Posilujte v rytmu brazilské hudby! Varování: Silně návykové!

Fitness a wellness kluby Holmes Place si pro vás připravily novou a unikátní studiovou lekci Made in Brazil (made by Holmes Place). Jestli vás nebaví pouze nudné posilování, ale přesto si chcete pěkně vytvarovat zadní partie a stehna, přijďte do fitness klubů Holmes Place vyzkoušet novou studiovou lekci a odhalte brazilské tajemství perfektního pozadí s Made In Brazil (made by Holmes Place).

Na začátku lekce se za živých tónů brazilské hudby zahřejete krátkou a jednoduchou sestavou. Poté přichází na řadu posilování, jehož choreografie vychází z pohybů brazilských pohybových umění. Sestava je snadná na zvládnutí a cvičí se po dobu tří měsíců, poté se její podoba mění.

Made in Brazil (made by Holmes Place) je třicetiminutová intenzivní lekce, s cviky, které jsou velmi účinné a zároveň originální, takže se při nich nebudete nudit. Nová studiová lekce vám pomůže zpevnit svaly problémových partií, zabojovat s celulitidou a spálit tuky – navíc  to vše maximálně zábavnou formou! Made in Brazil (made by Holmes Place) je ideálním doplňkem vašeho stávajícího fitness režimu.

Vyberte si nejbližší klub Holmes Place a přijďte si tuto žhavou novinku co nejdříve vyzkoušet. Energická hudba vás přenese do Brazílie a objevíte tajemství dokonalých křivek Brazilek!

VAROVÁNÍ: Lekce MADE IN BRAZIL (made by Holmes Place) jsou silně návykové!

Jestli nejste členy Holmes Place, máte jedinečnou možnost zakoupit si studiovou lekci Made in Brazil (made by Holmes Place) na e-shopu Holmes Place.     

Více informací najdete na www.holmeplace.cz a na www.eshop.holmesplace.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat