratili, ale v níž jste na chvíli (hlavně kvůli minulým zklamáním) přestali věřit. Navíc se může i z nezávazné zábavy vyvinout něco víc…

Zdraví
Jako by u vás chtěly hvězdy naplnit ono přísloví „být zdravý jako rybička“ – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají! Jen neusněte na vavřínech a neopomíjejte prevenci, zima je v plném proudu a to je z hlediska nemocí rizikové období!

Finance a kariéra
Co vám hvězdy přidají v oblasti vztahů, to vám uberou v oblasti pracovní. Ne snad že by na vás chystaly nějaké problémy zásadního charakteru, ale budete se hned začátkem nového roku potýkat s poměrně nezvyklým poklesem motivace a pracovní morálky. A to u vás není právě běžné. Snažte se proto najít ve své práci nový smysl.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Leden bude přát hlavně nezadaným Vahám! Romantika vám v poslední době v životě už hodně chyběla, a tak jako by se hvězdy rozhodly, že vám to následující měsíc vynahradí. Jen dávejte pozor – zajímavé milostné dobrodružství se může objevit i tam, kde byste ho nečekali! Ani zadané Váhy se nemusejí bát žádných vztahových katastrof, naopak si budou užívat v rodinném kruhu až nezvyklého klidu…

Zdraví
V první polovině měsíce pozor na virózy a nachlazení! Pokud vás nějaký ten virus potrápí, rozhodně se nesnažte jej ignorovat, z několika dní nikterak závažných obtíží by se mohla snadno vyklubat nepříjemná a dlouhodobá nemoc.

Finance a kariéra
Poslední dobou vás vaši kolegové až neúnosně zatěžovali a využívali. Konečně v sobě najdete sílu splnit jedno ze svých novoročních předsevzetí a říci „ne“, a to je dobře. Nemusíte se bát, že by se od vás odvrátili, sami budou muset uznat, že je toho na vás až příliš i bez úkolů, které řešíte za ně. Díky tomu se budete moci lépe soustředit na vlastní práci, tedy na to, co vás v zaměstnání opravdu baví!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

První dny nového roku vás sice mohou potkat v rodině (a hlavně ve vztahu s partnerem či partnerkou) nějaké ty turbulence, ale nepanikařte – vše se zase postupně urovná. Možná by bylo dobré, kdybyste občas zkusili dát více prostoru i argumentům druhé strany (na to občas během hádek zapomínáte). Uvidíte, že se vám tak podaří všechny konflikty vyřešit mnohem snadněji.

Zdraví
Na vašem zdravotním stavu se podepíše především stres, který na vás občas bude čekat doma. Tak si dejte pozor, abyste – až budete myšlenkami někde jinde – nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění!

Finance a kariéra
Alespoň v práci se dočkáte zaslouženého klidu. První nápor úkolů, jež přinesl začátek nového roku, zvládnete téměř bez mrknutí oka, a tak budete moci v klidu pustit do všeho, co muselo na čas trochu ustoupit.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Pro zrozence tohoto znamení bude leden vztahově složitý. Budete se muset vyrovnat s pokušením v podobě příležitosti k nevěře. Bude záležet už jen na vás, jak se s takovou situací poperete. Ani single Střelci nebudou mít právě na růžích ustláno… Člověk, o němž už nějakou dobu přemýšlejí jako o někom víc než jen kamarádovi/kamarádce, se totiž neukáže být až tak ideálním, jak si vysnili.

Zdraví
Pozor na nemoci močových cest, konce měsíce by vás mohly nepříjemně zaskočit. Lednový průvan našemu tělu zrovna nesvědčí…

Finance a kariéra
Pokud právě hledáte práci, přichystá vám hned začátek nového roku zajímavou nabídku, o které ale budete mít své pochybnosti. Ještě než onu možnost zcela zavrhnete, nebo naopak nadšeně přijmete, zvažte všechna pro a proti. Střelce-zaměstnance či podnikatele by žádné větší turbulence čekat neměly.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

V lednu vás čeká ve vztahu velmi důležité rozhodnutí, které může ovlivnit vaše další směřování (nejen ve vztahu samotném, ale i v životě). Snažte se dát při rozhodování na svou intuici, některé aspekty života zkrátka nemůžete zcela racionalizovat. Nebojte, ať už zvolíte jakoukoli z možných cest, zvolíte dobře (i když to tak třeba nebude na první pohled patrné…).

Zdraví
Kromě nikterak vážného nachlazení by vás zdraví „zlobit“ nemělo, přesto nezanedbávejte prevenci! Přes Vánoce jste trochu zanedbali pohyb, a tak je nejvyšší čas se zase vrhnout na nějaký sport (však jste o něm stejně uvažovali v rámci novoročních předsevzetí). Sami cítíte, jak vašemu tělu nějaká ta aktivita chybí…

Finance a kariéra
Alespoň v práci budete závažných rozhodnutí ušetřeni! Sice to neznamená, že byste nebyli jako vždy zavaleni úkoly, ale neměli byste vybočit z navyklé rutiny. Vaši pomoc nicméně ocení některý z kolegů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
V lednu vám „zavaří“ především děti. Přidělají vám zkrátka starosti, s nimiž jste nějak dopředu nepočítali, a tak budete muset zpočátku bojovat se svou prchlivostí. Ještě než zděláte něco, čeho budete pak sami litovat, snažte se vzpomenout, že jste také byli dětmi a připravili rodičům nejeden šok. Pokud děti nemáte, o vzrušení se vám postarají ostatní členové rodiny – především sourozenci a rodiče.

Zdraví
Navzdory stresu v práci i doma by vás žádná choroba „přepadnout“ neměla. Po dlouhých letech by vás mohl čekat leden bez oteklého krku a tekoucího nosu.

Finance a kariéra
Ačkoli budete mít chuť vyhýbat se tento měsíc řešení složitějších a nepříjemných problémů (stačí vám starosti doma), nemuselo by se vám to vyplatit. Odložený úkol se vám totiž za pár dnů nepříjemně vrátí. Bohužel se zdá, že se vaši kolegové rozhodli nepodat vám pomocnou ruku. Nemusíte se bát, nakonec všechno sami (a snáze, než jste si zpočátku mysleli) zvládnete!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Rybám se budou vztahové problémy v lednu vyhýbat, naopak se mohou dočkat příjemných romantických chvilek. Nečekejte ale, až někdo jiný převezme iniciativu, zapojte svou vlastní představivost a přichystejte partnerovi/partnerce nějaké to milé překvapení (taková investice se vám bohatě vrátí). A platí to i pro nezadané – nečekejte v koutě, vezměte své štěstí do svých vlastních rukou!

Zdraví
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se sice nezdají nikterak závažnými, ale jejich ignorování by se vám mohlo vymstít. Je na čase vyhledat odborníka!

Finance a kariéra
Váš pracovní život v lednu nikterak nevybočí ze zaběhlých kolejí – v dobrém i špatném smyslu slova. Pozor si jen dejte na příliš ochotné kolegy, nejsou totiž až tak dobrosrdeční, jak se tváří…
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat