5 nejlepších sportů na hubnutí: Faldíky zmizí skoro samy!

Jestliže potřebujete rychle (a efektivně) zhubnout, nějakému pohybu se rozhodně nevyhnete. A když už se sportu budete věnovat právě z hubnoucích důvodů, proč si rovnou nevybrat takový, který vám ve vašich snahách co nejvíce pomůže?

Při jakém sportu spálíme nejvíce kalorií? Budete překvapeni!

1. Step aerobic

Je takovou oblíbenou stálicí, české ženy milují aerobik už od 80. let. A není divu! Je skvělým prostředkem, jak za hodinu spálit až 600 kalorií!

2. Jízda na kole/rotopedu

Také cyklistika patří k velmi efektivnímu způsobu, jak v poměrně krátkém čase odbourat spoustu energie. Stačí, když hodinu pojedete přibližně 25kilometrovou rychlostí a můžete si „odškrtnout“ až 700 kalorií.

3. Zumba

Před pár lety zaznamenala zumba v České republice obrovský boom. A i když šílenství okolí ní trochu opadlo, rozhodně není moudré tenhle taneční sport zavrhovat. Naopak! Za jedinou hodinu při ní stihnete spálit okolo 500 až 1000 kalorií!

4. Kickbox

Patří k vůbec nejnáročnějším sportům, zapojit při něm totiž musíme i svaly, o kterých jsme neměli do té doby ani tušení. Ovšem fyzičku a postavu vylepšuje kickbox dokonale. A za hodinku při něm spálíte na 800 kalorií.

5. Skákání přes švihadlo

Proč nezavzpomínat na dětství a ještě u toho zhubnout? Pořiďte si švihadlo a skákejte přes něj úplně stejně, jako když vám bylo o nějaké to desetiletí méně. Za pouhých 10 minut se tím rozloučíte se 130 kaloriemi!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat