Hubnutí se speciálem Hurá do plavek: Jak testerky hodnotí první fázi diety?

V rámci našeho speciálu Hurá do plavek probíhá testování, ve kterém čtyři naše testerky hubnou s proteinovou dietou v rámci programu Prodietix. Nyní testerky ukončily první fázi hubnutí. Jaké jsou dílčí výsledky a jak dietní program zvládají a hodnotí?

Testerky Inutec, Alus, Hana.Popelka.Kusa a Klera se přihlásily do testování programu Prodietix s přáním zhubnout do léta 10 kilogramů. Inutec a Klera testují program Prodietix M2, Alus a Hana.Popelka.Kusa pak Prodietix Z2. Jak jsou spokojené s výsledky po první fázi?

Výsledky jsou vidět

Musím se přiznat, že první týden nebyl jednoduchý. Nejhorší byla moje chuť na čokoládu, sušenky, zákusky. Hlad rozhodně nepociťuji, jídla mi chutnají. Příprava je snadná, moc mě baví a dietu probíráme s kolegyněmi, které mě podporují a jídla ode mně ochutnávají a chystají se do diety také pustit. Jen mě občas popadne chuť na ty moje sladké hříchy, popisuje Inutec.

Do vysněné hranice 10 kilogramů, které si přála do plavek zhubnout, jí chybí jen 6,5 kilo.

„Výsledky jsou viditelné a to mi dodává elán jít dál. Dokonce jsou mi volné kalhoty. Cítím se lehčí. Také hodně chodím, snažím se denně o 10 tisíc kroků. Když už držím dietu přece u ní nebudu jen sedět a pomáhá mi to zahnat i moje chutě! říká testerka.

Další podrobnosti o cestě testerky Inutec za vysněnou postavou najdete v jejím profilu ve speciálu Hurá do plavek.

Rychlý úbytek kil

Také testerka Klera už na sobě pozoruje první výsledky. Od počátku programu zhubla 5 kilogramů.

„Hmotnostní úbytek je v první fázi rychlý a jde to okamžitě vidět, což je samozřejmě velmi motivační. Dietní program dodržuji opravdu důsledně – pravidelné stravování, pitný režim a zelenina k tomu. Hlad necítím. Co ale cítím a těžce nesu, je nedostatek energie. Nedokážu si představit, že bych u této diety pracovala fyzicky, jsem ráda, že sedím v kanceláři, popisuje Klera.

„Ale dělám to proto, abych zhubla a celkově se detoxikovala, což se děje, takže s výsledkem po dvou týdnech jsem spokojená,“ chválí naše testerka.

Další podrobnosti o cestě testerky Klery za vysněnou postavou najdete v jejím profilu ve speciálu Hurá do plavek.

První cíle zdolány

„Dieta funguje, lze ji zvládnout. Je náročné vařit pro celou rodinu a neochutnávat, musím se přiznat, že jsem si občas zobla hrstku oříšků a 2x použila zeleninu povolenou až od 2. fáze, protože jsem jinou neměla. Jídla jsou chutná, zhodnotila testerka Alus.

Také jí chybí do vysněného úbytku na váze pouhých 5 kilogramů.

„Některé cíle už jsou zdolány – rifle, co jsem nosila před otěhotněním, dopnu a tuky mám pod 30 % (na spec. váze). Člověk musí být motivován a hodně chtít to dokázat. Hlad opravdu není, produkty zasytí. Spíš je překvapením to malé množství, i když energie máte na rozdávání, popsala.

Další podrobnosti o cestě testerky Alus za vysněnou postavou najdete v jejím profilu ve speciálu Hurá do plavek.

Největší motivace

„Prvních pár dní bylo náročných, ze dne na den vynechat normální jídlo. Prvních pár dní mi bylo docela slabo a také mě dost bolela hlava. Pak si ale tělo začalo zvykat, naučila jsem se udržovat pitný režim a pravidelně jíst. Někdy byla náročná i příprava jídel, aby jídelníček byl trochu rozmanitý. Píšu si i jídelníček na dny dopředu, aby se mi jídla neopakovala a inspiruji se recepty. S jídly jsem spokojená, jen nemám ráda houby, a tak jsem si je nechala vyměnit,“ říká testerka Hana.Popelka.Kusa.

„Úbytek váhy jsem na sobě začala pozorovat velmi brzy a musím říct, že si toho všimlo i okolí, což je pro ženu největší motivace! Začala jsem se celkově cítit lépe a nejsem tak nafouknutá. Na počátku druhé fáze mi dokonce začínají být volnější kalhoty. Teď se mi úbytek váhy trochu zpomalil, ale doufám, že do konce diety půjde ještě pár kilo dolů,“ uzavírá spokojená testerka, která má rovněž již o 5 kilogranů méně.

Další podrobnosti o cestě testerky Alus za vysněnou postavou najdete v jejím profilu ve speciálu Hurá do plavek.

Chcete také zhubnout? Sledujte naše testerky ve speciálu Hurá do plavek!





Sledujte nás na sociálních sítích:

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat