Rok 2023 je rokem králíka

Šťastný čínský nový rok! Rok 2023 je o králíkovi v živlu vody a slibuje velké štěstí v práci a lásce. Prozradíme vám, na co se můžete těšit.

Letos 22. ledna Číňané zahájili nový rok, který je celý o králíkovi. Řídí se lunárním kalendářem – Nový rok je pro ně vždy druhým novoluním po zimním slunovratu. Rok 2022 byl rokem vzpurného tygra, králík prý naopak přináší spoustu harmonie, klidu a romantiky. Ve srovnání s našimi znameními zvěrokruhu se nejvíce podobá zasněným a citlivým Rybám. Navíc je letos králík spojován s živlem vody, který tyto vlastnosti posiluje.

Králíci v živlu vody – skvělé pocity jsou nevyhnutelné

Stejně jako jsou naše znamení zvěrokruhu spojená s různými prvky, podobně jsou na tom i Číňané. A voda, jako je tomu u králíků v roce 2023, představuje skvělé pocity. To je zpočátku velmi pozitivní – komunikace je pro vás letos jednodušší, jste také empatičtější, ochotní ke kompromisům a trpěliví. Musíte si však dávat pozor, abyste se neztratili ve světě fantazie a při vší loajalitě a empatii k ostatním nezapomínali ani na sebe. Věnujte proto zvláštní pozornost svému duševnímu zdraví.

Rok králíka – úspěch v práci?

I pro práci jsou hvězdy stejně nakloněné. Nyní máte šanci vytvořit skvělou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Určitě máte také velké šance ve své pozici vystoupat po kariérním žebříčku, protože budete obdaření výjimečným intelektem. Měli byste se však vyhnout velkým změnám, jako je změna zaměstnání, které jsou pro králíky obtížné.

Jaký bude rok králíka v lásce?

Letos se těšte na spoustu romantiky! Jste ve vztahu? Pak překvapte svého partnera vzrušujícími nápady na rande. Nezadaní si také přijdou na své – s novými možnostmi flirtování. A možná v roce 2023 najdou svou pravou lásku. Stejně jako v práci je ale důležité neuspěchat velká rozhodnutí: Možná byste s manželstvím měli raději počkat až do příštího roku.

Zdroj: www.emotion.de/psychologie-partnerschaft/2023-ist-das-jahr-des-hasen-deshalb-wird-es-dein-gluecksjahr






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat