7 výhod NEpovedených prvních schůzek!

05.12.2014 | Vztahy

První rande může být pěkně stresující záležitost. Buď se povede a vy potkáte toho pravého, nebo se z něj stane pěkný průšvih a vy budete hledat jakoukoli záminku, jak z něho uprchnout. Ale obě varianty mají spoustu výhod. Nevěříte?

Tady máte důkaz, že i první schůzka, která je vlastně pořádný průšvih, má své velmi kladné stránky. Vlastně hned několik důkazů.

1. Jste zase o krok blíže svému „panu božskému“

Prostě jste chytila další rybu z onoho pověstného moře, zjistila jste, že ta by vám štěstí nepřinesla, tak zkusíte štěstí příště. To přeci není žádná katastrofa! A počet těch „nevhodných“ ryb se zase o něco snížil...

2. I tak je to zajímavá a vzrušující zkušenost

Před první schůzkou býváme sice lehce nervózní, ale i docela vzrušené ze všech možností, které mohou na konci večera přijít. Ano, může to skončit rozpaky, ale třeba i vášnivým polibkem a příslibem do budoucna. A ten pocit napjatého očekávání je moc příjemný.

3. Skvěle se najíte a možná i zadarmo

Když už nic jiného, tak jídlo v restauraci, kam jdete, bude nejspíš vynikající. A pokud souhlasíte s teorií, že za jídlo platí na rande muž, pak taková večeře ani nezatíží vaši peněženku (když už jsme u těch materiálních věcí, že).

4. Získáte další zkušenosti do budoucna

Trénink dělá mistra. A o randění to platí úplně stejně jako třeba o sportu nebo ručních pracích. Postupně si budete stále lépe a lépe ujasňovat, co vlastně od muže očekáváte a kam chcete, aby se váš milostný život ubíral. Zkrátka na sbírání zkušeností není nic špatného, naopak!

5. I když nenarazíte na toho pravého, poznáte zajímavého člověka

Co na tom, že je po první schůzce jasné, že jako milenci nebo partneři pro život se k sobě nehodíte. I tak jste poznala zajímavou osobnost, ze které se třeba jednou vyklube skvělý kamarád.

6. Máte příležitost se dobře obléknout

Upřímně řečeno, každá příležitost vytáhnout ze skříně nějaké „sváteční“ oblečení, oholit si nohy a perfektně se nalíčit či učesat je dobrá. A rande je jednou z nich.

7. Rozšíříte zásobu historek

Zatímco dokonalá první rande se po čase promění v úžasně dojemné historky („byla to láska na první pohled, ááách...“), nepovedené první schůzky jsou často předmětem velmi legračních historek. A ty jsou ve společnosti kamarádů opravdu oblíbené!






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat