Horoskop na týden od 12. do 18. prosince 2011 od naší astroložky Anny

12.12.2011 | Zajímavosti

Tento týden je zcela nabitý srdečními záležitostmi. Způsobeno je to zejména tím, že v adventním čase k sobě mají lidé nejblíže. Kozorozi se seznámí na vánočním večírku, štíry rozum neoblafne a pozornost věnují milostným touhám. Lvi pomyslí na sňatky. Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran (21. 3.– 20. 4.)
V tomto týdnu na vás budou kladeny přehnaně vysoké nároky. Partner bude chtít vypomoci v domácnosti, v zaměstnání vás nadřízený pověří neodkladným úkolem. Všechno zvládnete s lehkostí sobě vlastní a tím prokážete svou pracovní vytrvalost a sílu.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Na vašem účtu se na vás už dlouho usmívají samé plusové položky. Ideálním řešením je vhodně investovat do zaručených akcií. Nechte si poradit od odborníka, jistě je lepší peníze množit než nechat ležet ladem. Tento týden investicím jenom přeje.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Chladné dny a mráz, co ochutnává každý kousek zhýčkaného těla to není nic pro vás. Tento týden zatoužíte po návštěvě dalekých exotických krajů, které vám dobijí baterie. Poohlédněte se po lákavých nabídkách cestovních kanceláří. Jistě si vyberete.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE


Telefonní astroporadna!
Zkušené kartářky a astroložky! Odhalte svůj osud!

Rak (22. 6.22. 7.)
Naplní vás pocit nespravedlnosti. Ačkoliv děláte vše, co drahé polovičce na očích vidíte, stejně vám vyčítá maličkosti a vám to nepřijde zrovna dvakrát fér. Něžně ho na to upozorněte, svou chybu stydlivě uzná a své chyby se bude snažit napravit.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie to je šestice astroložek a kartářek, které exkluzivně vykládají na Bety.cz Obraťte se na ně se svým dotazem!

Lev (23. 7. 22. 8.)
Jste si jisti vztahy tak jak jste už dlouho nebyli, a vaše touhy a sny začínají dostávat reálný rozměr.  Zadaní mají jedinečnou příležitost požádat svou lásku o ruku. Nezadaným přejí hvězdy v osudových setkáních, které by měly vydržet na celý život.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Ať už máte svou lásku doma či jste sami, vaše touha po pocitu zamilovanosti nabývá neskutečných rozměrů. Bude ale lepší, pokud svou energii budete investovat do něčeho trvalejšího, což období růžových brýlí není. Zamyslete se co je pro vás prioritní.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE


Jak zabránit krachu vašeho manželství?
Diskrétně vám poradím! Astroložka Anna

Váhy (23. 9.23. 10.)
Disciplína a pořádek. Na první pohled vám absolutně neznámá slova. Tento týden se ale budete snažit o zavedení pravidelného řádu. Zjistíte totiž, že vás životní chaos vysiluje. Je to posun k lepšímu, ať už se to týká třeba jen pravidelných snídaní.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Šípy lásky k vám doletí neskutečnou rychlostí a zasáhnou vás rychleji než kulový blesk. Rozum sice velí celému tělu, ale se srdcem si u vás absolutně neví rady. Tento týden budete věnovat více času milostným záležitostem, než je zdrávo. Užijte si to.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Střelec (23. 11.21. 12.)
Myslíte si, jak jste dobří a ve věcech máte jasno. To vám ovšem vydrží jen do té doby, než se se svými plány svěříte rodičům či partnerovi. Aniž by jste si to uvědomili, ovlivní vás jejich názory natolik, že přehodnotíte všechny své dosavadní plány.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE   


HYPOTÉKA! Bojíte se rizika?
Zvládnete splácení? Na vše vám odpovím! Astroložka Stela.

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Vánoční večírky vás každý rok šíleně nudí. To ovšem neplatí pro tento týden, jenž přeje kozorohům v navazování nových známostí. Právě jednu takovou potkáte na vánočním večírku, na který nebudete mít vůbec náladu. Nová osoba váš pohled na věc změní.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE  
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Tento týden budete mít jedinečnou šanci. Váš nadřízený si bude vybírat osobu, kterou poctí povýšením. Ačkoliv se budete o kariérní postup ze všech sil snažit, to samé bude chtít jeden z vašich kolegů. Nedejte mu šanci, máte velkou příležitost uspět.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Připadáte si nezajímaví pro své okolí? Změňte svůj zevnějšek! Zajděte ke kadeřníkovi, upravte si bradku, nebo jen navštivte báječného maséra. Budete se cítit daleko víc sexy, a při pozorování ostatních, zda si toho všímají budete mile překvapeni.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně zodpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:14
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat