Kdy jsme v největší pohodě? V pátek v půl deváté večer

Lidé se nejuvolněněji cítí v pátek večer. Není divu, končí pracovní týden a vědomí dvou volných dní odplavuje řadu starostí a do říše zapomnění odesílá stresující události. Podle průzkumu společnosti Lindt se nejvíce lidí cítí zcela klidně a pohodově v půl deváté večer pátého dne v týdnu.

A k maximalizaci tohoto pocitu není dobré vysedávat v hospodě, jak mnozí v tu chvíli činí, ale lepší je rozvalit se na gauči v pokoji krémových barev s teplotou kolem třiadvaceti stupňů. K posílení uvolňujícího účinku kouzelného pátečního večera pomáhá také čtení oblíbené knihy a vypnutí počítače a sociálních sítí. Člověk by se měl rovněž obléknout do volných vzdušných věcí a dopřát si dobré pití.

„Podle průzkumu jsou krémové barvy na stěnách nejlepší na uklidnění stresované duše, zatímco černá, oranžová a hnědá jsou nejméně relaxující barvy,“ tvrdí autoři průzkumu, který si nechala vypracovat čokoládovna Lindt.

Podle Amy Walsh ze Sussex University může podtrhnout relaxaci v pátek večer sklenka červeného vína, zelený čaj a hořká čokoláda. Vše obsahuje vysoké množství antioxidantů ze skupiny polyfenolů, které přispívají ke klidu duše.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat