Horoskop na týden od 14. do 20. listopadu 2016 od naší astroložky Anny!

12.11.2016 | Zajímavosti

Panny, připravte se na spoustu povinností a nepříjemnou práci, kterou budete muset obhájit nejen před svým nadřízeným, ale také před svými kolegy. Býci, tento týden je ideální doba k vyřízení všech úředních dokumentů a podobných nudných nepříjemností. Lvi, poučíte se z minulých chyb a v oblasti lásky budete mnohem upřímnější. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Tento týden vás budou pokoušet veškeré výlohy a reklamní letáky. Chuť utrácet je tak velká! Nakonec stejně neodoláte a pořádně provětráte svoji peněženku. Způsobí vám to chvilkové výčitky svědomí, které ale nakonec ustoupí radosti ze skvělých nákupů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden je ideální doba k vyřízení všech úředních dokumentů a podobných nudných nepříjemností, které se však někdy udělat musí. Proto neváhejte a pusťte se s vervou do práce. Nakonec budete rádi, že máte otravnou činnost na konečně za sebou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

V zaměstnání se tento týden blýsknete. Svým rychlým a prozíravým zásahem zachráníte situaci, což ocení spoluzaměstnanci a hlavně váš šéf. Dočkáte se proto zaslouženého uznání, které vám potvrdí váš velký potenciál. Jen na sobě musíte dál pracovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Rozhodně nepatříte mezi naivní snílky. Náhodný milostný románek, který jste v nedávné době prožili, nepovažujete za zásah osudu. Naopak, zcela pragmaticky mu nepřikládáte větší význam. Váš protějšek je na tom však trochu jinak, buďte tedy taktní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Poučíte se z minulých chyb a v oblasti lásky budete mnohem upřímnější. Zjistíte totiž, že je to daleko jednodušší, než mlžit a zamotávat se do vlastních lží, které se stejně nakonec provalí. Preferujte pravdu i za cenu, že se to může někoho dotknout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden bude v zaměstnání náročný. Připravte se na spoustu povinností a nepříjemnou práci, kterou budete muset obhájit nejen před svým nadřízeným, ale také před svými kolegy. Raději se proto obrňte trpělivostí a snažte se najít v sobě motivaci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Kolega se vám svěří se svým trápením. Záleží jen na vás, jak s informací naložíte, avšak snažte se zachovat takt a jednejte především citlivě. Nikdy nevíte, kdy se i vy ocitnete v nouzi a pak se vám pomocná ruka bude taktéž hodit. Buďte empatičtí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Pracovní týden vám sice dá zabrat, nicméně o víkendu se rozhodně máte na co těšit! Čekají vás dva dny plné zábavy a dobré nálady, na které jen tak nezapomenete. Jen pozor na svůj zdravotní stav, máte sklon se přeceňovat, což by se vám mohlo vymstít.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden budete plní energie, chvilku neposedíte na místě. Využijte proto svůj elán a zbavte se starých restů a povinností, které jste již dávno zametli pod koberec! A to nejenom těch z oblasti práce, ale také těch, které jste odbyli v domácnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Ve vztahu dojde k velkému nedorozumění. Naštěstí se vám však brzy podaří zjistit, kde je zakopaný pes, a s partnerem si všechno vysvětlíte. Není proto důvod propadat panice a skeptickým náladám! Stačí, když budete svému protějšku bedlivě naslouchat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V zaměstnání budete doslova lámat rekordy! Vaše pracovní nasazení bude až nepochopitelné. Vybere si sice svou daň v podobě únavy, nicméně si můžete být jistí, že ocenění vás nemine. Dočkáte se uznání jak ze strany kolegů, tak ze strany nadřízených.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Tento týden se budete věnovat především poklidným domácím záležitostem! Skvěle se odreagujete při zvelebování příbytku. Navíc máte dost fantazie a invence, takže vaše zkrášlování domácnosti sklidí zasloužený obdiv a mnoho pochval ze strany blízkých.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat