Diskuse na téma Odpustit nevěru, nebo ne?

04. 04. 2011 | Nevěra

Rozhodnutí, před kterým stojí mnoho žen - odpustit nevěru svého partnera, nebo ne? Jak byste se rozhodla vy? Nebo už jste mezi těmito možnostmi musela volit - kterou jste vybrala a proč?

Magdaléna K. 04.04.2011

Nevera? Je to veľmi ťažká otázka a ešte ťažšia odpoveď. Ja osobne som sa s ňou nestretla a dúfam, že ani nestretnem! Nemôžem hneď odpovedať že neodpustila by som, keď sama neviem ako by som sa v tej chvíli zachovala. S manželom máme dve deti, ktoré nadovšetko obidvaja milujeme a ak by sa mi niečo také prihodilo asi by som rozmýšľala za deti a nie sama za seba. Ale všetko záleží len a len na okolnostiach. Či by sa vrátil alebo by sa znovu zamiloval, je na to veľa odpovedí a ešte viac otázok. Tak len dúfam, že aj 50 rokov budeme stále sa milujúci pár :-) ktorý nebude vedieť čo je nevera!

yana 04.04.2011

No já jsem to ještě nikdy nemusela řešit, ale myslím, že bych neodpustila. Přece je se mnou z nějakého důvodu a když by si našel něhoho jiného byl by to pro mě signál, že asi ve vztahu není spokojený a něco nefunguje tak jak má..to by mě možná naštvalo ještě víc, že se tomu nedokáže postavit přímo,ale řešil by to nevěrou..i když nikdy nehovor nikdy, ale když na to jen pomyslím zvedá se mi žaludek a asi bych se přes to nepřenesla :-/ a jak už bylo řečeno níže, odpustit by to možná ještě šlo, ale zapomenout určitě ne...:-/

Silvia Dolníková 04.04.2011

Zatiaľ som v takej situácii nebola a dúfam, že ani nebudem.Je to veľmi ťažká otázka a ešte ťažšia odpoved.*3* Ja by som to asi nedokázala s tým vedomím žiť, že raz sa to stalo - čo ak sa to zopakuje? Rozhodnutie záleží od mnoha faktorov v akých sa podvedený nachádza.:-/

Babula 04.04.2011

Ťažko teoretizovať, ke´dže som sa s tým v reále ešte nestretla, záleží, či sú v manželstve aj deti, vtedy by som unáhlené závery nerobila, ale určite by som na to myslela do konca života a ranilo by ma to.

Aďa 04.04.2011

No je to veľmi,veľmi ťažké rozhodnutie a hlavne ,ak sú tam už aj deti ...:( ...a hlavne o akú neveru ide ,či úmyselnú ,či k tomu došlo neplánovane ,v akej nálade, či mal na tom zásluhu aj alkohol, no na veľa veciach záleží a hlavne ,či tam už tá dôvera ostane ,alebo budeme stále na to v podvedomí myslieť...Mne sa to nestalo a dúfam a hlavne verím ,že sa to ani nestane a radšej na to ani nemyslím ,ale je to ťažké a hlavne ,keď o tom človek vie, odpustiť sa možno dá ,ale zabudnúť určite nie:( ...tak moja odpoveď je ,že sama neviem ,nezažila som to a nevedela by som poradiť ani najlepšej kámoške ,keby sa jej to stalo :(...každý musí zvážiť všetko sám a či sa s tým vnútorne vysporiada ...a hlavne, či ten muž miluje aj naďalej len mňa a nie tu dotyčnú ...hlavne o akú neveru ide ,veď jasné, je to jedno, podviedol ,podviedol :) nemal ,ja si myslím ,že ak to ten dotyčný spraví ,alebo dotyčná ,tak si potom neváži už toho partnera,lebo nikdy nerobím to ,čo by som nechcela, aby robili mne :( ...záleží len na nás či to dokážeme stráviť ,teraz tvrdím ,že by som neodpustila ,ale keby k tomu došlo ,ktovie ???:)

Anet 04.04.2011

Dobra otazka ale kolik lidi se nad tim opravdu kdy zamyslelo???Ted si reknete NE nikdy bych ji neodpustil/a,ale zamyslete se nad tim,znam spoustu lidi kteri tohle rekly a nakonec se stalo ze i tu neveru odpustily a uprimne taky sem si vzdycky rikala NE to je jedina vec kterou nikdy v zivote neodpustim a presto ted vim,ze ano natolik miluju ze bych neveru odpustila narusilo by to duveru coz by ten druhy musel pochopit,ale ano odpustila bych ji ted uz vim,ze kdyz doopravdy milujete odpustite opravdu cokoliv,jen na to proste nedokazete zapomenout!!

Dani 04.04.2011

Přesně tak - podle toho "o jakou nevěru" by šlo - pokud "jednorázová akce", tak bych nejspíš odpustila.. Kdyby to bylo dlouhodobé, tak asi ne.. Ale odpustit neznamená zapomenout.. Ale mě se to zatím naštěstí netýká - vím, že teď si můžu myslet co chci, ale kdyby se mi to opravdu stalo, tak fakt nevím, jak bych se nakonec zachovala :-O

nada 04.04.2011

Odpustila, nevyplatilo se. Udělal to znovu. A ještě ke všemu mi byl nevěrný s mojí vlastní sestřenicí. Takže u mě zásadně neodpouštět.

Reňa lomnická 04.04.2011

Ťažká otázka,veľmi ťažká..nevera je pre mňa niečo nemysliteľné..preto si myslím,že toto by som odpustiť nedokázala..aj keď..nikdy nehovor nikdy..manžela až príliš milujem,takže možno by som sa dokázala nad to povzniesť..Ale odpustiť neznamená zabudnúť..Už by bol vzťah narušený..a stále by to bolo o podozrení..Je to ako kryštáľ..zlepený už nie je kryštál..

Dani Reňa lomnická 04.04.2011

Vy jste to vystihla přesně.. :-)

Renča 04.04.2011

záleží co si pod pojmem nevěra představit, určitě "nevinnej" flirt bych odpustila, ale aby se s někým vypsal, tak to asi těžko..


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat