Jak na mužskou plodnost

Rozhodneme-li se založit rodinu, jsme schopné pro zvýšení své plodnosti udělat cokoli – změníme životní styl, úplně vyřadíme některá jídla, cpeme se vitaminy... Ale i muži mohou své šance na početí potomka zvýšit.

Není proto na škodu přesvědčit budoucího otce svého potomka, aby se o úspěšnost oplodnění také snažil. Zkuste následující rady.

Alkohol
Na začátek hned poměrně nepopulární opatření, ale jedno z nejdůležitějších. I pití malého množství alkoholu plodnost u mužů snižuje.

Ranní sex
Poslední výzkumy ukázaly, že počet spermií je nejvyšší ráno, takže si dopřejte příjemné probuzení, u mužů je ranní sex oblíbený. Na rozdíl od omezení alkoholických nápojů bude tohle opatření přijato jistě s větším nadšením. (Čtěte také: 12 věcí, které ohrožují ženskou plodnost )

Teplota
Počet spermií se snižuje se stoupající teplotou. Tudíž by si vaše polovička měla odpustit horké sprchy nebo koupele, slipy, saunu, vyhřívané deky, zkrátka všechno, co může varlata nežádoucím způsobem zahřát.


Snažíte se otěhotnět? Kdy se vám to podaří?
Nechte si sestavit svůj osobní horoskop od astroložky Anny!

Kouření
Stejně jako alkohol, snižuje kouření počet i kvalitu spermií. Mimochodem, platí to i pro marihuanu.

Výživa
Nikoho jistě nepřekvapí, že i zdravá strava může mužskou plodnost velmi výrazně ovlivnit. Z minerálů patří k nejdůležitějším selen a zinek, z vitaminů pak kyselina listová. (Čtěte také: Chcete dítě, ale trpíte obezitou. Je to problém? Tady jsou odpovědi)

Workaholismus
Pokud to váš partner přehání s prací, může to negativně ovlivnit jeho sexuální život. Takže ho požádejte, aby se snažil mezi pracovním a soukromým životem najít nějakou rovnováhu.

Sport
Také pravidelný pohyb má pozitivní vliv na kvalitu spermií. Takže začněte sportovat. Ale pozor, například jízda na kole či rotopedu se nedoporučuje.
TIP Bety: Toužíte po miminku? Pak byste se měla zaměřit na svůj jídelníček. Naše dietoložka Lenka vám ZDARMA poradí, jaké jídlo je pro vás vhodné!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat