Komentáře k článku

vlastina 05.03.2017

Mladá dáma si plete pojmy s dojmy - sobec je ten, který myslí jen sám na sebe a to je přesně její případ. Priority - kariéra, prachy, majetek? Ať si to užívá. Bude hůř - nakonec zůstane sama jako kůl v plotě, ale to už bude pozdě.

nea 05.03.2017

Rozhodnutí je na každé ženě. Pokud nechce, je to jen její věc. Ale v 29 letech říkat že nikdy nebude chtít je, nevím jak to správně vyjádřit, snad přehnané. Co když za pár let potká muže, který touží po dítěti, do kterého se bláznivě zamiluje a bude ochotna pro něj udělat cokoliv. Sterilizace v tomto věku je podle mě nejjednodušejší, pohodlné, bezstarostné a komfortní ale bohužel nezvratné řešení antikoncepce.

jarek 05.03.2017

sobecká vypatlaná píča

xx jarek 05.03.2017

ty jsi vypatlanej idiot se sračkama v palici

Daneba 05.03.2017

Ano, každá má právo se rozhodnout. Neberme jí ho. Ale .... Chyba je v prezentaci mateřství. Velká chyba! Nám ženám byla dána příležitost, kterou muži nemají. Zplodit dítě, přivést na svět ten zázrak přírody a podílet se na utváření nové bytosti, sledovat, jak z toho "nic" vyrůstá nová svébytná osobnost. Přináší to s sebou zodpovědnost, práci, odříkání, starosti, bolesti, ale taky ohromné radosti, které jsou nenahraditelné!!! Proč je dnes mateřství podáváno mladými hlavně jako potřeba odříkání si?!! Vždyť je to nádherné, vidět vedle sebe vyrůstat "něco" ze sebe a pomáhat tomu, aby se jednou nebálo jít svou cestou .... :-)

milan Daneba 05.03.2017

Souhlas

Andy Daneba 05.03.2017

Vždyť je to pravda mít dítě je jenom odříkávaní a odříkávání. Po narození dítěte se můžete rozloučit s normálním životem počínaje spánkem, klidem, nedostatkem peněz, s dovolenou, se zálibami se můžete rovnou rozloučit - to není moc život na minimálně 18 let se vzdát všeho.

Odpad 05.03.2017

Spousta lidí jsou jako ovce... meee mee meee. To máte svých starostí málo, že musíte odsuzovat druhý lidi takhle?*21* Se pak nedivte, že nechce mít dítě, stačí se podívat na Vás lidi jaký máte názory. Kdo třeba říkal, že každý člověk musí mít povinně děti? Strašná hovadina.. nikdo ani neví, jak to ti dotyční mají. Třeba mají genetickou nemoc, nebo nemají mateřský cit (to pak člověk vidí na netu spousty matek, jak své dítě zabijí a vy si pak říkáte proč si to dítě vůbec pořizovala) těch myšlenek a důvodů mám v hlavě spousty ale kdo by to pak četl. Přeju příjemný den hnidopichům co mají svých starostí málo *8* a ti co musí v článcích rozebírat spisovnou češtinu, běžte se rovnou s....it. *8*

Petr Pomalý 05.03.2017

proč by to mělo být touhou každé ženy?... abysme nevyhynuli krávo

milan 05.03.2017

Slecna pise, ze ma pocit, ze je v dnesni dobe povinnosti zen rodit deti. Nesouhlasim, ale v tomhle jsou zatim zeny nenahraditelne. Na dalsi veci zeny nejsou potreba. Jinak je dobre, ze kdyz nechce deti, ze je nebude mit. Jako muze by me to ale od ni odradilo, ja deti chci.

Hombre 05.03.2017

Jalový život sobecké blbky.... sejde se rok s rokem a její krásné aktivity se smrsknou na jednu, dvě, nejspíše na nulu... a zůstane jen prázdnota a nicota v davu. Dobře jí tak...!

Dark Sonne 05.03.2017

To je ale píča frigidní, škoda slov.

evik Dark Sonne 05.03.2017

Pičus jste vy!

ja Dark Sonne 05.03.2017

A ty jsi curak vymrdany ze ji hanis co kdyz mela i jiny duvod ? Nejakou zavaznou nemoc ubozaku vsicky zde jste ubozaci kdyz ji odsuzujete vypatlanci

jana 05.03.2017

Sama děti mám a jsem tomu moc ráda. Paní, bych nikdy neodsuzovala. Je to pouze její rozhodnutí a nám to musí být jedno !

lukas 05.03.2017

je to podobně jako se sebevraždou - jedná se o krok, který uz po dokonání nelze vzít zpět. nemusí to být nutně správné nebo špatné řešení, je to výsostné právo každého svobodného člověka. pořád to je lepší než být špatnou matkou, jakkoli to nikdo nemůže vědět, dokud k tomu nedojde. Z vlastní zkušenosti vím, že bych sám děti nikdy dobrovolně nechtěl, ale samotná zkušenost radikálně můj názor změnila. Můj syn je opravdový nezástupný důvod proč být na světě. Jinak by se život podobal jen tikání natažených hodin a očekávání, kdy dojde energie pro další "tik - tak"

Majka 05.03.2017

Jednou bude litovat (s největší pravděpodobností), ale je to její věc.

Kliaas Majka 05.03.2017

Dcera mé kamarádky se rozhodla stejně. Je jí 34 let. Je nejstarší ze 4 dětí, nejmladší bráška se narodil, když jí bylo dvanáct. Pořád měla kolem sebe nějaké mrně...říká, že jich má pro zbytek života tak akorát dost. Je to milá holka a s dětmi to umí, jen prostě nechce své. Nejspíš litovat nebude.

Jana 05.03.2017

Moje dcera je také rozhodnutá nemít děti a já ji chápu

Esmeralda 05.03.2017

A co takhle podívat se na to očima toho dítěte, které by se narodilo - co kdyby po porodu opravdu nezměnila názor, chtěli byste se narodit někomu, kdo vás nechtěl? Nemiluje Vás, tak jak si zasloužíte a pořídil si Vás jen, aby splnil nějakou rádoby společenskou povinnost? Víte kolik je na světě nešťastných nechtěných dětí? A nemusí to být jen v chudých nebo rozpadlých rodinách... Sama jsem se narodila do milující rodiny a byl to pro mě ten největší vklad do života, jaký jsem mohla dostat. Jsem teď taky těhotná a každým dnem s láskou očekáváme naši malou holčičku. Rozhodně tu ženu neodsuzuji, kéž by víc lidé přemýšleli na plozením potomků a méně bezhlavě sexovali s nevhodnými partnery, kteří děti ani nechtějí a pak se o ně nestarají nebo je přivádějí do příšerných sociálních podmínek, kdy děti už při narození mají znevýhodněný start do života...Hawk.

Ingrid 05.03.2017

Zodpovědnost za nový život přichází až s mateřstvím. Logicky ji teď necítí. Je to každého rozhodnutí. Ovšem tak radikální řešení v tak mladém věku, bez jiného, třeba zdravotního důvodu, než jen nechtít dítě, je obyčejná hloupost. Brzy toho rozhodnutí může nenávratně litovat.

Jája 05.03.2017

Vše je na úhlu pohledu. Dnešní doba nás tlačí do věcí, které i pro mě nejsou přirozené.Tak Nelu chápu, že děti nechce. Oni ani nejsou vytvářeny podmínky, aby se děti rodili. Tak se nedivme, že být matkou dnešní ženy odmítají. Bohužel dnešní doba je hlavně o slůvku ,, JÁ '' . Jsou pryč doby, kdy rodina byla základ státu.

Upír 05.03.2017

Kdo se zeptal kočky, zda chce být sterilizována nebo kdo se zeptal fenky zda chce být sterilizována? Svých miláčků se nikdo neptá! Je to vlastní a svobodné rozhodnutí, jedné ženy a ostatní by to měli respektovat nebo snad ne?

Jaruna Upír 05.03.2017

Zcela souhlasím, další řeči a hlavně vulgarity jsou nadbytečné a nechutné. A jak pročítám některé názory zde prezentované(dnes jsem tu poprvé,nikdy jsem necítila potřebu vstupovat do těchto diskuzí), přemýšlím, proč tito pisatelé se raději nevěnují svým chtěným a milovaným dětem či vnukům a nepředávají jim své zdravé názory, aby z nich později vyrostli empatičtí, čestní a silní lidé.

Joe 05.03.2017

Niektori ludia nedospeju, ani ked maju vela rokov...

Dana 05.03.2017

Dnes je mladá, až zestárne život bude šedivý a bude litovat, máme to v rodině.

Kliaas Dana 05.03.2017

Máte v rodině někoho, kdo nemůže mít děti? Já taky, mou sestru. Našla si muže, který tuto skutečnost akceptoval. Už je jim přes 50. Oba mají práci, která je baví - nebylo snadné se k ní dopracovat, ale odpadla nutnost brát ohled na děti, na jejich potřeby, nemoci...atd. Hodně cestují, teď byli na Novém Zélandu, předtím v Keni, v Karibiku... v létě jezdí na kola, společně rekonstruujeme chalupu po tátovi, chodí hrát golf, jezdí na vodu, hrají na kytaru, vylepšují si svůj domek, zrovna si zařídili posilovnu a infrasaunu tam, co jiní mají třeba dětský pokoj, mají spoustu dalších zájmů...Život bez dětí nemusí být prázdný, ať už je nemáte z rozhodnutí osudu nebo svého vlastního.

Vlasta 05.03.2017

Je to životní štafeta.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat