Triky pro krásné a pevné poprsí

Jak šla století, ideál krásného poprsí se měnil. Dnes jsou za krásná považována pevná a pružná prsa bez ohledu na jejich velikost. To, co nás nejvíce zajímá, je tonus. Plavání je ideálním sportem pro zpevnění prsou.

Můžeme si zpevnit prsa cvičením?

Ideálním sportem pro zvýšení tonu poprsí a zlepšení jeho vzhledu je plavání. Alternativou, pokud nemáte dost chuti či času k pravidelnému praktikování tohoto prospěšného sportu, je návštěva posilovny a konzultace s trenérem nebo také několik jednoduchých cviků uvedených níže. Jedna věc je však jistá: stejně jako u všech ostatních svalových skupin i posilování prsních svalů je třeba provádět vytrvale a pravidelně. Pokud svaly nebudeme nějakou dobu trénovat, opět ochabnou.

První cvik pro krásné poprsí – tlačte

Vyvíjení tlaku je to nejjednodušší cvičení pro krásná ňadra. Postavte se zpříma proti zdi a opřete se o ni nataženýma rukama. Potom tlačte proti zdi tak silně, jak jen můžete, jako byste jí chtěli pohnout z místa. Vydržte tlačit deset sekund, poté se uvolněte a protřepejte ruce. Cvičení opakujte desetkrát za sebou.

Dotkněte se lokty

Postavte se zpříma, ohněte ruce lehce v lokti a položte je na kyčle. Pak se pokuste dotknout se oběma lokty za zády. Pohyb nesmí být škubavý, ale spíše pomalý a plynulý. Takto napínejte svaly 10 až 15 sekund; opakujte osmkrát.

Přitiskněte dlaně

Přiložte své dlaně proti sobě před hrudníkem a tlačte jimi proti sobě tak silně, jak jenom dokážete, po dobu tří až pěti sekund. Opakujte desetkrát.

TIP Bety: Chcete poradit s dalšími triky, které vylepší vaši postavu? Poraďte se s dietoložkou Lenkou v její poradně!

Prsa „nasucho“

Pokud nemáte možnost chodit pravidelně do bazénu, můžete pro zvýšení tonu svého poprsí vyzkoušet následující cvičení: Postavte se zpříma čelem ke zdi a pevně se k ní přitiskněte. Zmáčkněte prsní svaly a provádějte pohyby, jako byste plavali styl „prsa“. Udělejte sto pomalých temp, prsní svaly mějte stále napjaté.

Svá krásná prsa musíte prodat

Nejlepší způsob, jak zakončit tuto sérii cvičení, je cvik na formování vašeho postoje. I sebelepší poprsí je totiž k ničemu, když se utopí pod tíhou shrbené postavy a ohnutých zad. Položte si na hlavu tlustou knihu a procházejte se s ní několik minut po bytě. Snažte se po celou dobu udržet knihu na hlavě. Tak se uvolní stažené svaly a naopak potřebné svalové skupiny získají patřičný tonus.

TIP Bety: Podívejte se do fotogalerie, jak se svým poprsím pyšní známé české herečky, zpěvačky a modelky.
Zdroj: krecove-zily.cz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat