Kdo je lepší v utajení nevěry? My, ženy!

15.08.2010 | Zajímavosti

Podvádění a nevěra jsou častěji spojovány s mužským pohlavím. Věří se, že pánové od přírody více tíhnou k záletům. Ovšem i kdyby to byla pravda, chovají se u toho jako trubci. Ženy jsou totiž v podvádění mnohem rafinovanější a umějí ho daleko lépe skrývat před svými partnery.

Muže nachytá jejich partnerka při podvádění dvakrát častěji než ženy jejich partneři. Ženy jsou ale také mnohem zdatnější při utajování technologických aspektů své nevěry, tedy při skrývání emailů, smsek a zpráva na sociálních sítích.

Rozdíly mezi oběma pohlavími jsou opravdu velké, zatímco u mužů praskne nevěra každému desátému, v případě žen jen každé dvacáté.

Ženy často spolupracují s kamarádkou, která jim dělá alibi. Tuto techniku pro skrývání záletů užívá 40 procent žen. Pánové se ale více bojí o vyzrazení a svou nevěru často tají i před přáteli. Alibi kamaráda má jen šest procent podvodníků.

„Velký rozdíl je v tom, že ženy umějí mnohem lépe skrývat své tajné úlety. Jsou lepší lhářky, protože jsou psychologicky mnohem sofistikovanější. Můžete o tom diskutovat, zda je to vrozené či vychované, ale ženy jsou naprogramovány lépe pro vztahy a jsou více než muži orientované na lidi,“ tvrdí doktor David Holmes z Manchester Metropolitan University.

TIP Bety:  Máte problémy se vztahy, nevěrou či ztrátou sebevědomím? Poraďte se s naší Evou!






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat