Diskuse na téma Můj svatební den

02. 05. 2011 | Svatba

Sledovali jste svatbu prince Williama a Kate Middleton? Líbila se vám? A jaká byla vaše svatba? Nebo teprve plánujete? Přidejte i své fotky :)

katuskapd 02.05.2011

Moja vysnivana svadba bola pre 6 rokmi a bola krásna na Bojnickom zámku, počasie vyšlo, všetci boli spokojný, trapas nebol žiadny :) a najkrajšie bolo ako sme išli s manželom po ukončerní svadby sami posledný peši domov :) nebolo to daleko a ta romantika bola úžasná :)

pidulka 02.05.2011

Moji svatbu jsem si představovala jako v pohádce. Každý by si přál takovou svatbu jako William a Kate. Plánovali jsme vše půl roku dopředu. Místo, hosty, šaty, květiny, chlebíčky, dorty, zákusky, no prostě všechno. Nadešel můj den D. Od rána katastrofa. Skoro jsem nespala, s mým nastávajícím jsme se honili jak blázni, aby vše vyšlo. Hosté přijížděli, muselo se zajistit občerstvení. Já byla zavřená v pokoji, se mnou nikdo. Bylo mi to trochu líto. Při odjezdu mi vymáchali šaty ve psím jídle, tatínek se mi opil, zlomil se mi hřebínek u závoje, při focení mi ještě přišlápli šaty na žvýkačku, no prostě pohroma. Co jsem si užila, byla oslava. A zakončení bylo vůbec nejlepší..... Náš svatební pokoj obsadili a mi byli nuceni strávit svatební noc na ubytovně s ostatními hosty. Takže můj nejhezčí den v životě mě velmi zklamal. Znovu bych se už vdávat nechtěla, jsem ráda, že to máme za sebou. Všem kdo plánuje svatbu přeji hlavně pevné nervy a přežijte to líp, než já. Ale jsem ráda, že jsem našla toho pravého, jsme spolu 7 let.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat