Velký horoskop na březen: Láska, vztahy i peníze

28.02.2011 | Zajímavosti

Březen potěší mnohé z vás! Berani, Blíženci, Panny a Ryby budou v pracovní oblasti slavit úspěchy. Býkům se podaří zažehnat partnerskou krizi a Kozorozi budou skvělí rodiče. Horoskop na celý březen pro vás exkluzivně připravila naše astroložka Anna!

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Láska a sex
Venuše ve Vodnáři přeje především volným vztahům! Vše zakázané pro vás bude lákavé, a nevěry jsou hodně pravděpodobné. Budete sexuálně naladěni, ale některá tělesná pokušení, jež cítíte ke kolegům nebo kolegyním by měla zůstat pouze v rovině představ.
Domov a rodina
Pokud ženy ve znamení Berana plánují rodinu, mohou 16. a 17. snáze otěhotnět. Těm, kteří již rodinu mají mohou potomci vyčítat nedostatek zájmu. Nejkritičtější jsou dny 26. a 27. Předejít tomu můžete jednoduše - uspořádejte před těmito dny rodinný výlet a krize bude zažehnána!
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Býk ( 21.4. - 21.5. )
Láska a sex
Ve vztahu hrozí dusno kvůli drobnostem. Řešením napjaté situace může být aktivnější sexuální život. 20. nebo 21. vás protějšek překvapí romantickým večerem s dostatkem dobrého jídla a pití. 31. března se v partnerství prohloubí pocit vzájemné lásky, ale po intimní stránce dojde k rutině.
Domov a rodina
1., 2. a 3. budete potřebovat pevné rodinné zázemí a vaši blízcí vám ho poskytnou! 16. a 17. vás blízcí donutí k setkání s příbuznými, s nimiž jste se již dlouho neviděli. V tyto však budete podráždění a náladoví, takže vás to bude stát velké přemáhání.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
TIP Bety: Nechte si vyložit karty nebo sestavit horoskop od našich kartářek a astroložek

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Láska a sex
Stinnou stránkou mohou být ve vašem milostném životě nevěrné myšlenky. Naštěstí, tak rychle jak přijdou zase odejdou. Do 10. března bude nutné mlčet a naslouchat problémům partnera, abyste udrželi harmonické soužití. V případě, že se tak nestane, bude si o vás protějšek myslet, že jste sebestřední.
Domov a rodina
Potomci budou vyžadovat velkou péči a pozornost především 9. a 10. března. Zřejmě budete řešit nějaké školní záležitosti. 28., 29. a 30. budete díky Luně ve Vodnáři pro děti velkým kamarádem. Přátelská atmosféra a čas strávený u her vás vrátí do vašich dětských let.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
  Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Rak ( 22.6. - 22.7. )
Láska a sex
Zkraje měsíce budete překvapeni vývojem večerních událostí. Toužíte totiž po romantice, milování a sexu, ale atmosféra intimitě nebude přát. Nejhorší budou dny 1., 2. a 3. března. Vaše erotická přání se však záhy vyplní! Již 4. a 5. se vám všeho vytouženého plnou měrou dostane a situace potrvá nadále.
Domov a rodina
Vzájemné návštěvy s příbuznými nebudou mít tento měsíc konce. Někdo z blízkých se vrátí z cest, další rozšíří rodinu, jiného čeká velká událost - příležitostí bude tedy více než dost! Až se začnou v rodině probírat materiální záležitosti dají jim rodiče najevo, že stojí na jejich straně za každé situace.  
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Láska a sex
Nezadaní mají 16. a 17. největší šance zaujmout opačné pohlaví. U párů, jež jsou spolu teprve krátce vznikne 22. a 23. března napětí a žárlivé scény nebudou výjimkou. V dlouhodobých partnerstvích byste 18. a 19. měli hlídat tajné sklony partnera a nenechat si uniknout drobné změny v jeho chování.
Domov a rodina
V březnu budete chtít rodinu a blízké upřednostnit před vším ostatním. Pracovní povinnosti vás však budou s velkou naléhavostí volat. Děti i partner pochopí vaši situaci a počkají až si zařídíte vše, co potřebujete. S čistou hlavou si rodinné pohody užijete mnohem více!   
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Láska a sex
Ti z vás, kteří nejsou zadaní budou mít dostatek příležitostí k flirtu. Nápadníci nebo nápadnice se vám však nebudou zamlouvat, proto se ani nebudete snažit je zaujmout. Zadaní nepustí partnera ke slovu a budou si trvat na svém. Přesto se nakonec dokážou ve vztahu na podstatných věcech dohodnout.
Domov a rodina
6., 7. a 8. je potomci trochu pozlobí, mohou se dokonce poranit pádem z nepozornosti. 9. a 10. nastávají vhodné dny pro to, abyste si s protějškem vyříkali jisté nesrovnalosti ohledně chodu domácnosti. Partner po přínosné debatě uzná, že by měl také přiložit ruku k dílu.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Láska a sex
2. března přechází Venuše do Vodnáře a až do 27. března přináší příznivý čas pro lásku, sex a udobřování. Budete plni nápadů, jak obšťastnit svůj protějšek a váš partnerský vztah to posílí. 6., 7. a 8. už však hrozí, že se nepohodnete a začnete si vyčítat rok staré záležitosti.
Domov a rodina
Pokud se již dlouho snažíte prodat svůj dům či byt, mohlo by se vám to právě v březnu podařit. 11., 12. a 13. si uvědomíte, že se doma trochu zapomíná na sliby dané dětem a napravíte to. Ve dnech 14. a 15. se budete řídit heslem, že láska prochází žaludkem, a své nejbližší skvěle pohostíte.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Láska a sex
4. a 5. dostanete možnost, usmířit se s partnerem, který se v poslední době jevil jako studený nebo netečný. 14. a 15. to bude mezi vámi opět sexuálně jiskřit a společné intimní chvilky vás budou naplňovat. 18. a 19. zjistíte, kdo vám chce lézt do zelí a učiníte tomu přítrž.
Domov a rodina
Při výchově dětí budete opravdu důslední, ale může se stát, že se vás začnou potomci bát. Rodinné dědictví se vám opět začne vkrádat do mysli, ale prozatím byste se tímto tématem neměli zabývat. Za své blízké utratíte více peněz než je u vás obvyklé.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Láska a sex
9 a 10. vytvoří Luna v Býku erotickou atmosféru. Nezadaní se tedy mohou vydat na lov ideálního protějšku! Ženy ve znamení Střelce si navíc budou v těchto dnech připadat krásné a přitažlivé. Je možné očekávat nový vztah plný bláznivých akcí.
Domov a rodina
Jediné, co by vás mohlo z vaší rodinné pohody vyrušit, je zjištění, že je některý spotřebič porouchaný. Tak trochu jste s tím počítali, takže budete mít finanční rezervu připravenou. Koncem měsíce přijdete na to, co by se dalo dělat s volným časem vašich dětí. Rozhodnutí však necháte na nich.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Láska a sex
Pokud nemáte stálého partnera, mohli byste se tento měsíc sblížit s kamarádem či kamarádkou! Ti, kteří žijí v dlouhodobém vztahu budou na pochybách, zda je protějšek skutečně miluje. Atmosféra doma bude 14. a 15. března trochu dusná.
Domov a rodina
Jistým vstřícným gestem uděláte členům své rodiny obrovskou radost a vaše velkorysost nezůstane bez odezvy. V očích dětí se stanete skvělými rodiči! Umíte vykouzlit pohodovou atmosféru domova a pro rozmrzelé potomky máte vždy připravenou dobrou radu, okořeněnou zkušeností.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Láska a sex
V lásce se v březnu můžete opravdu vyznamenat. Přeje vám totiž sexuální Venuše a od 12. března také Uran, který vám dodává odvahu ke změnám a rychlým řešením problémů ve vztahu. V partnerství je začátkem měsíce možné posílit vzájemnou důvěru.
Domov a rodina
Dosavadní bydlení vám začíná být těsné. Začnete se tedy rozhlížet po novém ideálním bytě či domě, který by vám padl jako ulitý a také nestál mnoho. Co se týče rodinných financí, promluvíte si o nich s dětmi. Vysvětlíte jim, že pokud chtějí věci navíc, musí se zapojit a zasloužit se o kapesné.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Láska a sex
Neptun je poslední měsíc ve znamení Ryb a v oblasti mileneckých avantýr způsobuje pnutí. Stále tedy budete mít ve svém partnerském životě chaos a bude pro vás těžké se definitivně rozhodnout pro jednoho milence či milenku. Požádejte o radu blízkého přítele.
Domov a rodina
Řídíte se rčením, že se má důvěřovat, ale prověřovat. A když se jedná o dospívající děti, opatrnosti není nikdy nazbyt. Pokud patříte mezi svobodné a bez závazků, zatoužíte po vlastním bydlení, kde nebudete muset brát ohledy na rodiče, domácího ani hlučné spolubydlící.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy na březen přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat