Hubnutí se speciálem Hurá do plavek: Testerky mají za sebou 2. fázi programu

Naše odvážné testerky, které s námi v rámci testování speciálu Hurá do plavek hubnou díky francouzské proteinové dietě Prodietix a dělí se s námi o své úspěchy, ukončily druhou fázi programu. Jak se jim daří naplňovat představu o vysněné postavě do plavek?

Testerky Inutec, Alus, Hana.Popelka.Kusa a Klera se přihlásily do testování programu Prodietix s přáním zhubnout do léta 10 kilogramů. Inutec a Klera testují program Prodietix M2, Alus a Hana.Popelka.Kusa pak Prodietix Z2. Jak jsou spokojené s výsledky po druhé fázi?

Úbytek vyšší než v 1. fázi

Moje váha jde stále dolů. I když jsem si myslela, že v této fázi už tomu tak nebude, zhubla jsem více než ve fázi první! Moje tělo asi reaguje pomaleji, chválila si testerka Inutec.

V současnosti váží úžasných 67 kilogramů a do vysněné váhy jí tak zbývá pouze pár kilo. Navíc jsou výsledky stále patrnější i na ubývajících centimetrech.

Další podrobnosti o cestě testerky Inutec za vysněnou postavou najdete v jejím profilu ve speciálu Hurá do plavek.

Další z cílů dosažen

„I přes virózu (pokašlávání a škrábání v krku) se mi dařilo dietu dodržovat. Jen mi občas chybí to 5. jídlo, které sice nahrazuji velkým množstvím zeleniny, ale občas mi přijde, že mi ta svačina chybí (mám určena 4 jídla denně), svěřila se testerka Alus.

Pro dosažení cílové hmotnosti jí chybí pouze 3,5 kilogramu, ale i okolí si už všimlo změn.

„Druhá fáze byla také úspěšná, cíl dosažen, nejsem už nejtěžší v rodině. Krásný je úbytek v centimetrech. Okolí je mile překvapeno a chválí mě, jak mi to sluší, potvrzuje Alus.

Další podrobnosti o cestě testerky Alus za vysněnou postavou najdete v jejím profilu ve speciálu Hurá do plavek.

Kila jdou dolů

Úbytek dalších 2 kilogramů zaznamenala během druhé fáze hubnutí s Prodietix také testerka Klera. Výsledky jsou vidět také ma úbytku centimetrů.

Testerka Klera si i ve druhé fázi diety stěžovala na nekonečnou únavu. V současné době proto svůj stav a možnosti úpravy diety konzultuje přímo s výživovým poradcem programu Prodietix.

Další podrobnosti o cestě testerky Klery za vysněnou postavou najdete v jejím profilu ve speciálu Hurá do plavek.

Centimetry mizí

Také testerka Hana.Popelka.Kusa dále úspěšně hubne, především v úbytku centimetrů jsou výsledky patrné.

„Druhou fází už jsem prošla celkem bez problémů, ale už jsem se těšila na fázi 3. Člověk když drží dietu, začne si vážit normálního jídla. Byla jsem trochu skleslá, když se úbytek na váze zastavil, ale když jsem se pak změřila, byla jsem hrozně překvapená. Sice jsem ve druhé fázi zhubla jen 1 kg, ale v pase mi ubylo 6 cm!!! Takže nadšení na fázi 3 opět naskočilo a už se těším na finální výsledky! zhodnotila testerka Hana.Popelka.Kusa.

Další podrobnosti o cestě testerky Hana.Popelka Kusa za vysněnou postavou najdete v jejím profilu ve speciálu Hurá do plavek.

Chcete také zhubnout? Sledujte naše testerky ve speciálu Hurá do plavek!





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat