Diskuse na téma kočárek

23. 04. 2017 | Volný čas s dětmi

Ahoj, najde se tu nějaká maminka, co by mi pomohla s výběrem kočárku ? Chci dceři koupit kočár, ale moc se v tom už nevyznám, určitě by ráda něco moderního a kvalitního.

Marionneta 17.01.2024

Maminky, kde prosím vybírat kočárek a třeba rovnou výbavičku pro miminko? Doporučíte mi spolehlivý e-shop s velkým výběrem?

Simona K. Marionneta 20.01.2024

Super výběr a vše skladem mají na e-shopu feedo.cz. Navíc, pokud si u nich zřídíte věrnostní program - čerpáte hodně výhod (první doprava zdarma, slevy ...).

Tamarkaa Marionneta 23.01.2024

Zdravím, taky na zmíněném e-shopu nakupuju - často a ráda, takže nákup doporučím a taky jejich věrnostní program.

PetrovaVladka Marionneta 25.01.2024

To je fakt, být v jejich věrnostním programu se fakt vyplatí. Máte plno výhod při nakupování a různé slevy na zboží www.feedo.cz/feedoclub

Radana 08.04.2023

Zkuste se podívat tady na tyto kočárky https://www.trendybaby.cz/hledani?keyword=NOORDI+FJORDI+ . Mají i velký výběr krásných barev. My máme modrou a jsme s ním maximálně spokojení. Je to kočárek vhodný i do horšího terénu, je skladný třeba do auta, je velmi lehký, má bezúdržbová kola a spoustu příslušenství. Za nás doporučuji.

Vanda Radana 09.04.2023

Ty jo, to jsou krásné kočárky, mají nádherný design. Co myslíš, co ta světle šedá? je to dobře omyvatelný materiál? Abych ho hned u nás na vsi nezlikvidovala, je tam dost bláta a celkově mám strach z ušpinění, ale líbí se mi nejvíc.

Verčule 01.02.2023

Ahoj, já mám tento kočárek https://www.malvik.cz/Noordi-Fjordi-2v1-Chocolade-2022 a vybírala jsem ho podle toho, jak je kvalitní, zda je lehký, zda je odpružený a jak je prostorný. No a taky podle toho, aby byl do terénu. A mým výběrem nejlépe prošel tento a já jsem s ním spokojená maximálně.

Valerie Verčule 02.03.2023

Taky ho mám a volila jsem Noordi Fjordi, protože jsem potřebovala kočárek, který zvládne nejen město, ale i terén. Moc praktický kočárek, šla jsem do něj, i když na původní model jsem četla negativa, protože nový model je z jiných materiálů a vychytaný a reklamace jsou u něj prý jen ojedinělé.

Karola 30.01.2023

Ahoj holky, jaký kočárek máte a jak jste s ním spokojeny? A podle čeho jste vybíraly?

Jane Karola 02.03.2023

Ahojky :) Hele, doporučení na kočárky je tady docela dost... Vybrala sis už nějaký?

Vendula 26.11.2021

Hračky nevím. Ty kupuju podle toho, co mi padne do oka. Hodně kupuju dřevěné hračky a taky hry. No a jinak hodně kupuju dětem knížky. Výborný shop je ELLAMAX. Tam jsem už několikrát kupovala a vždy spokojenost. Takže tam zavítám i teď.

Karla Vendula 29.12.2021

Mám to taky tak. Jen teda o tom e-shopu ELLAMAX jsem nevěděla. Ale díky za tip. Vybrala jsem tam knížky jak pro syna, tak pro malou dceru. Té jsem teda vzala knížky s ilustracemi Heleny Zmatlíkové. A jsou teda krásný.

Anička 02.11.2021

Vando, koukni se na https://www.lunzo.cz/. Já jsem ten shop neznala, ale narazila jsem na něj a super. Jsem z něj fakt nadšená. Mají snad všechno. I ty hračky právě :)

Vanda 26.10.2021

Holky, já bych spíš byla ráda za tipy, co dětem k vánocům... jako myslím, jaké hračky. Máte tipy? A kde koupit?

Kajda Vanda 03.12.2021

Ahojky, mrkni sem https://www.lunzo.cz/ :) Tady mají super věci :)

Irena Vanda 03.01.2022

Díky moc za info :) Já jsem ty vánoce na https://www.lunzo.cz pořešila. Tam mají fakt vše, co jsem hledala. To jsem byla docela dost překvapená :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat