S hubnutím vám pomůže snídaně

Že je snídaně nejdůležitějším jídlem celého dne, vědí už asi všichni. Přesto se stále ještě najdou tací, kteří si myslí, že když snídani vypustí, zhubnou. Omyl! Právě opak je pravdou – pokud tedy snídáte správně.

Kdo má čas na snídani alespoň o víkendu, může mít radost. Existují totiž potraviny, které se nejen skvěle hodí jako start do nového dne, ale umějí navíc aktivovat rychlejší metabolismus, a tím se z nich stávají super potraviny na hubnutí.

Ranní káva nastartuje metabolismus

Pokud si dáte kávu bez cukru a mléka, nemá oblíbený životabudič navíc žádné kalorie! K tomu si přidejte, že kofein probouzí tělo i mysl, produkce tepla v těle roste, a tím podporuje rychlejší metabolismus.

Po sýru se zbavíte tuku

Ať už sýr, tvaroh nebo jogurt – mléčné výrobky dodají tělu cenné bílkoviny, které rychleji spalují tuky. Ale to není všechno! Také vápník, který je v těchto výrobcích hojně obsažen, pomáhá s odbouráváním tuku.

Med porazí i mlsnou

Po nočním půstu jsou zásobníky sacharidů prázdné a tělo touží po sladkém. Houska s medem je proto ideální – zažene chuť na sladké a zabrání i tomu, aby vás během dne „honila mlsná“.

Müsli umí zasytit

Cornflakes, ovoce, ořechy a mléko – chutné müsli plné vlákniny vás zasytí na dlouho a nakopne trávení. Kromě toho obsahuje zdravé látky, které podporují metabolismus.

Okurka odvodňuje

Okurky mají málo kalorií – asi 12 kilokalorií na 100 gramů.  Aby toho nebylo málo, dokážou tělo zbavit přebytečné vody.

Pomerančová šťáva rozpouští tuky

Pomerančová šťáva obsahuje hodně vitaminu C, který zajistí optimální spalování tuků a vypnuté tkáně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat