Citron po ránu skutečně omlazuje

Po ránu, po ránu, mokrý hadr na hlavu. Tato věta sice dokáže rozesmát, nic méně to asi nebude to pravé ořechové, jak dosáhnout kýženého vzhledu. Vyzkoušejte proto citron v tekuté podobě. takto má totiž skutečně mnohačetné blahodárné účinky na zdraví, včetně omlazujícího efektu na pleť.

V těle tedy působí zásaditě. A právě alkalická reakce je pro tělo velmi prospěšná. Citron jako prostředek, jímž lze učinit vodu zásaditou, vyzdvihuje také společnost DYLN. Výrobce zařízení pro alkalizaci vody.

Vitamin C obsažený v tomto ovoci podporuje produkci kolagenu v pleti, čímž udržuje pleť mladistvou a zářivou. Pokud člověk citronovou šťávu pije hned po ránu, zrychlí se mu metabolismus a sníží hladina nezdravého cholesterolu v krvi. Citron ale, ačkoli je chuťově kyselý, vodu alkalizuje. 

Přirozeným pH krve je 7,4. Tělo se zbavuje určitých iontů filtrací krve v ledvinách tak, aby si udrželo tuto hodnotu. Ale člověk může ledvinám práci usnadnit příjmem látek a tekutin, které přirozeně sérum drží v zásaditém spektru pH.

Voda s citronem působí blahodárně také na trávicí trakt, který zbavuje toxinů a nečistot. Látky obsažené v citrónu se vstřebávají do krve a putují do jater, kde podporují jejich funkci a produkci enzymů.

Citron je také zdrojem draslíku, který je nezbytný pro dobrou funkci nervové soustavy a udržování normálního krevního tlaku.

Krom toho mají látky obsažené v citronu účinky antibakteriální a protirakovinné.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat