Diskuse na téma Aprílové žertíky

01. 04. 2011 | Zábava

Chystáte na rodinu a přátele aprílové žertíky? A jaké? Stala jste se vy cílem aprílového vtípku? Napište nám! Jedné z vás za příspěvek pošleme dárkový balíček vlasové kosmetiky Redken!

Naďa 01.04.2011

Napálil mě kamarád, když mě pozval na svatbu. Bylo to minulý rok. Dostala jsem i oznámení. Tak celá vyšlechtěná a upravená jsem se vydala na radnici. Byla jsem tam sama, nikdo jiný se tam neukázal. Pěkně mě napálil a já mu na to naletěla.

slunéčko 01.04.2011

Tak je to již pár let,mě dostali moji kamarádi.Brzy ráno,to jsem měla ještě pevnou linku,zazvonil telefon."Dobrý den,tady pražská vodárenská,upozorňujeme Vás,že došlo k havárce na vodovodním řádu,zásobte se vodou užitkovou i pitnou,pravděpodobně pár dní nepoteče voda.Máte na to zhruba 1/2 hodiny,pak voda nepoteče".Ještě rozespalá,jsem napouštěla vanu,kýble a kastroly,aby bylo dost,byly doma se mnou děti.Uštvaná jsem si honem uvařila kávu,když opět zvoní telefon."Máte natočeno?Chce to studenou sprchu...apríííííííííl".Kdybych je měla po ruce,nevím jak by to dopadlo.*4*" Bacha,něco Vám leze po ruce!"

PIDULKA 01.04.2011

Dneska jsem obrdržela sms, že jsem vyhrála v jedné soutěži. Celá natěšená jsem obvolala všechny příbuzné, že pojedeme na dovolenou. Předčasně...........jednalo se o aprílový žertík.

Renčo, ale dovča zdarma by bodla, co :)

Daniela Šidlochová 01.04.2011

Ani já nic nevymýšlím.. Nějak mi to ani nejde *1* A ani se nenechávám nachytat - i když jednou se to povedlo kamarádovi - mají dvě holčičky a když bylo té mladší půl roku, tak mi přišla zpráva, že nám oznamují, že čekají třetí dítko a tentokrát dle utz to bude kluk.. Já samou radostí okamžitě odpovídala, že blahopřeji a tak... Hned jsem tu úžasnou zprávu volala manželovi a on mi jen řekl, že je to určitě apríl *3**3**3*

Reňa lomnická 01.04.2011

Ja osobne nevymýšľam žiadne takéto žartíky..Aj by som chcela,ale nejako asi nie som dosť vtipná..Ale ja sa stávam dosť často obeťou takýchto žartov..Ale tento jeden mi utkvel v pamäti najviac..Asi pred troma rokmi mi ráno zazvonil telefon..a nejaká pani mi vážnym hlasom oznámila,že som vyhrala 10 dňový zájazd do Chorvátska..Nesmierne som sa potešila...ale asi za 10 minút mi volala späť a vraj 1 apríl..a bola to moja kamarátka..Strašne sa na tom bavila..a neskôr aj ja :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat