Vzhůru do shazování kil s přípravky na hubnutí. 3 tipy, jak začít

Plánování je krásná věc, ale realizace, to už je jiná. Na splnění předsevzetí do letošního roku ještě není pozdě. Přejete si zhubnout, ale pořád se do toho nemůžete dostat? Děláte si plány a stále vám něco nebo snad někdo stojí v cestě? Vaše tělo i mysl se změnám brání. Kdo by taky chtěl vystoupit ze zajetých kolejí. Už je ale na čase udělat první krok. Představujeme vám 3 užitečné tipy, jak začít s hubnutím, aby to moc nebolelo.

1.   Nedávejte si nereálné cíle

Až si připravíte jídelní plán, nemyslete si, že zhubnete za měsíc víc jak čtyři kila. Samozřejmě, že zhubnout se dá i víc, ale za jakou cenu? Tím, že si na sebe takříkajíc „upletete bič“, dosáhnete tak maximálně pozdějšího jojo efektu. Pít najednou jen koktejly na hubnutí a jíst od rána do večera zeleninu nepatří mezi ta správná řešení. Stačí jen pozvolna měnit režim, na který jste zvyklé, což ale nevylučuje kvalitní koktejly na hubnutí, které jsou pomocným doplňkem.

2.   Přípravky na hubnutí podpoří vaši snahu

Spolu se zdravou životosprávou, která zahrnuje sport minimálně dvakrát týdně a rozplánování jídla do pěti porcí denně, pomáhají shazování tuků i přípravky na hubnutí, například koktejly na hubnutí. Spalování kalorií se s věkem zpomaluje, a tak se podpůrné prostředky bez vedlejších účinků určitě hodí.

3.   Berte nový stravovací režim i pravidelný sport pozitivně

Není nic lepšího než pozitivní přístup. S dobrou náladou jde všechno lépe. Dělejte i nadále to, co vás baví. Jestli se vám nelíbí cvičit třikrát týdně v tělocvičně aerobic, najděte si jinou aktivitu, která vás bude bavit víc. Co takhle squash nebo plavání? Jídelníček si také přizpůsobte podle svých potřeb. Nenuťte se do hlávkového salátu, jíst se dá i jiná zelenina. Navíc trochu zálivky ještě nikomu na kráse neubralo.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Od pondělí 4. června do neděle 10. června 2024 tě čeká dynamický a vzrušující týden, milý Berane. Připrav se na určitá překvapení a vzrušující příležitosti ve všech oblastech života.Tento týden bys mohl zažít obzvlá&scaro... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 8.6.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat