Malý zelený zázrak dokáže divy: Oblíbené bobule zabojují s hladem, posílí vlasy a nehty na počkání!

Určitě jste ani netušili, kolik benefitů v sobě skrývá obyčejný hrášek.

Hrášek, zejména mladičký, obsahuje mnoho živin a minerálů. Je skvělou zásobárnou vitamínů B, C, E a K, těhotné ženy ocení vysoký obsah kyseliny listové, která podporuje činnost srdce a mozku.

Podporuje trávení

Díky množství vlákniny, kterou hrách obsahuje, napomáhá s trávením a podporuje rovněž vylučování škodlivin, proto je oblíbeným pomocníkem při detoxu. Je účinný i při dietách, protože výrazně napomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Má málo kalorií a zasytí více, než byste čekali.

Pružná pokožka, zdravé vlasy

Tím, že hrášek obsahuje množství stopových prvků, jako je fosfor, křemík, mangan, hořčík, draslík či železo, se podílí při obnově buněk pokožky, zpevňuje vlasy a nehty.

Zásobárna energie

Nadopuje vás energií, pomáhá budovat pevné kosti a stabilizuje hladinu cukru v krvi, čímž bojuje proti vlčímu hladu a zabraňuje tak nezastavitelnému přejídání a pomáhá při hubnutí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat