Milovnice sladkého zpozorněte: Tenhle hotel je celý ze zákusků a bonbonů!

V londýnské čtvrti Soho na ulici Dean Street otevřeli první jarní den – to je ve čtvrtek 21. března – hotel postavený ze sladkostí. Jako reklamní projekt jej nechal zbudovat cukrovar Tate & Lyle Sugars. Hosté měli jediný den v roce příležitost projíst se celým hotelem a mlsat na jeho výzdobě i nábytku.

Vše bylo totiž jedlé a sladké. Dva tisíce makronek, rohože z pusinek, girlandy z pěnových bonbonů marshmallow a vany plné karamelového popcornu. Na stolku budou připravené knihy z lahodných dortů a polštář na posteli bude lahodným piškotem s vanilkovou polevou.

V ulici Dean Street se jedlý hotel rozprostíral ve třech patrech a osmi místnostech.

„Myslíme si, že zákuskový hotel skvěle vystihuje nadšení, inspiraci a odbornost stojící za vznikem nové řady našich zlatých a hnědých třtinových cukrů. Doufáme, že právě v zákuskovém hotelu můžeme ukázat návštěvníkům, jak všestranné jsou zlaté a hnědé třtinové cukry, což by mohlo veřejnost inspirovat k experimentům v kuchyni,“ uvedl James Whiteley ze společnosti Tate & Lyle Sugars.

Čtrnáct uměleckých cukrářů pracovalo na výrobě sladkostí pro jedlý hotel tři tisíce hodin. Mistři spotřebovali na výrobu šest set kilogramů cukru.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat