Módní propadáky na Oscarech. Podívejte se, kdo nás letos nepotěšil…

Občas se stane, že i ty největší hvězdy filmového plátna nemají při výběru šatů šťastnou ruku. Kdo k nim patřil na letošních Oscarech?

Sherri Shepherd
Šaty vypadají tak trochu jako z pohádek Tisíce a jedné noci, ovšem nikoli v dobrém slova smyslu… Sherri totiž vůbec nesedí, zbytečně jí přidávají kilogramy a příliš se nehodí ani na tak slavnostní večer, jakým Oscary jistě jsou. Mimochodem, vykukující černá podprsenka je jedno velké módní NE!

Wendi McLendon
Jemně růžová róba je sama o sobě krásná, nápaditá a elegantní, ale bohužel, její střih herečce příliš nelichotí – zbytečně jinak štíhlounké Wendi přidává pár kilo navíc. Herečka tak trochu působí dojmem středoškolačky, jež se na maturitní ples rozhodla převléknout za princeznu, aniž by řešila, zda si vyhlédnutými šaty ve skutečnosti spíše neublíží…

Melissa Leo
Herečka, jež si odnesla Oscara loni, vyvolala zvolenými šaty přinejmenším rozpaky. Nejenže se na tak slavnostní večer, jakým ceny filmové akademie bezesporu jsou, vůbec nehodí, ale navíc vypadají, jako by se jejich autor vlastně nemohl rozhodnout, jaký styl jim chce dát. Zkrátka každý občas šlápne vedle, Melisse se to povedlo tentokrát.

Kate Mara
Na první pohled úchvatné šaty, ovšem na pohled druhý musí nutně člověka napadnout zvídavá otázka – proč mají, proboha, ten podivný cár přes ruku?

Missy Pyle
Hvězda snímku Umělec výběr šatů nejspíš příliš nepromyslela – nemůžeme se zbavit dojmu, že ke krátkým tyrkysovým šatům, jež by jistě nebyly na slavnostní galavečer příliš vhodné, někdo narychlo našil kus tylové záclony stejné barvy. Ovšem výsledek je tak trochu rozpačitý. Nicméně body navíc herečka získává alespoň za skvělý účes.

Penelope Ann Miller
Herečka, jež rovněž zastupovala vítězný snímek Umělec, zvolila jemně růžovou, třpytivou róbu, jež by sama o sobě nejspíš byla zásahem do černého, ovšem na někom jiném… Šaty nelichotí Penelopině postavě, zbytečně jí přidávají kilogramy navíc. A nezdá se vám, že u krku musejí herečku škrtit?

Wendi Murdoch
Wendiny šaty působí, jako by se sešlo několik autorů a každý přispěl svou troškou do mlýna – vršek vypadá jako část korunovačních klenotů zakrytá kouskem saténu, sukně jako by byla ušita ze závěsů. Příliš nekoresponduje ani růžové psaníčko.

Busy Philipps
Hereččiny šaty vypadají na tak mladou ženu příliš usedle a nezachrání to ani odvážná barva bot, ani výrazné náušnice. Příště bychom určitě ocenili více odvahy a nápaditosti!

Ann Sophie Bion

Tak takhle by šaty na Oscary vypadat neměly – nejenže vypadají neforemně, ale jsou bez nápadu, nemají lichotící barvu, a navíc jsou zmačkané!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat