Horoskop na říjen: Přinese všem znamením něco hezkého v lásce

05.10.2011 | Zajímavosti

Dařit se bude zadaným i nezadaným. V kariéře je naproti tomu potřeba se snažit, protože během měsíce se objeví výzvy, které budou velice různorodé. Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran ( 21.3.20.4. )
Láska a sex
Začátek měsíce se ponese ve znamení romantické lásky, ale ve druhém říjnovém týdnu se můžete s partnerem navzájem trochu odcizit, neshody se objeví v sexuální oblasti a budou si vyžadovat vstřícný přístup a porozumění. Kolem poloviny října pocítíte touhu někoho svést, ale asi vám nebude stát za to.
Domov a rodina
V prvním říjnovém týdnu je vhodné období na hledání kompromisů a urovnávání sporů, včetně těch soudních. Nejlepší bude pokusit se vyřešit to do 8. října. Kolem poloviny měsíce věnujte větší pozornost dětem ale snažte se nebýt příliš autoritativní. Na konci měsíce vás může doma potrápit žárlivost.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Býk ( 21.4. 21.5. )
Láska a sex
V milostné a vztahové oblasti bude říjen klidný, vyrovnaný a příjemný. Přízeň Jupitera vám pomůže přenést se přes drobné nedokonalosti v partnerském životě a zaměřit se na to dobré a hezké, co se svojí polovičkou sdílíte. Partnerství bude pro vás po celý měsíc zázemím, kde můžete načerpat nové síly.
Domov a rodina
Jupiter vám v tomto měsíci přináší možnost zvýšit si váš životní standart. Po finanční stránce se vám bude dařit, takže bez problému můžete být velkorysí ke svým blízkým. Štěstí však nespočívá jen v materiálním dostatku, po polovině října začíná ideální doba pro duševní rozvoj, studium a vzdělávání.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
TIP Bety: Nechte si vyložit karty nebo sestavit horoskop od našich kartářek a astroložek

Blíženci ( 22.5.21.6. )
Láska a sex
Začátek měsíce bude v osobních vztazích velmi příznivý. Kolem 8. a 9. října se mohou některé páry rozhodnout pro upevnění vztahu svatbou nebo potomky. Pokud si potřebujete něco vyříkat, udělejte to nyní, je na to vhodný čas. Nezadaní by neměli tlačit na pilu, se svým idolem se sblížíte až později.
Domov a rodina
Je vhodná doba pro rekonstrukci bydlení nebo stěhování. Rodinnému životu prospěje, když si s partnerem dořešíte jisté záležitosti a vyjasníte si své role. Vyplatí se nezapomenout na to, kdo kolik přispívá na chod domácnosti, ale pozornost si koncem měsíce zaslouží i školní výsledky vašich dětí.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
  Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Rak ( 22.6.22.7. )
Láska a sex
Příznivé období v lásce se začne 9. října a Venuše vám bude tento měsíc přát. Konečně získáte jistotu o naprosté věrnosti svého protějšku. Klapat vám to bude i v sexuální oblasti. Nezadaní se zamilují a užijí si romantické období. Pozor však, nebuďte na protějšek až příliš hodní, může toho zneužít.
Domov a rodina
V prvních říjnových dnech můžete pociťovat vyčerpanost, zkuste přemluvit partnera, ať vám pomůže s některými vašimi povinnostmi a dopřejte si odpočinek. Váš protějšek vám bude oporou, když vám v práci nebudou věci vycházet, jak by měly. 27. a 28. říjen budou náročné, něco si s partnerem vyříkáte.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Lev ( 23.7. 22.8. )
Láska a sex
Do 8. října se vám bude v lásce velmi dařit, ale pozor na sklony k přelétavosti nebo k nevěře. Své pocity dávejte otevřeně najevo, vyplatí se to. Kolem poloviny měsíce budete muset s partnerem řešit poměrně závažné a složité otázky. Rozum a touhy spolu budou bojovat a je na vás, jak to vyřešíte.
Domov a rodina
Vaši blízcí budou občas muset o vaši pozornost bojovat s vaší prací. Tento měsíc bude pro vás prvořadá hlavně kariéra, ale v posledním říjnovém týdnu se přece jenom trochu víc zaměříte i na rodinný život. Jste v pokušení snažit se i doma vše organizovat, ale raději si užijte, že můžete být pasivní.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Panna ( 23.8. 22.9. )
Láska a sex
Vašemu štěstí v lásce může stát v cestě nedostatek uvolněnosti. Odlehčený přístup k milostným záležitostem je přesně to, co by vám teď nejvíce pomohlo, ale dopracovat se k němu si bude vyžadovat trochu snahy. Velmi příjemný bude zejména závěr měsíce, konečně se dočkáte opravdového souladu ve vztahu.
Domov a rodina
V partnerském soužití se mohou až do 8. října objevovat zádrhele, ale pak se situace zlepší a komunikace opět rozproudí. Doma se konečně zaměříte na některé úkoly, které jste dlouhou dobu odkládali. Dokonce vás to bude i celkem bavit. Rodina bude držet pevně pohromadě a vztahy s dětmi budou výborné.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy ( 23.9. 23.10. )
Láska a sex
Nezadané Váhy budou mít až do 8. října dostatek příležitostí k seznámení. Naopak, nefungující vztahy si po 10. říjnu projdou očistou a pokud to opravdu nebylo to pravé, nejspíš si konečně nalijete čistého vína a svazek se rozpadne. Koncem měsíce pozor na podrazy se strany lidí opačného pohlaví.
Domov a rodina
Máte spoustu energie, což je výborná příležitost k tomu konečně si dořešit některé věci, týkající se praktického chodu domácnosti, ale také jistoty ve vztazích. Partnerovi se však o některých věcech nebude chtít příliš komunikovat. Potřebujete cítit, že váš životní partner je odpovědný a spolehlivý.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Štír ( 24.10.22.11. )
Láska a sex
V prvních říjnových dnech se vám nebude příliš dařit navazovat milostné vztahy, ale netrapte se kvůli tomu - po 9. říjnu se situace radikálně změní k lepšímu. Kolem poloviny měsíce bude ten správný čas pro vyznání lásky. Venuše vám bude přát a období, kdy vás to svádělo k nevěře, se konečně skončí.
Domov a rodina
Když vás propadne nespokojenost, připomeňte si, že vaše rodina vás miluje - vyhněte se raději sklonům zbytečně je kritizovat, nepomohlo by to. Během měsíce se naučíte víc si vážit drobných životních radostí, což vám zlepší náladu. Místo trápení se nad ztraceným vztahem se raději věnujte příbuzným.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11.21.12. )
Láska a sex
Až do 8. října se těšíte přízni Venuše, která se navíc ještě spojuje s pozitivním vlivem Merkuru. To vám umožní snáz komunikovat s protějškem o vašich pocitech. Případné partnerské spory se povede snadno vyřešit. Zbytek měsíce už nemusí být tak růžový a budete zřejmě potřebovat trochu diplomacie.
Domov a rodina
Rodinná atmosféra může být kolem poloviny měsíce trochu napjatá a objeví se pochybnosti, které se budou zřejmě týkat nevěry - naštěstí se ukážou jako zbytečné. Na dalších příbuzných - dětech nebo rodičích - vás zas naopak mohou zlobit maličkosti, které by vám v jiných situacích vůbec nepřekážely.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Kozoroh ( 22.12.20.1. )
Láska a sex
V partnerském vztahu bude vládnout důvěra a příjemná atmosféra, ale přece jenom by bylo dobré myslet i na možné nesrovnalosti ohledně majetku, které může láska přinést. Koncem měsíce se pak nezapomeňte svému protějšku dostatečně věnovat, vaše snažení o romantiku a pozornost bude po zásluze oceněno.
Domov a rodina
Saturn vám umožňuje naplno si užívat příjemných stránek života. Dopřejte si umělecké a kulturní zážitky, tento měsíc budou balzámem pro vaši duši. Ve vztahu je potřeba ujasnit si majetkoprávní vztahy, důležité to bude hlavně u mladých párů. Starší dvojice zas koncem měsíce opět najdou společnou řeč.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1.20.2. )
Láska a sex
Na začátku měsíce budete působit na potenciální partnery okouzlujícím dojmem. Kolem 10. až 12. října však mohou ve vztazích vyplout na povrch skryté neshody, hlavně v posteli, ale také v některých názorech na svět. Po 20. říjnu nastane vhodný čas si to vyříkat. Pozor na pokušení, lákající k nevěře.
Domov a rodina
Uran vám dává tušit, že ve vašem životě se blíží důležité a převratné změny. Těšíte se na ně, ale okolnosti vás nutí ještě chvíli čekat. Tato napjatá situace uvnitř vás může vést k mírné podrážděnosti, pozor tedy na sklony ke konfliktům. Nepřežeňte to s ostřejšími poznámkami, které by mohly zranit.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby ( 21.2.20.3. )
Láska a sex
Venuše vám přinese soulad v intimní oblasti. City se vám budou tento měsíc snáz projevovat tělem než slovy - využijte toho! Je možné obnovit milostné vztahy, které se nedávno zbytečně rozpadly. Příjemné pocity vás doslova zaplaví, kritičtější budou jen 27. a 28. říjen, nedělejte důležitá rozhodnutí.
Domov a rodina
V říjnu vás bude provázet optimismus a nic vám nebude připadat nemožné. Musíte si přiznat, že za to může vaše šťastná zamilovanost, která je pro vás velice povznášející. Pozor na pomluvy, falešní přátelé mohou za vašimi zády o váš šířit nepříjemné řeči. Vyplatí se také hlídat si pozorněji složenky.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat