Horoskop na týden od 2. do 8. ledna 2017 od naší astroložky Anny!

02.01.2017 | Zajímavosti

Kozorohové, k jisté osobě pocítíte náklonnost, přesto si však nebudete jistí, jak se svými city naložit. I když většinou jste jako praví Štíři k romantickým záležitostem spíše skeptičtí, tentokrát se jimi necháte naprosto pohltit. Raci, společnosti si vás bude tento týden žádat! A na co se mohou těšit ostatní znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


V oblasti lásky se na vás konečně začne usmívat štěstí. A bude to opravdu stát za to! Nepodléhejte panice či strachu z neúspěchu. Negativními emocemi jen přivoláváte to, čeho se nejvíce bojíte. Důvěřujte osudu a uvidíte, že všechno dopadne skvěle.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden s vámi šijí všichni čerti. Neposedíte chvilku na místě a máte neustálou potřebu něco dělat. Navíc se ve vás probudí touha po pozornosti. Rozhodně nebudete stát v koutě. Naopak, stanou se z vás šoumeni, kteří budou bavit celou společnost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Pozvání na schůzku vám udělá opravdu velkou radost. Přesto se na malou chvilku neubráníte panice a strachu. Byla by však obrovská škoda, abyste zahodili svoji šanci kvůli nedostatku sebevědomí. Hoďte obavy za hlavu a zkuste si rande jednoduše užívat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Společnosti si vás bude tento týden žádat! Je to tím, že je s vámi legrace a skvěle se s vámi povídá. Navíc vám nechybí sex-appeal, což ocení opačné pohlaví. Nebraňte se flirtu, avšak nezapomeňte, že jde jen o nezávaznou zábavu. Nehledejte vztah.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Své nadřízené přesvědčíte, že jste lidé na svém místě. A to přesto, že drobným chybkám se tentokrát nevyhnete. Vaše nesporné klady však převažují. Ukážete, že se umíte ohánět, rychle se rozhodujete a umíte přemýšlet neotřele a nápaditě. Jen tak dál!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Po dlouhé době se setkáte se svými skutečnými přáteli. A máte se opravdu na co těšit! Nejenom, že si skvěle popovídáte a dozvíte se mnoho novinek, ale kamarádi vám pomohou s problémem, který už nějakou dobu nemůžete vyřešit. Budete jim velmi vděční.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Ke své rodině budete velkorysí. Necháte na sobě doslova dříví štípat, moc dobře si totiž uvědomujete, že je to pro dobro věci. Obětovat se vám nebude dělat problém. Naštěstí však jasně poznáte zdravou míru a nenecháte se v žádném případě zneužívat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Čeká vás láska na první pohled! I když většinou jste k romantickým záležitostem spíše skeptičtí, tentokrát se jimi necháte naprosto pohltit. A uvidíte, že rozhodně neprohloupíte. Necháte se unést na křídlech zamilovanosti a užijete si vášeň i něhu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Nadchnete se pro novou vymoženost. Vaše okouzlení je pochopitelné, přesto ale ještě zvažte, zda chcete do něčeho takového opravdu investovat nyní. Je velice pravděpodobné, že pokud ještě nějaký čas počkáte, budete mít mnohem výhodnější příležitost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

K jisté osobě pocítíte náklonnost, přesto si však nebudete jistí, jak se svými city naložit. Nakonec se rozhodnete nikam nespěchat a celou situaci necháte takříkajíc uležet. Uvidíte, že časem bude vše mnohem jasnější a tím pádem také jednodušší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vaše pohostinnost je až neuvěřitelná. Pro své blízké a přátele byste tento týden udělali první poslední. A můžete si být jisti, že si vaší ochoty a laskavosti všimnou! Dočkáte se proto mnoha pochval a ocenění. To bude působit jako pohlazení pro duši!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Komunikace s kolegy, která poslední dobou poněkud vázla, se zlepší o sto procent. Uleví se vám, neboť si moc dobře uvědomujete, jak jsou vztahy na pracovišti důležité. Navíc zjistíte, kde se stala chyba, a v budoucnu se tak dusné atmosféře vyhnete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat