Horoskop na týden od 19. do 25. prosince 2011 od naší astroložky Anny!

19.12.2011 | Zajímavosti

Tento týden bude dost hektický, hvězdy v něm žádnému ze znamení zvěrokruhu nenadělí klidový režim. To se podepíše zejména na Býcích, kteří musí hodně pracovat. Lvi budou znaveni z poněkud více vzrušujících záležitostí. Blíženci věnují energii úřadům. Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Vše stíháte na poslední chvíli a známí přesto vyžadují aby jste veškerý svůj volný čas věnovali hlavně jim? V klidu vysvětlete, že do Vánočních svátků skutečně nestíháte a vše jim vynahradíte o Vánocích. Bohužel i na lásku budete mít velmi málo času.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Práce se na vás lepí a ačkoliv máte z přesčasů radost, už jste naprosto vyčerpaní. Těžko ovšem vysvětlíte rodině, která vás potřebuje, že to děláte hlavně pro ně a proto hodně času trávíte v zaměstnání. Vyčleňte si také chvilku pro ty co máte rádi.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
I úřady chtějí mít před příchodem Nového roku ve svých věcech pořádek. Proto se zbytečně rozčilujete nad obálkou s pruhem, která na vás vykukuje z poštovní schránky. Hvězdy jsou vám nakloněny a vy máte skvělou šanci vyřešit spory a soudní procesy.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE


Telefonní astroporadna!
Zkušené kartářky a astroložky! Odhalte svůj osud!

Rak (22. 6.22. 7.)
Tento týden přeje obchodníkům a prodavačům, jelikož jim zboží půjde nadprůměrně na odbyt. Nepřikládejte to ovšem Vánocům, může za to vaše prodavačské umění. Pokud se prodejem ovšem neživíte, nevěšte hlavu. I na vás čeká zajímavá možnost výdělku.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie to je šestice astroložek a kartářek, které exkluzivně vykládají na Bety.cz Obraťte se na ně se svým dotazem!

Lev (23. 7. 22. 8.)
Každou chvíli se kolem vás něco děje a vy jste tím hlavním iniciátorem. Ať už bavíte široké okolí humornými groteskami, či se vám podaří flirtovat se spolucestujícím v MHD jisté je to, že žijete vzrušující život plný milých a veselých překvapení.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Nevíte kam dřív skočit a je na vás vyvíjen stále větší tlak. Pomůže vám papír, pero a utříděné myšlenky. Sepíšete si do detailu i ty nejmenší úkoly a sestavíte harmonogram jejich plnění. Vám pak půjde všechno s lehkým úsměvem a bez zbytečného stresu.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE


Jak zabránit krachu vašeho manželství?
Diskrétně vám poradím! Astroložka Anna

Váhy (23. 9.23. 10.)
V tomto týdnu budete skvělými společníky i baviči. Budete se projevovat  hravě a ostatní to vrátí k myšlenkám vlastního dětství. Toto umění je dar. Vždyť kolika z nás se povede vrátit se do světa plného kouzelných skřítků a nikdy nekončících her?
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Ať se snažíte sebevíc, stále se vám nedaří, jak by jste chtěli. Koukněte se kolem sebe, a zjistíte že je ve vašem okolí osoba která vám hází klacky pod nohy. Vyříkejte si to s ní před širokou veřejností. Spadne jí hřebínek a vám se zase začne dařit.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Střelec (23. 11.21. 12.)
Adventní čas vás přinutí zamýšlet se nad tím co bylo a co bude dál. Ponoříte se do událostí slavné minulosti a ačkoliv současnost není taková jako tomu bývalo, jste si dobře vědomi, že bude lépe jakmile se k minulosti přestanete upínat a půjdete dál.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE   


HYPOTÉKA! Bojíte se rizika?
Zvládnete splácení? Na vše vám odpovím! Astroložka Stela.

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Máte sklony porovnávat se s druhými i co se zaměstnání a výdělků týče. Zvedne vám sebevědomí když zjistíte, že si žijete nad poměry, a současný pracovní stav vám proto přijde dostačující. Nedávejte to moc najevo, nebo v sousedech vzbudíte závist.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE  
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Dojde vám že se celý rok honíte za perfektně uklizeným bytem, pracovními úspěchy, ale zapomínáte se honit za perfektně fungující rodinou. Budete si to chtít dostatečně vynahradit, tak si vezmete v práci dovolenou, kterou věnujete jen svým dětem.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Protiklady se přitahují. A to ve vašem případě platí i při výběru partnera. Nezadaným se povede svůj protipól objevit a ukořistit. Zadaní však zjistí, že jsou s partnerem povahově rozdílní, a proto není možné se shodnout jaký salát na Vánoce udělají.
Horoskop na celý prosinec najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně zodpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat