Diskuse na téma Úbytek váha a zhoršení celulitidy

17. 10. 2019 | Hubnutí

Ahoj holky, taky se vám stalo, když jste daly dolů víc kilo, tak se vám šíleně zhoršila celulitida ? Vůbec nevím co s tím mám dělat. Myslela jsem si, že když zhubnu, tak se mi ba naopak zlepší, ne naopak :( ...

Kristýna 07.04.2020

Sestra to měla úplně stejně a jelikož jí cvičení nepomohlo, tak si nakonec zaplatila ošetření na které pravidelně chodila

Tyna Kristýna 21.04.2020

Osetreni na celulitidu? To me zajima! :-)

Krystýna 23.04.2020

:-) aco presne by si chtela dale vedet? Byla na osetreni v Praze,ikdyz musela dojizdet, moc si to tam chvalila! Bylo to zde, Amaryllis centrum, treba ti to neco rika, jsou to opravdu profici!

Tyna 26.04.2020

Tak to neznam, ale rada poznam a vyzkousim :-) Take mi nedela problem za kvalitou dojizdet! :) A na jakem osetreni jsi presne byla?

Krystýna 28.04.2020

Oni toho delaji hodne, je to spise o konzutaci s nimi, ale alespon jukni na tohle amarylliscentrum.cz/zakroky/celulitida, at mas trochu predstavu!

Tyna Krystýna 29.04.2020

Dekuji, kouknu nato a zavolam si tam, snad me v co nejblizsi dobe vezmou, ted kdyz je ve svete ten zmatek :(

Krystýna 30.04.2020

Kosmetickou cast momentalne nedelaji, ale tu zdravotnickou ano. To jo, zavolej si tam - amarylliscentrum.cz/kontakty, zde mas kontakt, a domluvis se s nimi, pani je moc ochotna, vse vysvetli a pomuze pri konzultaci s vyberem vhodneho osetreni!

Irena 04.10.2020

Osobní zkušenost s žádným takovým ošetřením nemám jenom jsem hodně četla o ošetření tri active aji na instragramu toho bylo poměrně dost kde se kočky fotily před a po a rozdíl tam byl fakt viditelný.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat