Nápoj na ploché bříško: Do léta faldíky zmizí samy!

Přírodní ananasový nápoj si získal popularitu po celém světě, a co je na něm nejlepší, je, že kromě zdraví má příznivé účinky i na úbytek kilogramů!

Tropické ovoce, které je dostupné i u nás, v sobě skrývá více prospešných látek a minerálů, než jste si dosud mysleli. Mohlo by se zdát, že jeho sladká chuť nemá s hubnutím nic společného, ​​ale opak je pravdou. Obsahuje minimum kalorií (cca 80 kcal), žádný tuk ani cholesterol.

Čerstvá ananasová šťáva čistí močové cesty a působí zásaditě na překyselený organismus. Čerstvý ananas obsahuje přibližně 90 % vody, vitaminy B nebo C a minerály jako fosfor, vápník, zinek, železo, hořčík, draslík a také vlákninu. Nachází se v něm rovněž bromelin, který štěpí bílkoviny, ale díky výborné schopnosti odvodňovat a odbourávat tuky je vhodný i při hubnoucích dietách.

Přírodní ananasová šťáva má silné močopudné účinky, a proto je vhodné ji pít i jako prevenci, zvlástě v tomto období. Díky ní se vyplavují z těla ven škodlivé toxiny, přebytek vody a tělo se revitalizuje.

Kromě toho ananasová šťáva vyhlazuje celulitidu, která je u žen způsobena nezdravou stravou a absencí pohybu.

Škodlivé jídlo ovlivňuje i náš žaludek, a pokud ho máte překyselený, dostane se to do celého organismu. Ananas působí zásaditě, takže jej do jisté míry neutralizuje. To ocení zejména lidé, kteří trpí trávicími obtížemi, nepříjemným pálením žáhy či nevolnostmi a křečemi. V tomto případě se doporučuje pít ananasovou šťávu i s jednou lžící lněných semínek, a to každý večer po dobu dvou týdnů.

Ananasová šťáva jako způsob hubnutí

Pokud toužíte shodit nějaké to kilo navíc, můžete pít místo večeře pohár šťávy z čerstvého ananasu. Navíc ananas údajně působí jako afrodiziakum a zlepšuje sexuální výkony, což je dvojitá motivace, proč ho večer pít.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat