Dívka s Downovým syndromem bere kšefty anorektickým modelkám! (FOTO)

Osmnáctiletá Madeline Stuart se narodila s Downovým syndromem. Přestože má ve srovnání s běžnými smrtelníky velkou nevýhodu, že jí geny znevýhodnily v oblasti fyzické atraktivity, živí se jako profesionální modelka. Vyhrála teď dokonce konkurz a stala se tváří kampaně Manifesta propagující fitness a zdravý životní styl.

Sama Madeline totiž dokázala zhubnout mnoho kilogramů díky tomu, že začala sportovat a stravovat se zdravě. Rozdíl mezi původním tvarem postavy a dnešní situací vyvěsila na svém profilu na Facebooku. Pózuje tam také jako modelka, to vše díky matce Rosanne.

Ta se rozhodla, že své dceři splní sen a pomůže jí stát se modelkou. Společnost Manifesta si dívku s Downovým syndromem vybrala prý proto, že dokonale vystihuje jejich motto: „Každá žena si zaslouží možnost být významná.“

Madeline má fanoušky nejen na Facebooku, ale na Instagramu ji sleduje devětatřicet tisíc lidí, kteří pravidelně dostávají snímky, jimiž propaguje zdravý životní styl.






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat