Potřebujete zahnat malý hlad? Máme pro vás tip!

Potřebujete zahnat malý hlad, dát si svačinku nebo máte chuť na něco opravdu dobrého? Pak vsaďte na jistotu a vychutnejte si oplatku Knoppers! Mléko, oříšky, nugát a čokoláda – skvělá kombinace chutí, které podle průzkumů patří mezi nejoblíbenější.

V prémiové oplatce Knoppers se všechny tyto lahodné chutě setkaly a vytvořily jedinečný sladký sendvič. Vychutnáte si v něm pražené lískové oříšky v báječné nugátové náplni, křupavou oplatku, pořádnou porci mléčného krému a lahodnou čokoládu, která se na jazyku jen rozplyne. Bohaté vrstvy těch nejlepších ingrediencí dělají z Knoppers skvělý sendvič pro každou příležitost!

Knoppers si můžete dopřát jako malou svačinku, která vám doplní energii v průběhu náročného pracovního dne. Originální čtvercový tvar se vejde do každé kabelky a ideální porce svačinky vás nezahltí zbytečnými kaloriemi, avšak dostatečně zasytí a uspokojí chuť na sladké.

Oplatka Knoppers neobsahuje žádné konzervanty, a proto je vždy čerstvá a křupavá. Jakmile ji jednou ochutnáte, už nebudete chtít jinou!

Doporučená cena Knoppers 25 g je 7,90 Kč; Knoppers 75 g je 26,90 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat