Horoskop na týden od 16. do 22. ledna 2012 od naší astroložky Anny

16.01.2012 | Zajímavosti

Tento týden je ve znamení přátelských vztahů a rodinného porozumění. Nezapomínejte, že o oba typy vztahů se musí náležitě pečovat, jinak vyšumí. Nemáte-li lásku, pak právě přátelé a rodina by měly být vašim pilířem v jakémkoliv životním období. Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna.

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Budete si skvěle rozumět se svými přáteli. Některá přátelství se však budou zdát natolik harmonická, až si bude okolí myslet, že mezi vámi dochází k něčemu víc. Necháte však ostatní při tom, jelikož víte, že jakákoliv obhajoba by byla úplně zbytečná.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Máte za sebou perné dny a pozitivní informace se vám vyhýbaly. V tomto týdnu je s tím konec a vám se začne blýskat na lepší časy! Začne to udobřováním neuspokojivých vztahů a nakonec ještě můžete přijít k nemalým penězům. Chce to jen nesedět doma.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Nevěrné Blížence čeká milostná scénka s milenkou či milencem, jež po vás bude chtít trvalý vztah. Uvolněnou formou si však své postoje rychle vyříkáte. Věrní jedinci se nemají čeho obávat a můžou se těšit na dny plné pohody. Nezadaní se seznámí.
Horoskop na celý leden najdete ZDE


Telefonní astroporadna!
Zkušené kartářky a astroložky! Odhalte svůj osud!

Rak (22. 6.22. 7.)
Ve firmě se propouští a máte strach, aby se to nedotklo právě vás. Na přílišné obavy si však budete dávat pozor, jelikož dobře víte, že by způsobily jen škody na kvalitě odvedené práce. Koncem týdne si oddychnete. Dozvíte se, že šlo jen o plané fámy.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Anna, Elena, Terezie, Stela, Ivona a Lucie to je šestice astroložek a kartářek, které exkluzivně vykládají na Bety.cz Obraťte se na ně se svým dotazem!

Lev (23. 7. 22. 8.)
Ze všech stran na vaše blízké doléhá krize, neustále se všechno zdražuje. Není divu, že se začnete také trápit existenční nejistotou. Je to však naprosto zbytečné, jelikož jste natolik flexibilní, že východisko ze svízelné situace vždycky najdete.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Protějšek či příbuzný vám bude vytýkat, že se zajímáte jen o zábavu a zapomínáte na to nejcennější - rodinu. Vy se mu budete snažit dokázat, že pro rodinný život smysl máte, jen nevidíte důvod, proč být natolik upjatí. Žijete přece jenom jednou.
Horoskop na celý leden najdete ZDE


Jak zabránit krachu vašeho manželství?
Diskrétně vám poradím! Astroložka Anna

Váhy (23. 9.23. 10.)
Vaše názory se budou oproti okolním různit, často půjdete dokonce proti názoru většiny. Není však třeba se dohadovat a vyvolávat zbytečné hádky, jelikož různí lidé prostě různé názory mají. Vy se držte těch, o kterých si myslíte, že jsou správné.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Dočkáte se chvály, jenž bude padat na vaši hlavu. A to po celotýdenní úporné snaze dokázat ostatním, že za něco stojíte. Koncem týdne to ostatní velmi ocení, což vás zahřeje na srdci. V sobotu to půjdete řádně oslavit. Na alkohol pozor, bývá zrádný.
Horoskop na celý leden najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Střelec (23. 11.21. 12.)
Rodinná tragédie na sebe nenechá čekat a všichni budou zdrcení. Půjde o osobu z širšího příbuzenstva, kterou vlastně ani neznáte. Budete všem příbuzným velkou oporou, možná právě proto, že se vás to vůbec nedotkne. V zaměstnání vám nabídnou povýšení.
Horoskop na celý leden najdete ZDE   


HYPOTÉKA! Bojíte se rizika?
Zvládnete splácení? Na vše vám odpovím! Astroložka Stela.

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
V zaměstnání se vám bude dařit, a díky nebývalým úspěchům máte šanci získat ocenění ve formě mimořádných prémií či zvýšení platu. Finančně si tak budete budovat skvělé zázemí. Jste kariérně na vrcholu, což potěší i zbytek rodiny, pokud se pochlubíte.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Sice to navenek tak vypadat nebude, ale v lásce se vám bude dařit, jen ne okatě. Nebudete se však snažit ostatním vysvětlovat, že vše funguje, jen nemáte potřebu se jako ostatní svými úspěchy neustále vychloubat. V zaměstnání  pozor na závistivce.
Horoskop na celý leden najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Venuše v tomto týdnu přeje přátelství i těm, jež ho dlouho hledají. Buď utužíte vztahy současné nebo potkáte lidi, se kterými na společném přátelství budete pracovat. Každopádně v přátelích naleznete to, co vám jinde schází. Nezapomeňte o ně pečovat.
Horoskop na celý leden najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně zodpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

149 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:55
191 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
408 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:21

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat