Horoskop na rok 2011 od naší astroložky Anny!

01.01.2011 | Zajímavosti

Chcete už nyní vědět, co vám nadcházející rok přinese? Čekají vás nějaké zvraty a nebo celý rok 2011 prožijete v příjemném poklidu? Přečtěte si svůj roční horoskop a připravte se co nejdříve na všechny radosti i strasti, které vám osud přichystal.

Horoskopy na rok 2011 Vám prozradí jaký bude nový rok 2011 z pohledu astrologie a hvězd, co Vás čeká životě a říká horoskop o budoucnosti.
Naše astroložka Anna exkluzivně připravila přehled, jak se kterému znamení bude dařit v partnerských vztazích, zda vás čekají pracovní úspěchy a jak se vyvinou vztahy s vašimi blízkými. Nechybí ani výklad vaší zdravotní stránky.

Beran ( 21.3.– 20.4. )
V roce 2011 bude pro Berany velmi důležitý vliv planety Saturn, která bude po celý rok stát vůči vašemu znamení v opozici. Saturn vám může přinést do života určitá omezení a výzvy, jichž však není vůbec potřeba se obávat, protože vám dají příležitost k růstu a k pochopení mnoha záležitostí, které byly až dosud zamotané. Dočasné těžkosti se mohou týkat zejména partnerského života a otázek materiálního zabezpečení, je tady určitá pravděpodobnost majetkových sporů v rodině. V první polovině roku 2011 se budou Berani těšit z blahodárného vlivu Jupitera, který vás obdaří sílou, optimismem a pevným zdravím. Díky němu pro vás nebude žádná překážka nepřekonatelná a výzvy, které vám nadělí Saturn, budete s přehledem zvládat. V lásce bude pro Berany mimořádně příznivé především období od poloviny dubna do poloviny května, tehdy bude nad vámi držet ochrannou ruku Venuše a přinese vám velké úspěchy u opačného pohlaví! Bude to ideální období jak pro seznamování, tak i pro oživení stávajících milostných vztahů. Pokud víte, co chcete, hvězdy vás obdaří štěstím a sebevědomím, díky čemuž pro vás žádný cíl nebude nedosažitelný! Jaro bude pro Berany příznivé také v pracovní oblasti, Mars vás totiž naplní nevyčerpatelnou energii a aktivitou. Dostanete příležitost, která povede ke kariérnímu postupu! Ve druhé polovině roku se pak konečně dočkáte zaslouženého klidu a budete mít možnost nerušeně se věnovat rodině, která vystoupí ve vašem žebříčku důležitosti na první místo.
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz


Zažili jste v lásce zklamání, ale nechcete to ještě vzdát?
Pomohu vám začít znovu! Kartářka Elena

Býk ( 21.4. - 21.5. )
Pro Býky bude rok 2011 mimořádně příznivý – můžete se těšit na ohromné úspěchy zejména v materiálních záležitostech a je pravděpodobné, že výrazně zbohatnete! Nejlépe se vám bude dařit v létě, vyplatí se vám tedy nezahálet a pustit se do realizace dlouhodobých plánů, které vám budou přinášet své ovoce v průběhu nejbližších dvou let. Mars vás obdaří průbojností a sebedůvěrou především v květnu a červnu a pomůže vám získat si pozornost nadřízených a vlivných osob. Od června až do konce roku se budete těšit přízni Jupitera, který bude nejsilnější v letních měsících a přinese vám úspěchy v majetkové sféře a možnost seberealizace. Konečně si budete moct splnit sny, a dopřát si něco, po čem již dávno toužíte! Léto bude vhodné pro rozvoj v oblasti bydlení – pokud uvažujete o stavbě nebo rekonstrukci, teď je ten pravý čas pustit se do práce! Je pravděpodobné, že pocítíte silnou touhu usadit se a dát svému životu stabilitu, možná dokonce zatoužíte po miminku! V lásce bude pro Býky nejpříznivější květen, kdy vám Venuše v souhře s Merkurem pomohou navázat vztah s vysněným protějškem nebo vyřešit případné potíže ve stávajícím vztahu, do něhož se opět vrátí ztracená jiskra! Po větší část roku se toho bude ve vašem životě dít opravdu hodně a v pracovní i osobní sféře budete neomylně postupovat kupředu. Od září se pak konečně dočkáte klidnějšího období, kdy se dění zpomalí a budete si moct užít toho, co se vám povedlo díky vaší píli a přízni hvězd dosáhnout.
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Začátek roku 2011 bude pro Blížence nejspíš trochu rozpačitý a možná budete pociťovat určité napětí a nervozitu, ale tím byste se v žádném případě neměli nechat odradit – v březnu se totiž díky vstupu Uranu do znamení Berana dočkáte výrazného a dlouhodobého obratu k lepšímu! Je možné, že vás dlouhodobě trápila mrzutá nálada a nervozita, což se v březnu konečně změní a začne z vás vyzařovat spokojenost, a to samozřejmě neunikne pozornosti vašeho okolí. Příznivý vliv Uranu se projeví zejména v rodinném a milostném životě – konečně najdete opravdovou spokojenost a začnete se na věci dívat z té lepší stránky! Hádky a spory hrozí Blížencům jen na začátku roku, pak se dočkáte zasloužené pohody a harmonie. Nezadaní Blíženci se dočkají velmi příznivého období v červnu, kdy dostanete díky příznivému postavení Venuše a Jupitera šanci najít dlouhodobý vztah a potkat konečně opravdovou spřízněnou duši – bude to člověk, s nímž vás bude spojovat nejenom erotická přitažlivost, ale také hluboké duchovní souznění! V pracovním životě se bude Blížencům nejlépe dařit v létě. Mars vám bude v kariérních záležitostech přát zejména v červnu a červenci, proto se vám určitě vyplatí odložit dovolenou až na srpen a do té doby těžit z jeho příznivého působení. Celá druhá polovina roku bude velmi příznivá pro obchodní záležitosti a podnikání. Po zdravotní stránce vám nehrozí žádné těžkosti, ale v období září a října je potřebná větší opatrnost – dejte si tedy pozor na případné úrazy a vyhýbejte se stresu!
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz


Miluje vás? Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Rak ( 22.6. - 22.7. )
Rok 2011 bude pro Raky celkově velmi příznivý, ale největší úspěchy vás čekají až v jeho druhé polovině. První část roku bude poměrně klidná a nehrozí vám žádné výraznější změny. Od června se však dění ve vašem životě zrychlí a přinese vám nové příležitosti – na znatelné zlepšení situace se můžete těšit zejména v materiální oblasti! Po pracovní stránce bude pro Raky léto mimořádně pozitivním obdobím a vaše ochota vzít si na sebe v období dovolených více povinností než ostatní vám vynese velké úspěchy a zisk. Práce vám půjde rychle od ruky a její výsledky budou těšit nejen vás, ale dočkáte se také uznání ze strany nadřízených. Při tom všem vám zůstane dostatek času na milostný život – láska bude hrát ve vašem životě velmi důležitou roli zejména v červenci, kdy budete pod příznivým vlivem planety Venuše. Tento měsíc vám přinese velké erotické napětí, ale bude potřeba zvýšená opatrnost – pokud se vám totiž situace vymkne z rukou, mohla by vám život zkomplikovat nevěra! Raci, kteří mají dlouhodobého partnera, dostanou v tomto období šanci oživit svůj vztah, nezadaní se zas mohou těšit na novou lásku, která se začne v létě. Podzim a závěr roku přinesou Rakům další pokračování jejich série úspěchů – dařit se vám bude zejména po finanční a kariérní stránce. Díky tomu se vám povede úspěšně vybudovat stabilní domácí zázemí, po němž již hodně dlouho toužíte! To vám rozváže ruce a díky získaným jistotám vám zbude více času a energie nejen na vaše koníčky, ale také na vzdělávání.
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie - to je šestice nových astroložek a kartářek, které exkluzivně vykládají na Bety.cz Obraťte se s dotazem na ně se svým dotazem!

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Lvi se mohou v roce 2011 těšit na velké zlepšení – v tomto roce se vám budou všechny problémy vyhýbat obloukem a většina zamotaných záležitostí, které vás dosud trápily, se konečně vyřeší. Platí to hlavně pro dlouhodobé potíže spojené s nedůvěrou a podvody, které budou díky přesunu planety Neptun do znamení Ryb postupně odeznívat od dubna až do konce roku. Spravedlnost  se konečně dostane na vaši stranu a díky vlivu Saturnu se můžete dočkat soudních sporů, v nichž se napraví staré křivdy. V první polovině roku bude nad vámi držet ochrannou ruku Jupiter. Je to nejvhodnější doba pro nové začátky – pokud tedy máte nějaké plány, a to především v souvislosti s kariérou, bude nejlepší pustit se do jejich realizace ještě před příchodem léta! Srpen bude přát lásce a milostným dobrodružstvím. Při troše štěstí se mohou nezadaní Lvi dočkat velké lásky, která se vyvine z letního flirtu! Šarm, kterým vás v srpnu obdaří planeta Venuše, vám přinese obdiv opačného pohlaví a nové možnosti k seznámení. Na podzim čekají na Lvy další pracovní úspěchy – v říjnu a listopadu budete těžit z průbojnosti, kterou vás obdaří Mars, a žádná pracovní překážka pro vás nebude příliš náročná! Přesto byste si měli dávat pozor na konflikty na pracovišti, které vám mohou hrozit díky vašemu pracovnímu nadšení a touze prosadit si vaše vlastní představy. Druhá polovina roku vám přinese více času na rodinný život a budete se snažit vašim blízkým naplno věnovat vždy, když vám to vaše pracovní vytíženost dovolí.
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Rok 2011 přinese Pannám velkou úlevu od potíží, které vám v posledních dvou letech nadělovala planeta Saturn. Konečně si budete moct oddechnout a začít víc důvěřovat lidem ve vašem okolí, protože vás už nečekají žádné těžkosti ani podrazy! Chvíli potrvá, než se opět naučíte stavět se k okolí otevřeně, ale u vašich známých se to setká s velmi pozitivní odezvou a vaši blízcí velmi ocení, že vás konečně uvidí spokojené a šťastné! Navíc se vám během nadcházejícího roku povede najít seberealizaci v jisté oblasti, o které jste již dlouho snili. Po finanční stránce se vám vyplatí méně se řídit racionálními úvahami a místo toho poslechnout hlas vaší intuice. Neptun, který v dubnu vstupuje do znamení Ryb, podpoří vaši citlivost, ale může se stát, že vaše štědrost vůči lidem ve vašem okolí bude až přehnaná – pozor tedy, aby toho někdo nezačal příliš využívat! V lásce vám přinese Venuše mimořádné úspěchy v srpnu a září, kdy máte šanci sblížit se s protějškem vašich snů – ale pozor, nedostatek sebevědomí vám může v milostném životě postavit do cesty překážky, s nimiž si poradíte jen pokud v sobě najdete dostatek odvahy a průbojnosti! To se změní v listopadu, kdy do vašeho znamení vstoupí Mars a obdaří vás schopností prosadit si to, co chcete, jak v osobních záležitostech, tak i v kariéře. Druhá polovina roku vám přinese stabilitu v milostných vztazích, případné potíže se uklidní a dočkáte se poklidné harmonie, která možná bude až trochu stereotypní – ale bude vám to tak vyhovovat!
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Váhy prožijí rok 2011 pod silným vlivem planety Saturn, což vám může přinést do života jisté výzvy a otazníky. Je možné, že zatoužíte po změně, ale bude lepší vyvarovat se unáhlených rozhodnutí. Především v lásce a partnerském životě se mohou objevit dočasné těžkosti, které ale mají za úkol prohloubit a upevnit váš vztah, proto by rozhodně neměly být příčinou k pesimismu. Naopak, konečně si ověříte, že jste s partnerem schopni společnými silami překonat překážky, které by vám mohly stát v cestě, a vaše vzájemné pouto se díky tomu ještě posílí. Naopak, milostné vztahy, které byly udržovány uměle, se mohou v tomto roce rozpadnout, díky čemuž získáte volnost a svobodu samostatně se rozhodovat.  Saturn vám v roce 2011 pomůže zjistit, které z vašich vztahů jsou opravdové a pomůže vám zbavit se falešných přátel. V pracovním životě bude rok 2011 pro Váhy o něco náročnější, budete mít hodně povinností, a proto bude velmi důležité nezanedbávat odpočinek a zdravou životosprávu. Trpělivost bude hrát ve váš prospěch.  Ke konci roku se vaše snaha zúročí a dočkáte se velmi příznivého období v kariéře, na které se vám vyplatí si počkat! Po celý rok se mohou Váhy potýkat s drobnými majetkovými potížemi, nejspíš v nich budou sehrávat nějakou roli vaši příbuzní a najít kompromis nebude právě nejsnadnější, ale nakonec přece jenom vyhraje spravedlnost! Může se stát, že přijdete o nějaký majetek, ale půjde o něco, co vám nebude chybět – naopak, odbřemení vás to od odpovědnosti a starostí!
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Pro zrozence ve znamení Štíra bude rok 2011velmi příznivým obdobím, které vám bude hrát do karet. Nečekají vás žádné těžkosti ani výraznější životní změny, díky čemuž vám zbude dostatek energie věnovat se věcem, které jsou pro vás doopravdy důležité a pracovat na sobě. Je pravděpodobné, že závěr roku 2010 byl pro vás velmi úspěšný – v dalším roce se budou úspěchy ještě znásobovat a to, do čeho jste se v posledních měsících úspěšně pustili, se bude dál rozvíjet. Platí to jak v pracovním životě a kariéře, tak i v lásce a osobních záležitostech. V lásce vás čeká zvláště příznivé období v říjnu a listopadu, kdy bude vašim znamením procházet Venuše a přinese vám úspěchy u opačného pohlaví! Pozor však na sklony k žárlivosti, nedůvěra by mohla vést k potížím s komunikací, což může váš vztah zbytečně ohrozit. Všem případným potížím je možné předejít, když si o věcech otevřeně popovídáte. Váš milostný vztah se díky tomu prohloubí. V pracovním životě se budete věnovat nějakému dlouhodobému projektu, který se bude jevit velmi úspěšně a perspektivně, ale přesto budete potřebovat trochu trpělivosti, protože výsledky se nedostaví hned. Budete si na ně muset počkat možná až do roku 2012. V rodinném životě si budou Štíři užívat pohodu, klid a harmonii, někteří však budou muset čelit tlaku ze strany partnera, který bude toužit po větší stabilitě, zatímco vy budete mít i jiné priority než je domácnost a péče o potomky. V květnu a červnu si o něco víc hlídejte zdraví a šetřete se!
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
První polovina roku 2011 bude pro Střelce díky příznivému vlivu planety Jupiter obzvláště přínosná. Bude se vám skvěle dařit nejen v pracovních záležitostech, ale také při studiu a vzdělávání. Je to období jako stvořené pro duchovní rozvoj a sebezdokonalování! Druhá polovina roku pak bude klidnější a rodinnější. Od března na vás bude mít vliv planeta Uran, která podpoří vaši spontánnost a pravděpodobně budete mít chuť začít dělat věci trochu jinak něž dosud – objevíte v sobě skrytého rebela! Mezi přáteli se to setká s nadšením, ale doma byste si měli dávat větší pozor, protože váš partner a příbuzní více ocení stabilitu než radikální změny. V pracovním životě konečně dostanete příležitost uplatnit se v oboru, který vás doopravdy naplňuje a kde najdete svoji seberealizaci. Budete mít možnost využit své znalosti a zúročit to, co jste se dosud naučili, vaše úspěchy vám přinesou obdiv okolí. Nejpříznivější období pro změny v kariéře bude pro Střelce od března do června, v této době se před vámi objeví hned několik příležitostí, které vám pomohou dostat se tam, kam potřebujete, a povede se vám perfektně zapůsobit i na vlivné lidi. V lásce se Střelci mohou těšit na mimořádné úspěchy především v lednu a v listopadu, a to díky přízni Venuše procházející vaším znamením. V těchto měsících budete sklízet obdiv opačného pohlaví a úspěchy vás čekají jak v navazování nových milostných vztahů, tak i v obnovování a prohlubování těch stávajících. V lásce naleznete hlubší duchovní porozumění!
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Rok 2011 přinese Kozorohům potřebu vnést do svého života větší jistoty a stabilitu. Projeví se to zejména v partnerském životě, kde pocítíte potřebu dát vašemu svazku jasnější formu a zjistit, s čím můžete do budoucna doopravdy počítat. Mnoho Kozorohů se v tomto roce dočká sňatku nebo zasnoubení, ale některé vztahy, které neměly vyhlídky do budoucna, se mohou naopak rozpadnout. Obecně budete v tomto roce věnovat lásce mnohem více času a energie než doposud a partnerství se stane jednou z vašich největších priorit. Je však potřeba dát si pozor na sklon k manipulacím – pokud byste náhodou nabyli pocitu, že vás váš protějšek, případně někdo jiný z vašich blízkých využívá, bude nejlepší nic neodkládat a začít to co nejdřív řešit! Pluto vám přináší lekci o tom, že je potřeba stát si za tím, co chcete a nenechat se omezovat ani lidmi, které máte rádi! Nezadaní Kozorozi se dočkají svého štěstí v únoru, kdy vám bude přát Venuše a pomůže vám najít vaši vysněnou lásku, po které tolik toužíte. Po majetkové stránce vás v roce 2011 čekají změny k lepšímu. Finanční a materiální úspěchy se dostaví nejen díky pracovním úspěchům, ale také pod vlivem majetkových změn v rodině. Je důležité, abyste si stáli za tím, na co máte nárok a nenechali se někým z vašich příbuzných zatlačit do nevýhodné pozice. V práci budou Kozorozi v roce 2011 sklízet plody svého dlouhodobého snažení. Zároveň však rozjedete perspektivní nový projekt, který vám zajistí stabilní příjmy v příštích letech!
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz

TIP Bety: Nevíte, jaký dárek koupit svým nejbližším k Vánocům? Vybírejte podle znamení, radí naše astroložka Stela

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Vodnáři mají před sebou klidný a příjemný rok – konečně se dočkáte opravdové pohody a nečekají vás žádné nepříznivé změny. Díky přesunu Neptuna do znamení Ryb se vám počínaje dubnem začne mnohem více dařit v materiálních a finančních záležitostech. Do té doby se Neptun ještě zdrží ve znamení Vodnáře, odkud vám po dlouhých třináct dosavadních let přinášel větší fantazii, zasněnost a umělecké sklony, které máte v prvních měsících roku ještě šanci naplno využít. Pak se vaše pozornost obrátí spíš k praktickým záležitostem. Ve věcech financí se vám naskytne příležitost k výhodné investici a konečně se začnete setkávat s opravdu férovými nabídkami – ve vašem životě se přestanou objevovat podvodníci, kteří se vás doposud snažili využívat a házeli vám klacky pod nohy! V kariéře bude pro Vodnáře příznivé především období od poloviny ledna do začátku června. Na začátku tohoto období vám bude velmi přát Mars a obdaří vás průbojností potřebnou k prosazení vašich zájmů, pak se zase budete těšit přízni Jupitera, který vám pomůže najít cestu k úspěchům, o kterých sníte. Své zisky si však nenecháte jen pro sebe, ale rádi se o ně podělíte s lidmi, kteří jsou vám blízcí nebo nějakým způsobem sympatičtí. V lásce bude pro Vodnáře příznivý hlavně březen a pak ještě závěr roku – tehdy totiž budete pod vlivem Venuše, která vás učiní přitažlivějšími pro opačné pohlaví! Nezadaní Vodnáři mohou v tomto období najít svoji pravou lásku v někom ze svých dobrých přátel – první krok však bude na vás!
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Pro Ryby bude rok 2011 přelomovým, a to v tom nejlepším smyslu slova. Nepůjde však ani tak o změny na hmotné úrovni, jako spíš o záležitost pocitů a celkovou přeměnu vašeho postoje k životu. Vaše vládnoucí planeta Neptun totiž na začátku dubna opustí znamení Vodnáře a přesune se do vašeho znamení Ryb, kde se díky svému pomalému pohybu po obloze bude zdržovat po dlouhých třináct let. To předznamenává příchod období, které vám přinese seberealizaci a možnost projevit to nejlepší, co se ve vás skrývá! Zrozenci ve znamení Ryb budou díky podpoře Neptuna v tomto roce úspěšní ve všem, co bude vycházet z jejich nejhlubšího nitra – konečně dostanete možnost začít žít podle svých ideálů, pracovat pro dobro lidstva a pomáhat, kde to bude potřeba! Toto období přináší Rybám rovněž uměleckou inspiraci a sklony k romantice. V milostném životě bude pro Ryby nejpříznivější duben, kdy budete mít pod vlivem Venuše šanci najít svou lásku nebo urovnat případné partnerské spory. Druhá polovina roku se díky příznivému postavení Jupitera ponese ve znamení rodinné harmonie a přinese vám další možnost urovnat neshody  s vašimi nejbližšími. Je možné, že v posledních letech jste si prošli nějakou rodinnou nebo životní krizí, tu ale budete mít díky přízni hvězd v roce 2011 konečně s definitivní platností za sebou. V pracovním životě se Rybám vyplatí sebrat odvahu a pustit se do něčeho náročnějšího – nejvhodnější období bude v březnu! Během roku se vám pak povede vytvořit si finanční a materiální zázemí!
Sledujte svůj denní, týdenní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop  připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat