Nejbizarnější páry showbyznysu

07.02.2021 | Zajímavosti

Říká se, že láska nezná hranic. Jenže ne vždy to mají páry jednoduché, i když je jejich vzájemný cit skutečně upřímný. Někdy se totiž podaří utvořit natolik zvláštní pár, že si lidé nedovedou vysvětlit, co je k sobě skutečně přitahuje. Nutno podotknout, že v některých případech si také nejsme úplně jisti. Které páry českého i zahraničního showbyznysu byly, případně stále jsou, ty nejbizarnější?

Cher a Tom Cruise

Napadlo by vás někdy, že tito dva spolu prožili románek? I když je mezi nimi věkový rozdíl šestnácti let, nutno podotknout, že tito dva to spolu táhli v osmdesátých letech, kdy byli oba ještě dost mladí, aby věkový rozdíl museli řešit. Cher dokonce v jednom z rozhovorů označila Cruise jako nejlepšího milence ve svém životě. A jak se tihle dva dali dohromady? Tak nějak našli vzájemné sympatie, když se utěšovali po rozchodech se svými tehdejšími partnery.

Marilyn Manson a Dita Von Teese

Z těchto dvou celebrit, které několik let žily v manželském svazku, je bizarní především ta mužská polovička. Marilyn Manson je skutečným extrémem ve světě mužů hýbajících showbyznysem. Jeho nevšední a trochu děsivý styl však krásné burlesce nejspíš imponoval natolik, že i přes jeho zvláštní výjev přijala jeho žádost o ruku. Několik let nato však pár požádal o rozvod. Dita jako důvod udala neslučitelné rozdíly. Tak si říkáme, které rozdíly měla na mysli?

Macaulay Culkin a Mila Kunis

Současná manželka Ashtona Kutchera kdysi tvořila celkem nevšední pár s hvězdou vánočních filmů s názvem Sám doma, Macaulayem Culkinem. A nešlo o žádný letní románek. Tito dva spolu žili dlouhých osm let. Podle Mily nese vinu za jejich rozchod právě ona. Podle svých slov se chovala příšerně a byla hrozná mrcha. No, máme za to, že ani „Kevin“ nebyl zrovna svatoušek.

Monika Štiková a Petr Binias

Pokud byste hledali zvláštní pár v českých vodách, nemuseli byste daleko. Jedním z příkladů nepochopitelné lásky je Monika Štiková (48) a její o více než polovinu mladší milenec Petr Binias (23). Tihle dva se poznali přes společné známé, a když vyšel najevo jejich románek, drtivé většině přihlížejících byl páreček pro smích. Tihle dva však všem vytřeli zrak, když se po pár letech společného chození vzali. V současné době plánují dokonce potomka.

Bohuš Matuš a Lucinka

Tak tady je situace vážnější než jinde. Když je mezi partnery velký věkový rozdíl, často to nejednoho překvapí. Jenže když je ten rozdíl třicet let a k tomu není partnerka ještě ani plnoletá, je to na pováženou. Vztah Lucie Palkaninové (18) a Bohuše Matuše (48) se provalil v roce 2018, kdy bylo Lucince pouhých 16 let. Vloni se páru narodila dcera Natálie. 






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat