Čím jste podle hvězd pro své okolí tak neodolatelní?

04.04.2017 | Zajímavosti

Která vlastnost činí Býky pro jejich okolí tak přitažlivé? A čím zaručeně každého okouzlí Vodnáři? Jak zamotají ostatním hlavu Váhy?

Jaké vlastnosti přitahující ostatní nadělily hvězdy do vínku jednotlivým znamením?

Beran

Život je s vámi vzrušující, zábavný a plný dobrodružství. Jste odvážní, nebojíte se zkoušet nové věci – a právě tím k sobě ostatní přitahujete. Nejenže touží být ve vaší blízkosti, ale rádi by byli také takoví!

Býk

Jste silnou osobností, která se málokdy ve svém počínání setká s neúspěchem. A to lidi velmi přitahuje. Zároveň skrýváte citlivost a vášeň, a tak jste pro druhé takovou malou záhadou, již chtějí rozlousknout.

Blíženci

S vámi nikdy není nuda – a co víc, v zábavu dokážete proměnit i tu nejobyčejnější událost. Jste rádi středem pozornosti a vaše sebejistota a schopnost přitáhnout pozornost na sebe je pro druhé jako magnet.

Rak

Jste vlídní a pro druhé byste udělali cokoli, nikdy neopustíte člověka v nouzi. Lidé ve vašem okolí vědí, že se vám mohou se vším svěřit a vy je nikdy nezradíte a neodmítnete jim podat pomocnou ruku.

Lev

Jste hvězdou každé společnosti, a tak jsou k vám lidé přitahováni jako můry ke světlu. Vaše přitažlivost prostupuje celou vaší bytostí – od vzhledu až po vaši povahu a duši. Vám zkrátka nikdo neodolá.

Panna

Vaše loajalita a také spolehlivost jsou vlastnosti, které v dnešní nejisté době stále stoupají v ceně. Do ničeho nejdete jen napůl – dokonce i když milujete, nenecháváte si nic pro sebe, ačkoli víte, jaké riskujete zklamání.

Váhy

Máte neopakovatelné charisma a šarm. A navíc smysl pro spravedlnost – nikdy nenecháte nikoho na holičkách, vždy najdete východisko i z té nejsložitější situace. Lidé ve vaší společnosti nacházejí harmonii.

Štír

Vyzařuje z vás zdravé sebevědomí, což je velmi přitažlivá vlastnost. Kromě toho vás všichni znají jako osobnost, která nepodlehne tlaku okolí a ve svých přesvědčeních a cílech vytrvá i za cenu vlastních ztrát.

Střelec

Vaše okolí na vás oceňuje především spontaneitu a úžasný smysl pro humor. Člověk nikdy neví, co od vás očekávat, a tato „záhadnost“ vám rozhodně nahrává do karet. Nikdy ji ale nezneužíváte.

Kozoroh

Jste sebevědomí, ale nikoli přehnaně. Lidé se s vámi cítí bezpečně, vědí, že se na vás mohou spolehnout, a že pokud by potřebovali, vždy jim pomůžete najít východisko z nouze.

Vodnář

Vymykáte se snad všem pravidlům, neradi se přidáváte ke stádu. Vaše jedinečnost je pro vaše okolí velmi přitažlivou vlastností. Máte skvělé a neotřelé nápady a pomáháte lidem dívat se svět z jiné perspektivy.

Ryby

Vaše umělecká duše v kombinaci s milující povahou je zkrátka neodolatelnou devizou, již vám hvězdy daly do vínku. Jste nesobečtí a zájmy svých nejbližších vždy upřednostňujete před těmi svými. I proto je snadné vás mít rád.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat