Oscar 2012: Devět nejlépe oblečených žen večera

Máme za sebou další příležitost posvítit si na módní vkus osobností stříbrného plátna – předávání Oscarů. Komu se outfit povedl nejlépe?

Angelina Jolie
Angelina opět potvrdila, že se na červeném koberci rozhodně neztratí – v černé róbě s asymetrickým výstřihem a extra dlouhým rozparkem od Versaceho vypadala zároveň elegantně, slavnostně a sexy.

Michelle Williams
Zářivé barvy šatů byly letos na Oscarech v menšině, o to víc jejich nositelky vynikly. A Michelle vynikala snad nejvíce – v úchvatných šatech Louis Vuitton, které uchvátily svou jednoduchostí a zajímavě řešenou oblastí pasu, jemuž daly krásně vyniknout. Mimochodem, Michelle je jasným důkazem, že slavnostní večerní róba a krátký účes jsou skvěle k sobě.

Viola Davis
Viola, nominovaná za nejlepší ženský herecký výkon díky filmu The Help, byla další hvězdou, jež se nezalekla výrazné barvy – a udělala dobře. Zelené šaty Vera Wang krásně podtrhly její úžasnou postavu.

Jessica Chastain

Herečka nominovaná za stejný film, tentokrát ovšem díky výkonu ve vedlejší roli, se objevila v róbě od Alexandra McQueena – a podobně jako ve snímku zazářila. Nádherná černo-zlatá kombinace, zkrátka dokonalost sama. Za zmínku stojí i náušnice – diamanty v hodnotě 2 milionů dolarů…

Stacy Keibler
Zdálo se, že si George Cloony chtěl svého Oscara pojistit, a tak si přivedl svou vlastní zlatou sochu – jeho partnerka vypadala v róbě Marchesa se zajímavě řešeným pasem naprosto úchvatně. Jednoduše – tleskáme.

Rooney Mara
Herečka obvykle zůstává věrná své oblíbené černé, ovšem na Oscarech všem vyrazila dech nádhernými bílými šaty Givenchy Couture. Prý si je vybrala teprve v den předávání filmových cen. Tomu se říká šťastná volba.

Jennifer Lopez
Tahle kráska je oprávněně pyšná na své ženské křivky a umí je skvěle nosit. Povedlo se jí to i na oscarovém červeném koberci v rafinované róbě Zuhair Murad. Jennifer je jasným důkazem, že sexy neznamená vulgární nebo nevkusné.

Octavia Spencer
Vítězka Oscara za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli za film The Help ukázala, že nemít hollywoodskou (tedy vychrtlou) postavu nemusí pro červený koberec znamenat žádnou pohromu. Naopak – v třpytivých, křivkám lichotících šatech Tadashi Shoji, jež zdůrazňují pas, vypadala přímo úchvatně.

Penelope Cruz
Španělská kráska se pro slavnostní večer inspirovala nejspíš u Grace Kelly – nadčasová elegantní róba Armani Prive v kombinaci s jednoduchým a slušivým účesem byly rozhodně trefou do černého. Nádhera.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat