Horoskop na duben 2018: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

01.04.2018 | Zábava

Co chystají hvězdy v dubnu pro Vodnáře? Před čím by se měly mít na pozoru Váhy? Které znamení by se mělo soustředit na svou lásku a které čeká spousta zážitků spojených s rodinnými událostmi? A koho budou mít hvězdy v dubnu prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Začátek měsíce přinese sklony k nevěře, která vám hrozí zejména 2.,3. a 4. dubna. O přízeň opačného pohlaví nebudete mít nouzi, ale půjde spíš o milenecké vztahy - manželské potíže vyřešíte až po 22. dubnu. Láska zvítězí nad sexuálním pokušením, i když se vás odmítnutý nápadník bude snažit svádět!

Zdraví
Zrozenci tohoto znamení by si měli dát pozor především na nejrůznější drobná poranění – ostré předměty a nerovné povrchy nebudou v dubnu právě vašimi přáteli…

Finance a kariéra
V pracovní oblasti budete vytrvalí a ambiciózní - k většímu soustředění na práci přispějí i nejasnosti ve vašem soukromém životě. Dlouhodobé partnerství se povede zachránit díky úspěchům v kariéře! Nebuďte však přehnaně sebevědomí, ke zvýšení platu koncem měsíce vám pomohou hlavně odborné znalosti!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Až do 21. dubna vám bude Venuše velmi přát v milostných vztazích, ale pozor využijte tohoto příznivého období raději pro rozvíjení lásky a vášně v stávajícím vztahu, než pro milenecké zálety! Romantický bude zejména 10. a 11. duben, o týden později se zas vysvětlí nedořešená minulost!

Zdraví
V dubnu vás, podle všeho, mají hvězdy prostě rády – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají ani v oblasti nejdůležitější, tedy vašeho zdraví! Jen se tím nenechejte ukolébat a neopomíjejte prevenci.

Finance a kariéra
5. a 6. dubna se vyhněte investování, i když na tom budete finančně dobře. Peněženku vám ovšem může provětrat i váš partner nebo partnerka svými náročnými požadavky! Po 18. dubnu si dávejte pozor na podvody v obchodování!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Na začátku měsíce se platonicky zamilujete do nevhodného protějšku, což vás bude trápit zejména kolem 5. dubna. Mohlo by to však přinést zklamání! O týden později se v lásce vše vrátí do starých kolejí a se stálým partnerem vám to bude klapat i v posteli. Až do konce měsíce pak bude vše v pořádku!

Zdraví
V první polovině měsíce pozor na nachlazení! Pokud vás nějaký ten kašel či rýma potrápí, rozhodně se nesnažte je ignorovat, z několika dní nikterak závažných obtíží by se mohla snadno vyklubat nepříjemná a dlouhodobá nemoc.

Finance a kariéra
Merkur vám přinese úspěchy v podnikání, a to po celý měsíc. Zakázek přibude již v prvním dubnovém týdnu! Celý zbytek měsíce velmi bude přát vaší kreativitě a díky vaší šikovnosti se můžete začít živit tím, co vás baví! Důležité bude číst a vzdělávat se, a koncem měsíce pozor na podvodníky!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

V lásce se vám bude dařit a nezadaní potkají začátkem měsíce nadějného partnera díky společným duchovním zájmům! 20. a 21. jsou ideální dny pro společné výlety a spontánní akce! Konce měsíce ovšem může docházet k partnerským konfliktům, a to hlavně kvůli rozdílným názorem na finanční záležitosti.

Zdraví
Váš organismus mohou v dubnu ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest. Snažte se proto co nejvíce posilovat imunitní systém!

Finance a kariéra
Po celý měsíc si dávejte pozor na majetkoprávní záležitosti, které mohou být díky vlivu Jupitera složité. V jejich řešení nebude důvod spěchat, i když protistrana na vás bude tlačit, protože čas bude hrát ve váš prospěch! V zaměstnání pozor na přetíženost, koncem měsíce raději odmítejte práci navíc!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
V první polovině měsíce se váš partner může cítit smutně, pokud budete pořád v práci. Kolem 13. dubna se však do vašeho života opět vrátí láska! Může jít o oživení vztahu nebo o nové seznámení, ale pozor je dost možné, že zatímco vy chcete stabilní vztah, druhé straně jde jen o nezávazný flirt!

Zdraví
Vážnější nemoci se vám vyhýbají, nicméně nějakou dobu už se potýkáte s nachlazením, které vám lehce znepříjemňuje život. Možná by bylo na čase jej přestat ignorovat a začít jej řešit!

Finance a kariéra
Po celý měsíc se budete naplno věnovat svým podnikatelským plánům nebo se pracovně realizovat v zaměstnání. Ve druhé polovině měsíce můžete navázat zajímavé kontakty v zahraničí! Finanční situace se bude zlepšovat, ale i když budete ke své polovičce velkorysí, raději si ujasněte, kdo má na co nárok!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Začátkem měsíce budete k partnerovi podezíraví ať už je za tím žárlivost nebo finance, ověřte si raději pořádně, jestli k tomu máte skutečný důvod! Možná máte černé svědomí i vy - ale starou nevěru bude lepší nerozebírat! Od 21. dubna se vám bude díky vlivu Venuše v lásce opět dařit!


Zdraví
Vaše tělo se – stejně jako vaše mysl – bude zmítat mezi dvěma světy. Když se budete cítit dobře a vyrovnaně, bude vyrovnaný i váš organismus. V opačném případě se ovšem může vyskytnout problém. Snažte se tedy vsadit na nejrůznější relaxační techniky.

Finance a kariéra
V prvních dubnových dnech si dávejte pozor na podvodníky a na nedůvěryhodné pracovní nabídky vyplatí se spolehnout na první dojem! Uprostřed měsíce se nesnesete se šéfem, bude lepší zařídit se tak, abyste mohli pracovat samostatně! Druhá část měsíce bude po kariérní stránce úspěšná a vyrovnaná.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
V milostném vztahu je načase položit si otázku, jestli to s vámi partner myslí vážně a dlouhodobě. Nejlepší bude popovídat si o tom. Uprostřed měsíce se ovšem mohou provalit nějaké vaše staré hříchy! V posledních dubnových dnech se toho stane hodně - je to čas nových seznámení, ale také rozchodů!

Zdraví
Na vašem zdravotním stavu se podepíše především stres, který na vás občas bude čekat doma. Tak si dejte pozor, abyste – až budete myšlenkami někde jinde – nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění!

Finance a kariéra
Začátkem dubna bude lepší dopřát si v práci pomalejší tempo uvědomíte si, že vám bude mnohem lépe, když se finančně trochu uskromníte, a zbude vám víc volného času! Šéf se bude divit, proč najednou nejste aktivní jako obvykle. Během měsíce se více zaměříte na to, co vás baví, a na vzdělávání.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Od začátku měsíce až do 21. dubna budete mít v lásce velmi příznivé období, jen pozor na žárlivost, říkání polopravd a nevěru - nestálo by vám to za to! Dlouhodobé páry si opět potvrdí lásku! Ke konci měsíce by mohla váš milostný život ohrozit vaše špatná nálada, ale ten pravý partner vás pochopí.

Zdraví
Kromě nikterak vážného nachlazení by vás zdraví „zlobit“ nemělo, přesto nezanedbávejte prevenci! Přes zimu jste zanedbali pohyb, a tak je nejvyšší čas se zase vrhnout na nějaký sport. Sami cítíte, jak vašemu tělu nějaká ta aktivita chybí…

Finance a kariéra
Máte období, když toužíte po úspěchu, nedělá vám potíže tvrdě pracovat a udržovat disciplínu, ale štěstěna se od vás přesto trochu odvrátí a výdělky budou dočasně o něco menší raději s tím počítejte! Šéf vás bude zlobit hlavně uprostřed měsíce. Se svými výkony však přesto budete velmi spokojeni!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Na začátku tohoto měsíce může být pro vás láska spíš přítěží, a to jak co se týče finančních výdejů, tak po stránce komunikace. Ve vztazích hrozí hádky, ale ve druhé polovině měsíce se to výrazně zlepší, 16. a 17. vám duben přinese buď novou zamilovanost, nebo obnovení porozumění v partnerství!

Zdraví
Pozor na nemoci močových cest, přibližně v polovině měsíce by vás mohly totiž nepříjemně zaskočit.

Finance a kariéra
V kariéře se vám bude již od začátku měsíce dařit, a to zejména pokud můžete uplatnit své nápady nebo pokud je vaše práce spojená s cestováním. Uprostřed měsíce vám však šéf vytkne nějaké chyby z nedbalosti. Ve druhé polovině měsíce získáte hodně peněz, ale pozor, budete mít sklon je hned utratit!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Se svým milostným vztahem budete v zásadě spokojeni uvědomíte si, že váš partner je přesně takový, jak potřebujete! Kolem poloviny měsíce vás však bude trochu zlobit jeho netaktní humor na váš účet! Váš intimní život může být v tomto měsíci zatížen myšlenkami na práci, bude těžké úplně se uvolnit!

Zdraví
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se sice nezdají nikterak závažnými, ale jejich ignorování by se vám mohlo vymstít. Možná je na čase vyhledat odborníka!

Finance a kariéra
První dubnový týden přinese v zaměstnání změny, které budou na váš vkus příliš riskantní a rychlé! Přidělají vám práci navíc, ale situace se naštěstí změní k lepšímu již kolem 6. dubna. Zbytek měsíce bude v kariéře úspěšný, ale hrozí přepracovanost a únava, a navíc vás bude vytáčet jeden kolega!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Dlouhodobý partner vám začátkem měsíce vytkne, že ho zanedbáváte kvůli práci. Bude si na to muset zvyknout, zajímavá pracovní náplň je pro vás teď na prvním místě! Mezi 14. a 19. dubnem je vhodný čas na usmiřování. Koncem měsíce budete pokukovat po dvou protějšcích a bude vás to svádět k záletům!

Zdraví
Stres v doma se na vašem organismu začne samozřejmě projevovat, a tak vás mohou potrápit především nejrůznější zažívací potíže.

Finance a kariéra
Již první dny v měsíci vám přinesou významný jednorázový příjem! Po stránce kariéry bude celý duben mimořádně příznivý a práce vás bude velmi bavit! Kolem 12. dubna se utkáte se silnou konkurencí a bude potřeba promyslet si strategii. Ve druhé polovině měsíce se stanete svědky nečistých postupů!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

V lásce máte před sebou harmonické období a partner vám bude oporou i po finanční stránce! Budete si užívat, že se můžete navzájem rozmazlovat a již na začátku měsíce se dočkáte romantiky i vášně! Od 10. dubna pro vás budou důležitější vyznání lásky než sex. Nezadaní se mohou 10. nebo 11. seznámit!

Zdraví
Konečně se zdá, že s příchodem jarního počasí z vás opadává nevysvětlitelná vyčerpanost a také sklony k depresivním náladám. Ještě než však odhodíte svršky a v radosti z prvních slunečních paprsků vyrazíte ven jen tak nalehko, pamatujte, že takové pokusy u vás velmi často končí nepříjemným nachlazením. A ani letos by se vám nemuselo vyhnout...

Finance a kariéra
V pracovní oblasti můžete doplatit na přílišnou štědrost a upřímnost budete totiž mít sklon k nadměrnému utrácení, i když to nebude z vlastního! Těžce budete vysvětlovat nadřízeným, že jste to mysleli dobře! V posledních dnech měsíce se situace zlepší, získáte šéfovu přízeň a dočkáte se pochvaly!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat