Horoskop na únor. Co pro vás chystá měsíc lásky?

02.02.2011 | Zajímavosti

Mrazivému únoru bude odpovídat situace v partnerských vztazích. Blížencům láska trochu ochladne, Býci budou v přítomnosti druhého pohlaví zakřiknutí, Lvi pocítí v partnerství nepřízeň hvězd a Rybám hrozí nevěra. Přečtěte si, co vás v únoru - měsíci lásky - čeká. Horoskop pro vás exkluzivně připravila naše astroložka Anna.

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Láska a sex
Koketování si v první polovině měsíce užijete dosyta. Neunikne vám jediný objekt vašeho zájmu. Smyslná kolegyně nebo sexy kolega vám nedají spát a dokud je nedostanete tam, kam chcete nedáte si pokoj. Sex na jednu noc pro vás nebude výjimkou. V druhé polovině měsíce však zatoužíte po trvalém vztahu.
Domov a rodina
Poslední týden v měsíci na sobě pocítíte přepracovanost, proto vypnete a budete se věnovat svým koníčkům a rodině. Uděláte si více času na potomky a poznáte, v jak bezstarostném světě zatím žijí. Při té příležitosti zapřemýšlíte o tom, zda není již načase, připravovat je na nástrahy skutečného života.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Býk ( 21.4. - 21.5. )
Láska a sex
Do 3. února se vaše patronka Venuše nachází ve Střelci. Vaše chování bude proto trochu zakřiknuté a v partnerství vám může připadat, že nestačíte tempu svého protějšku. Chování vašeho partnera vás může také donutit k menší žárlivosti. Záhy vás však přesvědčí o tom, že je vám skutečně věrný.
Domov a rodina
14. a 15. mohou Býci využít přízně Luny a věnovat se dětem nebo dokonce jejich plození. Ti, kteří rodinu již mají se se svými ratolestmi dostanou do hravé nálady a budou si připadat jako zamlada. Vypadá to, že dáte dokonce přednost stavění hradu z kostek, před milostnými signály svého partnera. 
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
TIP Bety: Nechte si vyložit karty nebo sestavit horoskop od našich kartářek a astroložek

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Láska a sex
Merkur v Kozorohu vám začátkem měsíce vztahy trochu zmrazí. Do vašeho partnerství se vkrade rutina a největším vzrušením budou nejspíš témata všedních dnů. Tento stav však nebude trvat dlouho a již 12. dostanete vnuknutí, jak by váš společný život mohl vypadat v budoucnosti. Partner bude nadšen!
Domov a rodina
I když vaše děti již odrostli dětským plenkám, nepřestáváte dohlížet na jejich spořádaný život. V únoru se ještě utvrdíte v tom, že jste výchovu nezanedbali, a že z vašich ratolestí nejsou žádní floutci. Ve studiu  budou výborně prospívat a vám se právem zvedne rodičovské sebevědomí.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
  Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Rak ( 22.6. - 22.7. )
Láska a sex
12. a 13. nezadaným svítá skvělá šance na to, aby se konečně přiblížili k osobě, která se jim moc líbí. Nebudete se bát milostné konkurence a najdete s novou známostí společná témata k hovoru. Hvězdy budou přát vtipné a kamarádské atmosféře. Budete mít pocit, že se znáte odjakživa.
Domov a rodina
14. a 15. se nebudete moci soustředit, vaše myšlenky budou totiž neustále odbíhat k rodinným záležitostem. Je to jen otázka dnů, kdy si uvědomíte, že neshody s příbuznými jsou naprosto malicherné a máte na nich rovný díl viny. Po tomto zjištění se vám podaří, dát vše do pořádku.    
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Láska a sex
Do 19. února můžete cítit v partnerství nepřízeň hvězd, do 22. také chuť hádat se. Nakonec se však stejně budete muset v prvních třech týdnech v měsíci smířit s tím, že jste více unavení a méně výkonní než partner. Od 23. se k vám však láska vrátí a vy dáte protějšku najevo, jak moc pro vás znamená.
Domov a rodina
Od 27. zavládne ve vaší domácnosti konečně harmonie. Většinu měsíce vám dělali ve vztazích i v práci neplechu Slunce a Mars ve Vodnáři. 22. přejde Mars do Ryb a vy si začnete pomalu užívat hezkých chvil se svou rodinou. 25. je vhodný den pro společné výlety nebo sportovní aktivity.    
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Láska a sex
Již od začátku měsíce budete veselí a přátelští, to zvyšuje vaše šance k seznámení. Zadaným hrozí drobné hádky s partnerem kvůli jeho neškodnému flirtování. 12. a 13. se věnujte raději svým přátelům, s protějškem byste se trochu nudili. 16. a 17. předvedete partnerovi svou vášeň a vztah tím oživíte.
Domov a rodina
Koncem měsíce od 27. je vhodný doba, udělat si čas na své potomky. Zkontrolujete jim žákovské knížky i notýsky a potěší vás jejich prospěch. Vysvětlíte jim také, co obnášejí různá povolání a pomůžete jim tím v rozhodování do budoucna. Partner vás při tom podpoří.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Láska a sex
2. a 3. máte vyloženě příznivé dny pro získání srdce vašeho idolu. Neváhejte a využijte je! Pokud patříte již mezi zadané, uvědomíte si, že partnerství je především o rovnováze a obětování pro druhého. Proto se rozhodnete vyčkat, až vám protějšek začne oplácet něžnosti, kterými ho zahrnujete vy.
Domov a rodina
4., 5. a 6. na vás pomalu začnou doléhat starosti s přeorganizováním rodiny nebo společného majetku. V polovině měsíce vás nebudou moc těšit časté návštěvy kamarádů vašich dětí, ale překousnete je, abyste jim nebránili v seznamování. Stanovíte však jasná pravidla a denní limity.    
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Láska a sex
7. a 8. února bude v partnerství panovat klid. Je to tím, že jste si s protějškem začali důvěřovat a nepodezíráte se neustále z nevěry. 18. a 19. však v intimní oblasti zažijete trochu nudu, ale i to do společného života patří. 22., 23. a 24. si začnete sex opět vychutnávat.
Domov a rodina
Stanete se tichými pozorovateli a jen neradi budete zasahovat do zaběhnutého chodu domácnosti, nákupů nebo výchovy dětí. Jste spokojeni s tím, jak to je a nechápete partnera, že chce stále něco měnit. Pokud máte vyhlédnutou nějakou nemovitost, vhodné dny pro investice jsou 14. a 15. února.    
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Láska a sex
S partnerem budete začátkem měsíce jako staří kamarádi. V průběhu měsíce se ve vás však probudí vášeň a rozdmýchaná touha strhne všechny pochybnosti o tom, zda žijete s tím pravým nebo pravou. Najednou si budete stoprocentně jisti! 16. a 17. budete žít z drobných a nečekaných radostí.
Domov a rodina
Věnujete volný čas svým rodičům. Trochu se před nimi pochválíte a budete jim vyprávět o svých úspěších, aby měli být na co hrdí. V únoru nastává také příhodná chvíle, popovídat si se svými potomky o rodinném majetku. Nejvhodnější dny jsou především 14. a 15.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Láska a sex
Situace v milostné oblasti pro vás bude lepší než na vašem pracovišti. Jste totiž pod přízní planety Venuše, která 3. února vstupuje do vašeho znamení a způsobí tak příliv zamilovanosti. Pokud máte tedy pocit, že se z vašeho vztahu v poslední době láska vytratila, nyní máte možnost opět zažít vášeň.
Domov a rodina
14. a 15. vás hvězdy podpoří v rozhodnutí, podělit se o svůj majetek s dětmi. Soucitné chování a velkorysé rozdávání vás bude šlechtit. 18. a 19. vám okolí bude přímo závidět rodinou idylu! Kolem 20. si užijete setkání se starými kamarády, které vám dá podnět k tomu, abyste zavzpomínali na staré časy.    
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Láska a sex
Kolem 20. února vám bude končit vrcholně úspěšné období! Na nebi se sejde Slunce, Merkur, Mars a Neptun ve vašem znamení Vodnáře a vy nebudete vědět kam dřív skočit. V lásce se vám bude nadmíru dařit a při seznamování taktéž. Na nový a perspektivní vztah tedy nebudete čekat dlouho!
Domov a rodina
Tento měsíc pravděpodobně objevíte ve svých dětech vrozený talent pro hru na jistý hudební nástroj. Prozatím necháte jejich nové zábavě volný průběh, a s postupem času zjistíte, jak se věci vyvinou. Již nyní by však bylo dobré se zamyslet se nad tím, zda jejich talent necháte rozvíjet dál.    
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Láska a sex
2. a 3. si dejte pozor na nevěru a raději ze svého protějšku nespouštějte oči. Pokud patříte mezi záletníky vy a udržujete si mimopartnerský poměr, raději se do 23. února se svým milencem či milenkou rozlučte. Je totiž velmi pravděpodobné, že na vás tajný románek praskne.
Domov a rodina
Rodiče budou začátkem měsíce potřebovat vaši pomoc, ale neřeknou si o ni přímo. Zkuste jim tedy začít více naslouchat a odhadnout jejich potřeby. Mladší členové rodiny vám zase pomohou s objevováním nových technologií. Budou spolehlivější než jednostranný papírový návod!    
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy na únor přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat