Diskuse na téma Vlasová kosmetika

Profesionální vlasová a zkrášlující kosmetika od značky Label m.

mARKETA 26.10.2017

To ja mam doma clipecky z clip-vlasy-levne.cz a kdyz je potreba mam hrivu jak lev :D :)))

Monika 24.10.2017

Já jsem také dlouho bojovala s padáním vlasů,pak mi doktorka doporučila forcapil,moc jsem tomu nevěřila,ale výsledek mě velmi mile překvapil. Vlasy mi přestaly padat a jsou o dost pevnější. Kouknite na forcapil.cz

jana 24.10.2017

můj zázrak na clasy se jmenuje kallos a je to šampon s keratinem,objevila jsem ho na notinu a objednávám už několik měsíců

Karolina 22.10.2017

Ahoj už druhý měsíc pozoruji,že se mi začaly dost lámat vlasy a také trochu padat,nevíte co by mi mohlo pomoct?

Simona Karolina 23.10.2017

Vyzkoušej forcapil,padaly mi vlasy a udělala jsem si tříměsíční kůru. A vlasy se mi po něm spravily a jsou pevné a lesklé

Alena 21.10.2017

A jak to s nima vypada, nejde nic poznat?

Cilina 16.10.2017

Taky mam takovou sikovnou kamaradku :) clipacky objedna na netu a muzeme zacit :))

Alice 07.10.2017

Na moje ridke vlasy mi nikdy nic nepomohlo :( az kamaradka a jeji clipečky :)

Justyna 14.08.2017

používám už leta značku loreal professional a nemužu si stěžovat, objednáváme i s dcerou na notinu

Anežka 13.08.2017

Jakou vlasovou kosmetiku na prodloužené vlásky?

Esmera Anežka 15.08.2017

Na prodloužené vlasy vybírat napříkad z této kosmetiky http://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/70-vlasova-kosmetika-na-prodlouzene-vlasy Mají na stránkách i zvýhodněné ceny.

Katulin Esmera 24.08.2017

Jsou to samé dobré šampony. I moje kadeřnice mi tuto řadu doporučila.

Radana 20.07.2017

nedám dopustit na značku loreal profesional je fakt skvělá a vasy mám po ní suprové, objednávám si ji na notinu, kde mají nejlepší cenu

Maruska 30.11.2016

A co jineho to jeste obsahuje krom kolagenu?

Eliska 08.11.2016

S kolagenem tak to je neco od rosenpharmy???

Monule Eliska 26.11.2016

Jo rosenoharma.cz ma neco na vlasy s kolagene, chystame se to s mamkou zkusit, pred zimou vlasy trochu posilit

Tereza Monule 28.11.2016

Tak s kolagenem vam to pomuze, na vlasy je dobrej

Anička 01.11.2016

POuzívám Revalid z Ewoshop.cz a lupu jsem se uspesne zbavila.

Nela 20.10.2016

Nase tetka ma od nic doplnky stravy s kolagenem a je spokojena.

Zdenulka 11.10.2016

Nakupujete neco na vlasy ze rosenpharmy?

Lucka 13.07.2016

mam vyzkousenou znacku Alterna a nemuzu si ji vynachvalit, je teda trosku drazsi, ale za kvalitu se holt plati :)

Terka 31.05.2016

taky doma mám šampon od Havlíkovi ap a jsems ním spokojená, myslím že celkově mají dobré věci

Eva 16.03.2016

Ahoj holky, neznáte nějaký šampon, aby mě zkvalitnil vlasy a podpořil růst? Nechtějí se mi dávat umělé vlasy, ale moje ne a ne narůst. děkuji

tinka Eva 31.03.2016

taky pouzivam alternu a nemuzu si vynachvalit sampon caviar anti-aging...je vyborny :)

Aneta 07.03.2016

Ahoj, taky mám dobré zkušenosti s vlasovu kosmetikou Alterna...takže vřele doporučuji :)

Katka 30.12.2015

Z Luxusních Vlasů mám suchý šampon, a ten je naprosto parádní..taky dodává lehký objem..a ten push-up sprej vypadá taky moc dobře!

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat