Kterých 30 testerek vyzkouší doplněk stravy Klouby Fit

08.02.2019 | Zábava

Klouby jsou nezbytnou částí těla, díky které se vůbec pohybujeme. Jejich zdraví je tedy základ, a aby správně fungovaly a nebolely, potřebují naši pozornost. Ruku na srdce, většina z nás začíná problém řešit až v okamžiku, kdy už je pozdě a klouby se začnou ozývat bolestí. Pečujte o ně s doplňkem stravy KLOUBY FIT od Terezia Company, který budou moci vyzkpušet i naše testerky. Jste mezi nimi i vy?

Nenechme své klouby trpět a dopřejme jim kvalitní péči pro bezproblémový „chod“.  Kloubní výživa v podobě doplňků stravy je ideálním řešením, které vhodným způsobem doplní zdravou stravu a pravidelný pohyb.

Doplněk stravy KLOUBY FIT od TEREZIA COMPANY je 100% přírodní produkt, který se lidem dostal do povědomí díky unikátní složce AQUAMIN. Jedná se o unikátní multiminerální komplex získávaný z mořské řasy s obsahem vápníku, hořčíku (v dobře vstřebatelné podobě) a dalších 74 stopových minerálů. Pochází z červené mořské řasy Lithothamnion calacareum, kterou lze nalézt pouze na 3 místech na celém světě, a to na dně oceánu u jihozápadního pobřeží Irska a u Islandu. Během své růstové fáze do sebe řasa absorbuje důležité minerální látky z mořského prostředí. V další fázi životního cyklu řasa zvápenatí, postupně se rozpadá a přirozeně se usazuje na mořském dně, odkud se šetrně se těží tak, aby se celý cyklus mohl neustále opakovat a nebyl narušen ekosystém, v němž řasa roste.

V souvislosti s Aquaminem je důležité vědět, že právě mořská vegetace je 10-20 krát bohatší na minerální látky než suchozemská vegetace a  mořská voda obsahuje stejný poměr nutrientů jako má lidská plazma.

KLOUBY FIT je dále obohacen o vitamin D, který přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku, boswelii která posiluje činnost kloubů a celkově tak v synergii s vitaminem D napomáhá pohybovému aparátu, rakytník a šípek, který přispívá k pevnosti kloubních spojení a pomáhá udržovat zdravé a pohyblivé klouby. Součástí produktu je i sušený prášek houby shii-take.

Které testerky se mohou těšit na doplněk stravy Klouby Fit?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak se u nich potíže s klouby projevují a které aktivity by se kvůli bolavým kloubům nikdy nechtěly vzdát.

Balíček s produktem Klouby Fit už je na cestě k těmto testerkám: Collina, Teri, alab a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat