Nejrychlejší způsob, jak získat hubenou svalnatou postavu!

Aby člověk rychle a efektivně zhubnul, musí začít nejen dodržovat zdravý jídelníček, ale také se dostatečně pohybovat. Podle amerických vědců je ideální kombinace aerobního pohybu a posilování. Běh a jízda na kole či jiné aerobní sporty sice také k hubnutí přispívají, ale ne tak účinně jako posilování.

Při posilování se totiž zapojuje většina kosterní svaloviny, která na svou práci vyžaduje velké množství energie. Důsledkem toho je rychlejší metabolismus, rychlejší spalování, spalování většího množství v tucích vázané energie a tudíž rychlejší hubnutí.

Podle vědců z University of Alabama mají také lidé posilující s činkami, na strojích nebo jiným způsobem lepší reakci na inzulín a tkáně nevykazují rezistenci vůči tomuto hormonu.

„Naše studie srovnáním posilování a aerobního cvičení dokazuje, že kombinací zvedání činek a kardiovaskulárního tréninku ve srovnání s během se spálí o čtyřicet procent víc tuku za stejné období,“ tvrdí autoři z Alabamy.

Posilování s činkami a na strojích také zvyšuje tvrdost kostí, má pozitivní vliv na krevní tlak, zlepšuje držení rovnováhy, posiluje vůli a oslabuje centrum závislostí v mozku, pomáhá v rekonvalescenci po rakovině, vylučuje hormony štěstí do mozku a zvyšuje hladinu testosteronu v krvi, takže zlepšuje libido, potenci a schopnost dosáhnout erekce a orgasmu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat