Nejhloupější diety, se kterými se můžete setkat

Mnoho žen touží po dokonalé a štíhlé postavě. Už méně z nich je ochotných začít sportovat a zdravě jíst. Nejraději bychom byly, kdybychom prostě spolkly pilulku, usnuly a ráno se probudily dokonalé. Téměř okamžité výsledky slibuje i mnoho diet. Ovšem jaké z nich jsou někteří lidé schopni podstoupit, nad tím zůstává rozum stát.

A co hůř, většinou je z nich člověku jen zle, a když se mu podaří drastickou dietu přežít, v podstatě okamžitě nastupuje jojo efekt.

Vajíčková dieta

Každá dieta je založena na konzumaci něčeho ve větším, menším či žádném množství. Tak u téhle do sebe budete 14 dní cpát pouze vajíčka na všechny způsoby a údajně zhubnete až 10 kilo. Odborníci se ale shodují, že jediné, co vám tato dieta přinese jsou křeče z nadýmání a velký nedostatek sacharidů, jehož následkem nastane po návratu k běžné stravě onen slavný jojo efekt, nadbytek bílkovin zatěžuje vaše ledviny a při dnešních cenách za vejce slušně provětráte i svoji peněženku.

Vodková dieta

Člověk, jež tuto dietu vymyslel, musel být buď alkoholik, nebo velký vtipálek. Jinak si neumíme vysvětlit, jak někdo mohl vypustit do světa, že zaručeným způsobem, jak zhubnout do plavek je pití panáka silného alkoholu po dobu jednoho týdne vždy, když dostanete hlad. Ano, alkohol sice obsahuje kalorie a také hodně cukru, takže se vás pocit hladu může na chvilku přejít, ale pitím na lačný žaludek riskujete vředy nebo otravu alkoholem. Do práce budete muset pěšky nebo autobusem a šéf vás asi taky nepochválí.

Tasemnicová dieta

Ne, tohle není žádná metafora. Jedná se opravdu o hubnutí pomocí nechutného parazita. Lidé dobrovolně pozřou vajíčko tasemnice, která v těle vyroste a sní všechno, co jí pošlete do břicha vy sami. Hubnout asi budete, ale k tomu budete i zvracet, mít úporné průjmy, bolesti hlavy a břicha, a pokud se tasemnice netrefí do střev a namíří si to do mozku, budete nejspíš mrtví a ne hubení.

Tamponová dieta

Tak na tohle jsou odbornice především ženy ve světě modelingu. Kus vaty vymáchaný ve sladkém nápoji zajistí dlouhodobý pocit sytosti. Co na tom, že vám to možná ucpe střeva? Nepřiberete, a když budete mít štěstí, ani neumřete. Jak je vidět, lidé začínají mít své touhy a priority silnější, než vlastní pud sebezáchovy.

Breathariánská dieta

Breathariáni jsou lidé, kterým k životu stačí pouze sluneční svit, vzduch a vesmírná energie. Jsou to takzvaní „dýchavci“. Jejich teorie o tom, že člověk nepotřebuje ke svému životu potraviny, si už i u nás pomalu nachází své příznivce. Logicky – je jasné, že držet půst a celý život jen dýchat je hloupost. Člověk bez jídla vydrží okolo 50. dnů a bez vody 3 až 5. Nejenže tělo spotřebuje veškeré tuky, ale i svaly, minerály, vodu a nakonec uschnete, jako stará větev.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat