10 nejbláznivějších diet, které opravdu fungují!

Hubněte s humorem, půjde vám to snadněji! Máme pro vás hned 10 dietních triků, při kterých se nemusíte trápit hladem a kila půjdou dolů.

Jak je to možné? Vysvětlíme vám, jak na to. Tak schválně, kterou dietu vyzkoušíte.

1. Hubnutí s červeným vínem!

Pravidelné pití malého množství červeného vína snižuje riziko srdečních a cévních onemocnění, dokonce chrání buňky před rakovinou. Může za to látka resveratrol, kterou si vinná réva tvoří jako přirozenou ochranu před bakteriemi a houbami. Konzumace této látky vede i k podpoře metabolismu a rychlejšímu úbytku hmotnosti. Optimální množství je pro ženy 1,5 dcl červeného vína denně. Tak na zdraví.

2. Jezte potmě

Vychutnejte si oblíbené jídlo i večer, ale předtím zhasněte světlo. Takto si můžete hlídat váhu i během jídla. Jak je to možné? Účastníky průzkumu rozdělili do dvou skupin, přičemž jedna skupina konzumovala jídlo se zavázanýma očima. Snědli mnohem méně než ti, kteří své jídlo viděli.

3. Tequila rozpustí kila!

Američtí vědci zveřejnili pozoruhodnou studii, ve které si posvítili na účinky tohoto ostrého nápoje na lidský organismus. Tequila se vyrábí z agáve a cukr z této rostliny je pro lidské tělo nestravitelný, proto ani nemůže zvyšovat hladinu cukru v krvi. Platí to však pouze pro jednoho panáka, v opačném případě převáží negativní účinky alkoholu. Tak pozor na to!

4. Zrcátko, řekni, že mi...

Pokud nemáte váhu, pomůže i trik se zrcadlem. Každý den se prohlédněte v zrcadle ve spodním prádle, trochu si vynadejte, nebo pokud je za co, tak se pochvalte. Brzy přijdete na to, že chlubit se je mnohem příjemnější. Odborníci na štíhlost doporučují ještě jeden zvláštní trik - pozorujte sami sebe při jídle - stačí vám k tomu kapesní zrcátko. Prý je to výborná cesta, jak v sobě vzbudit výčitky svědomí a přestat s hříšnými jídly.

5. Postavte se na váhu. Každý den!

Zní to otravně, ale tento rituál přináší výsledky. Důležitá je pravidelnost a rutina, prostě se každé ráno po probuzení nebo večer před spaním postavte na váhu a zkontrolujte si hmotnost. Tím, že si hlídáte váhu, podvědomě kontrolujete i to, co sníte. Lidé s tímto návykem začali hubnout mnohem snadněji.

6. Není jedno, z čeho jíte!

Každá barva má svůj význam, energii a schopnost vzbuzovat emoce. Lidský mozek je ovlivněn barvami, a proto je důležité jídlo šikovně naservírovat ještě před samotnou konzumací. Kdo chce zhubnout, měl by jíst z červeného talíře, protože červená signalizuje STOP.

7. Neházejte slupky do koše!

V banánové slupce se nachází množství živin, které prospívají našemu zdraví. Obsahuje vlákninu, která podporuje trávení a odstraňuje zácpu, celou řadu vitaminů B, vitamin C, hořčík, draslík, mangan a měď. Díky látce tryptofan je i skvělým antidepresivem. Důkladně umytou ji můžete rozmixovat do svého smoothie.

8. Raději stát, nebo sedět?

Za volantem, u počítače, před televizorem - v dnešní době sedíme příliš. Odborníci na hubnutí radí postávat, kdy se jen dá - na zastávce, v autobuse, v čekárně na úřadech či u lékaře. Pokud vám to čas dovolí, na oběd se projděte a večer před televizí si zacvičte.

9. Místo ovoce kousek slaniny

Jíst mastné a přitom ztrácet kila? Ano, existují mastná jídla, která vás při hubnutí podpoří, za předpokladu, že omezíte příjem sacharidů. Například takový plátek kvalitní slaniny je výbornou pochoutkou i před spaním, pokud si ji dokážete dát bez chleba. Váš organismus se přeorientuje na spalování tuků a kila půjdou dolů jedna radost! U vegetariánů zafunguje kousek sýra.

10. Myslete štíhle!

Hubnutí začíná v hlavě! Vědci zjistili, že s pozitivními myšlenkami se snadněji propracujete k vysněné váze. Představujte si samu sebe, jaké nové tvary nabývá vaše postava díky tomu, že jíte vyváženě a zdravě. V mysli si vybavte, jak si na svou novou figuru kupujete vysněné plavky. Hladovění je při této dietě přísně zakázáno!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Lasagne

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat