Horoskop na týden od 9. do 15. ledna 2012 od naší astroložky Anny!

09.01.2012 | Zajímavosti

Nečekejte, až štěstí přijde a jděte mu vstříc. Tento týden jsou hvězdy nakloněné riskantním činům. Nebojte se vkročit do neznáma, čeká vás úspěch, který vám přinese plody. Necháte - li je ještě uzrát, nakonec si na nich i pochutnáte. Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Tento týden se přestanete bránit perfekcionalismu, jelikož zjistíte, že není na škodu, ba právě naopak. Díky němu vidíte výsledky své zdařilé práce a jste motivováni v zaměstnání více zabrat. Nezapomínejte na odpočinek, je ho potřeba k načerpání sil.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Do hlavy nikomu nevidíte a protějšku už vůbec ne. Přesvědčíte se o rčení, že ženy jsou z Marsu a muži z Venuše. Jedině společnými rozhovory se dozvíte, co se druhému děje v mysli. To však platí jen v případě, že vám to sám protějšek bude chtít ukázat.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Tento týden přeje soutěžím a drobnému hazardu. Nebojte se poslat vyluštěnou křížovku, či SMS s herním kódem, máte šanci na výhru. Díky tomu, že se nebudete bát riskovat, si přilepšíte bez pracně vynaloženého úsilí. Přispějete do napjatého rozpočtu.
Horoskop na celý leden najdete ZDE


Telefonní astroporadna!
Zkušené kartářky a astroložky! Odhalte svůj osud!

Rak (22. 6.22. 7.)
Za přátele, ve kterých jste se nikdy nezklamali, dáte klidně ruku do ohně. I to však dělejte s rozmyslem, neuváženým krokem byste se mohli spálit. Koncem týdne budete ochotni riskovat a hájit čest svého nejlepšího kamaráda či kamarádky. Ocení to.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie to je šestice astroložek a kartářek, které exkluzivně vykládají na Bety.cz Obraťte se na ně se svým dotazem!

Lev (23. 7. 22. 8.)
Konečně zjistíte, že léta studií nebyla až tak marná, jak se zdálo a své vzdělání využijete v oboru, ve kterém se angažujete. V rodinných vztazích to bude trošku skřípat, ale nečeká vás žádná neřešitelná situace. Pozor si dejte na sňatkové podvodníky.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
S partnerem si budete umět skvěle popovídat a vyjasnit nedávné rozepře, jen se však na něčem dohodnete, vše se vrátí do starých kolejí. Nebude to úplně ono, ale po poradě s psychologem najdete řešení. V zaměstnání na vás bude vyvíjen větší tlak.
Horoskop na celý leden najdete ZDE


Jak zabránit krachu vašeho manželství?
Diskrétně vám poradím! Astroložka Anna

Váhy (23. 9.23. 10.)
Jen se oklepete z manželské krize, vrátíte se ke svému zaměstnání. Je na čase si přiznat, že jste workoholik a bez práce si život neumíte představit. Díky tomuto zjištění pochopíte, že váš plat neodpovídá vašemu nasazení. Požádejte o jeho zvýšení.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Na povídání o nepodstatných věcech nemáte čas, bohužel to ale stejně nepociťuje váš protějšek. Ačkoliv se bude snažit o konverzaci, rozhovory budou strohé. Zamyslete se nad tím. Zpočátku týdne podlehnete vyčerpání, vyřešte to pitím kofeinových nápojů.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Střelec (23. 11.21. 12.)
Nemáte si na co stěžovat, tak jste úplně vyrovnaní. Díky tomu máte příležitost urovnat si nedávné spory, uspořádat si myšlenky i rozhodnout, co podniknete dál se svým životem. Objeví se i nabídka práce v zahraničí. Než odmítnete, přemýšlejte o ní.
Horoskop na celý leden najdete ZDE   


HYPOTÉKA! Bojíte se rizika?
Zvládnete splácení? Na vše vám odpovím! Astroložka Stela.

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Intuice je na vrcholu, tak proč toho nevyužít ve svůj prospěch. Dokážete vycítit náladu šéfa, odhadnout, co bude následovat nebo vsadit v loterii správná čísla. Je na vás, pro co se rozhodnete. Jezte hodně vitamínů, ať nepodlehnete chřipkovým virům.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Venuše v tomto týdnu přeje všem milencům. Nebojte se experimentů v neprobádaných intimních oblastech či návrhu nezávazného sexu. Protějšek vás neodmítne a ve vaší fantazii vás naopak podpoří. Práci budete trochu zanedbávat, ale víte, že vše doženete.
Horoskop na celý leden najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Jen se na vaše bedra snese trocha kritiky, hned se začnete podceňovat. Nepřijde vám to zbytečné? Právě ze svých chyb se učíme! Jakékoliv negace berte jako výzvu k lepším výkonům. Nemá to nic společného s vašimi schopnostmi. Ty jsou na správném místě.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně zodpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat