Rekordmani v řadách hollywoodských manželství

Říká se, že jestli někomu manželství vydrží, určitě ne celebritám, které se rozvádějí stejně rychle, jako se berou. Vážně je to pravda? Zeptat bychom se mohli třeba Toma Hankse, který je se svou ženou přes 30 let. A není sám, kdo si našel skutečně tu pravou polovičku!

Hollywoodské svazky jsou známé tím, že nemají dlouhého trvání. Ovšem i v zemi zaslíbené showbyznysu, zábavě a bujarým večírkům se najdou velké výjimky, kterých se to opravdu netýká! Komu ze slavných to naopak vyšlo a i po mnoha letech září zamilovaností do všech světových stran? Těmhle můžeme zdravě závidět.

Kevin Bacon a Kyra Sedgwick

Ji vídáme v seriálu Closer, on zase exceloval ve snímcích, jako je Muž bez stínu, Pátek třináctého, Perfektní záskok nebo Apollo 13. Jak dlouho jsou tihle dva herci spolu? Je to k nevíře, ale brali se v roce 1988. A pořád je jejich vztah zalitý sluncem! Protože si cení svého soukromí, recept na letitou harmonii si bohužel nechali pro sebe.

Jamie Lee Curtis a Christopher Guest

Sympatická herečka Jamie Lee Curtis se nikdy netajila tím, že staví rodinu vždy na první místo. Podobně to má i její manžel Christopher Guest, kterému navlékla snubní prsten v roce 1984. Oba pak po celá léta ztělesňují dokonalou partnerskou souhru, která dala láskyplný domov i dvěma adoptovaným dcerám.

Tom Hanks a Rita Wilson

Na seznamu hollywoodských rekordmanů nesmí chybět ani „držák“ Tom Hanks, který patří mezi nejlépe placené herce v dějinách filmu. I pro něj je rodinné zázemí posvátné a nikdy by nedopustil, aby ho někdo narušil. „Žádný novinář nikdy nebyl v mém domě, aby pořídil fotografie z místa, kde žiji. Ani já ani moji blízcí nechceme být jako na výstavě a tak to také zůstane,“ vyjádřila se hvězda při jednom televizním rozhovoru. Takového názoru si velice cení i manželka a producentka Rita, a to už více než 30 let. Tak tomu se říká štěstí! Jak vidno, i populární osobnosti mohou strávit většinu života po boku jediného člověka…

Zdroje: considerable.com, ranker.com, wikipedia.org






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat