Krystaly, které prodlužují letní náladu

Je vám trochu líto, že prázdniny končí? Nesmutněte, obklopte se kameny, které prodlužují letní náladu a nechají vás plynout na vlně bezstarostnosti a dobré nálady o něco déle!

Léto je časem zasloužené relaxace, míst k objevování, lásky, vášně k životu, slunce a koupání ve vlnách. Proč si něco z toho ještě chvíli nenechat? Určité krystaly nabízejí energetickou podporu, posilují pozitivitu a podporují pocit, že se ještě nemusíte stresovat pracovními poradami ani domácími seznamy úkolů. Které byste právě teď měli nosit u sebe?

Akvamarín

Ve starověku se akvamarín považoval za poklad mořských panen a námořníci ho používali jako talisman pro štěstí, nebojácnost a ochranu. Pro ostatní symbolizoval věčné mládí. Jeho chladné modré a azurové tóny evokují čistotu křišťálově čistých vod a navozují vnitřní klid a relaxaci spojenou s mořem a přírodou. Osvěžující vibrace akvamarínu zároveň pomáhají otevírat se ostatním.

Sluneční kámen

Někteří definují sluneční kámen jako paprsek slunce, který přináší světlo a teplo do celého energetického systému, a tím rozptyluje jakoukoli temnotu nebo negativní vibrace. Říká se, že nošení slunečního kamene harmonizuje čakry, povzbuzuje hravou stránku, dítě v nás. Sluneční kámen je tou pravou volbou pro každého, kdo potřebuje podporu optimismu a naděje.

Růžový křemen

Jeho jemné, téměř pastelově růžové zbarvení naznačuje čistou lásku. Růžový křemen aktivuje srdeční čakru, uvolňuje pozitivní energii a připomíná nám, abychom milovali lidi kolem nás, a to včetně sebe.

Oranžový kalcit

Kalcit svým vzhledem připomíná sluneční paprsky a při kontaktu s kůží uvolňuje endorfiny, hormony, jež mají na svědomí pocity dobré nálady a štěstí. Oranžový kalcit snižuje emoční stres, zvyšuje pozitivitu a uvolňuje kreativní a sexuální energii. Oslovil vás?

Serafinit

Serafinit, pro něhož je typická tmavě zelená až šedá barva, je vzácný kámen, který se nachází pouze na jediném místě na světě, a to v Rusku, v oblasti Bajkalského jezera. Uvolňuje svalové napětí v celém těle až ke krku. Považuje se za kámen sebeléčení, odstraňuje únavu a pomáhá čistit organismus.                                                                                                    

Zdroje: www.mindbodygreen.com/articles/crystals-for-mood-boost






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat